Που να κηρύσσαμε και χρεοκοπία: Διαβάστε τί έπαθαν τα ομόλογα και της Γερμανίας από τη μη πληρωμή στο ΔΝΤ.

Ο Αλέξης Τσίπρας και κατά την προχθεσινή του τριτολογία στη Βουλή τόνισε πως οι δανειστές λένε μόνο τί θα πάθει η Ελλάδα αν δεν υποκύψει, δεν λένε όμως τί θα πάθουν και οι ίδιοι αν εξωθήσουν την κατάσταση στα άκρα.
Όσο, όμως, κι αν κάποιοι πιστεύουν ή θέλουν να
πιστεύουν ότι η Ευρωζώνη είναι θωρακισμένη, οι αγορές που τόσο λατρεύουν κατά τα άλλα οι Θεσμοί δεν «ισχυρίζονται» το ίδιο.
Δείτε τι εγινε στα διετή ομόλογα χωρών της Ευρωζώνης, από τις 18.00 της Παρασκευής, που ανακοινώθηκε η μη πληρωμή της δόσης στο ΔΝΤ, μέχρι σήμερα Σάββατο, όπως καταγράφεται στο olympia.gr.:
Γερμανία 5% ΑΝΟΔΟΣ.
Πορτογαλία 164 % ΑΝΟΔΟΣ.
Ιρλανδια 142% ΑΝΟΔΟΣ.
Ιταλια 14% ΑΝΟΔΟΣ.
Ισπανία 10% ΑΝΟΔΟΣ.


Πηγή: koutipandoras.gr

Σχόλια

  1. ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ!

    Tσίπρας: Το παραδέχομαι , ο Καραμανλής οδήγησε τη χώρα στα τάρταρα
    Δείτε λίγο ένα βίντεο από το πρόσφατο παρελθόν στο οποίο ο Τσίπρας, ίσως σε στιγμή βαθιάς ενοχής, παραδέχεται ότι ο Καραμανλής είναι υπεύθυνος για τη χρεοκοπία της χώρας: Αλήθεια, τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα και αθωώνει τον Γιώργο Παπανδρέου δηλώνοντας ότι ο μοναδικός υπεύθυνος για την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο είναι ο μοναδικός πρώην π/θ Κ Καραμανλής, τον οποίον αφήνει εκτός εξεταστικής για το μνημόνιο;
    http://www.epikairo.gr/index.php/en/politiki/item/9715-tsipras-to-paradexomai-o-karamanlis-odigise-ti-xora-sta-tartara
    Σχόλιο: Οι μάσκες πέφτουν κάτω από την φόβο των γεγονότων και την πίεση του ενημερωμένου πλέον λαού. Όλοι σχεδόν σήμερα γνωρίζουμε την αλήθεια την οποία ομολογούν ντόπιοι και ξένοι. Σήμερα ξέρουμε ότι όσα έλεγε ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν αλήθεια και αντί να τον βοηθήσουν να σωθούμε με όσο το δυνατόν λιγότερες θυσίες και απώλειες, τον πρόδωσαν, τον ανέτρεψαν και του ‘’φόρτωσαν’’ και την ευθύνη του Καραμανλικού εγκλήματος.
    Αν οι αποστάτες του Βενιζέλου και οι προδότες του Σαμαρά και του Τσίπρα με τον ηλίθιο συκοφάντη και ψεύτη καΜένο εντελώς, δεν ανέτρεπαν τον Παπανδρέου, σήμερα, μετά τα πρωτοφανή επιτυχή αποτελέσματα του 2010, θα είχαμε βγεί ξανά στις αγορές με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ και υψηλό ηθικό.
    Σήμερα πάλι, ο λαός μας αντιλαμβάνεται πως ΜΟΝΟ με τον Γιώργο θα βγούμε από τα αδιέξοδα της προδοσίας και αποστασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΙΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Ο ΑΡΧΙΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ

    Δεν μπορεί να δίνονται χρήματα χωρίς όρους για να τρώει 1000$ την καθισιά .

    «Η Ευρώπη πρέπει να μείνει ενωμένη και να δείχνει αλληλεγγύη για τη σταθεροποίηση του ευρώ, αλλά η βοήθεια δεν μπορεί να δίνεται χωρίς όρους» τόνισε η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, από τη Βρέμη όπου και βρέθηκε ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής στην πόλη – κρατίδιο.
    «Η Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη σε όποιον την χρειάζεται είναι καθήκον, είτε πρόκειται για το θέμα των προσφύγων είτε για τη σταθεροποίηση του ευρώ. Αυτό είναι δυνατό μόνο όταν, από την άλλη πλευρά, κάθε χώρα κάνει τις δικές της προσπάθειες. Αυτός πρέπει να είναι και να παραμείνει ο κανόνας για την Ευρώπη», δήλωσε χαρακτηριστικά την Πέμπτη η Μέρκελ, όπως μεταδίδει το Bloomberg.
    Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg η κ. Μέρκελ δεν κατονόμασε την Ελλάδα, επεσήμανε όμως την διαφωνία που υπάρχει για τη χρηματοδότησή της ενόψει της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης τη Δευτέρα
    ΣΧΟΛΙΟ: Τι ακριβώς πίστευαν και πιστεύουν ορισμένοι εγκεφαλοκαΜένοι εντελώς?
    Πίστευαν ότι με μόνο όπλο στη φαρέτρα τους , την ελεεινή και απάνθρωπη συμπεριφορά κατά του Γιώργου Παπανδρέου, θα αποσπούσαν ''επαίνους'' και δόξες, όταν ΟΛΟΙ σήμερα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αναγνωρίζουν την προσπάθεια του να δημιουργήσει τις συνθήκες Ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και να σώσει την Ελλάδα από την καιάδα της Καραμανλικής αθλιότητας και αναισθησίας?
    Όταν, όλοι οι λαοί της Ευρώπης ΞΕΡΟΥΝ πως σήμερα υπάρχει το προηγούμενο Παπανδρέου που θα εφαρμοστεί σε κάθε δύσκολη στιγμή τους?
    Ποιο σεβασμό και ποια κατανόηση περίμεναν να δείξουν οι Ευρωπαίοι σε αυτό το άθλιο παρακυβερνητικό συνονθύλευμα ακροδεξιών φασιστών, αιμοδιψών ακροαριστερών και της Αλεξιανής χουντοαναγέννησης και πολιτικής γελοιογραφίας?
    Πίστευαν οι ''κλέφτες'' της λαϊκής ψήφου και συνείδησης, ότι καθοδηγούμενοι και ενισχυόμενοι από Σόρους και ιδεολογικούς Σορούς , θα μπορούν επ΄άπειρον να καταστρέφουν, ότι άλλοι διέσωσαν με αίμα και ΑΓΩΝΕΣ?
    Πίστευαν, οι πολιτικά ..ανύπαρκτοι και κομματικά αλληλογδάρτες , ότι οι ξένοι, αυτά τα οικονομικά μεγαθήρια με τις παγκόσμιες βλέψεις και πρωτοβουλίες, ότι θα κρεμόντουσαν στα ''πολιτικά αγαπητηλίκια '' του Κωστάκη και του Αλέξη και στο κόκκινο λαιμοδέτη του βουνήσιου πολιτικού αναμαζωξάρη ?
    Έχουν πέσει έξω όλοι τους, γιατί δεν αντελήφθησαν τόσο τους νόμους ,όσο και τις διαρθρωτικές αλλαγές που πέρασε και ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να γίνουμε αργά αλλά σταθερά ευνομούμενη πολιτεία.
    Πιστεύουν οι κυβερνώντες και οι συμπολιτικοί παρατρεχάμενοι, ότι Η ΑΔΙΚΗ παραπομπή και τιμωρία του ΕΝΤΙΜΟΥ Γ. Παπακωνσταντίνου, πέρασε και ξεχάστηκε από εκείνους που κυβερνούν την Ευρώπη?
    Πιστεύει ο ..Άλεξις, ότι η γαϊδουρινή και αχαρακτήριστη συμπεριφορά και αισχρολογία του λάτρη των γουροκεφαλών της συγκυβέρνησης και ξυδοκατάνυξης , πέρασε και ξεχάστηκε από εκείνους που χρόνια τώρα βλέπουν, γνωρίζουν και καθορίζουν την πορεία όλων μας.
    Κύριοι του Σύριζα , έρχεται η ώρα που θα επιστρέψετε στην παλιά σας τέχνη του ''πολιτικά ψείριζα''.....
    Ένα γεύμα ...1000 δολάρια κοστίζει η παρουσία του αγράμματου συκοφάντη και ψεύτη, στη λαϊκή τσέπη και φορολογία.
    Τι νομίζετε, ότι θα ''ΤΡΕΦΟΥΜΕ'' το καΜένο εντελώς για να λέτε πως είσαστε ...κυβέρνηση?
    Κούνια που σας κούναγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ..ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ.

    Καλό είναι να θυμόμαστε συνέχεια
    το τί ακριβώς είπε η κ. Λαγκάρντ με την προηγούμενη ιδιότητά της (Υπ.Οικ Γαλλίας)
    στις αρχές του 2010 σε συνέντευξή της, που αναπαράχτηκε στη συνέχεια από όλα σχεδόν τα μέσα:

    Ότι επανειλημμένες εκκλήσεις όλων στο Eurogroup, που η ίδια μετέφερε πιεστικά στον Έλληνα συνάδελφό της, για κατεπείγουσα λήψη έκτακτων μέτρων, έμεναν χωρίς αποτέλεσμα,
    οπότε σε μια συνάντησή τους, το έθεσε πολύ πιεστικά, "σχεδόν αγενώς".
    *Στο επόμενο ραντεβου, όταν ζήτησε ενημέρωση απ τον περί ου ο λόγος τρισμέγιστο Παπαθανασίου (που τον παρουσίαζαν και σαν άνθρωπο από τα σπλάχνα της αγοράς, σκέψου να μην ήταν κιόλας...)
    "εκείνος -λέει η κ. Λ.- της έδωσε ένα "μικρό κομμάτι χαρτί που έμοιαζε με...χαρτοπετσέτα, και είχε πάνω του κάτι γραμμένο με το χέρι"που όπως της είπε, ήταν τα μέτρα που σχεδίαζε να πάρει
    και θα...σταματούσαν το κακό.

    Όταν έμεινε -συνεχίζει η κ. Λ- μόνη και άνοιξε το χαρτί να το δει, έπαθε το κάτι τις,
    διότι το μόνο που έγραφε πάνω ήταν "σταδιακή αύξηση του ΦΠΑ..."!!

    Μετά απ αυτό, διηγείται η νυν επί κεφαλής του IMF, καταλάβαμε οι πάντες ότι
    "μ αυτούς πάντως είχε εξαντληθεί κάθε περιθώριο συζήτησης και πολύ περισσότερο συνεννόησης..."
    ...Και ήταν Μάρτης-Απρίλης του "σωτήριου έτους" 2009(!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου