Χαϊκάλης: Τρίτο μνημόνιο δεν περνά από τους ΑΝ.ΕΛ.


«Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει από τους ΑΝ.ΕΛ. τρίτο μνημόνιο», τόνισε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, σε σημερινές του δηλώσεις στον Βήμα FM.


Χαϊκάλης: Τρίτο μνημόνιο δεν περνά από τους ΑΝ.ΕΛ.Αναφερόμενος στη στάση των ΑΝ.ΕΛ. απέναντι στη συμφωνία, ο κ. Χαϊκάλης σημείωσε: «Δεν έχουμε πάρει ενεργό μέρος στην όλη διαδικασία αυτής της διαπραγμάτευσης, γιατί θεωρούμε εμείς, με το 4-5%, ότι δεν μπορούμε να έχουμε την ίδια βαρύτητα λόγου με το 36%. Δεν είναι συγκυβέρνηση, όπως ήταν ο κ. Βενιζέλος με τον κ. Σαμαρά, ο οποίος επέβαλε πράγματα. Εμείς δεν επιβάλουμε, άσχετα αν έχουμε πάρει τέσσερα υπουργεία . Η ουσία είναι ότι εμείς στηρίζουμε την κυβέρνηση, ακολουθούμε αυτό που προσπαθεί να κάνει, στηρίζουμε την κυβέρνηση για να μην υπάρχει ακυβερνησία στη χώρα, αλλά δεν είναι αυτό που πηγαίνει μέσα ο κ. Βενιζέλος κι έπαιρνε θέσεις».
«Όχι, δεν μπορούμε να δεχτούμε κάτι τέτοιο (σ.σ.: αλλαγές στα εργασιακά και το ασφαλιστικό). Είχαμε πάρει μια ξεκάθαρη θέση όλοι στην κοινοβουλευτική ομάδα, ότι δεν υπάρχει περίπτωση τρίτου μνημονίου. Δηλαδή, το να υπογράψουμε μνημόνιο. Αυτό ξεχάστε το. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει από τους ΑΝΕΛ τρίτο μνημόνιο», συμπλήρωσε.

Σχόλια

  1. Γράφει ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ υπουργός το 2008 !!

    Επιστολές φωτιά του Π Δούκα στον Κ. Καραμανλή για το ...
    www.tovima.gr/politics/article/?aid=413313
    31 Ιουλ 2011 - Π. Δούκα προς το Μέγαρο Μαξίμου στις οποίες περιγράφεται επακριβώς ο κίνδυνος και αυτό ... «Πουλήστε σε Ελληνες αεροδρόμια και λιμάνια».
    ΔΟΥΚΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .
    «Πουλήστε σε Ελληνες αεροδρόμια και λιμάνια»
    Από τον Οκτώβριο 2008 ο κ. Π. Δούκας είχε υποβάλει αναλυτικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης.
    Στην επιστολή με ημερομηνία 22 Οκτωβρίου 2008 επεσήμαινε στον Πρωθυπουργό: «Δεν μπορεί να υποτιμηθεί η συμπεριφορά των διεθνών αγορών απέναντι στα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.Το επόμενο δωδεκάμηνο το Ελληνικό Δημόσιο θα χρειαστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις ανάγκες του και τα χρεολύσια. Χρειάζεται η απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών».

    Στην επιστολή του ο κ. Δούκας πρότεινε μια σειρά μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης με πρωτοβουλίες που δεν θα απαιτούν μεγάλες νέες δαπάνες.

    ΥΓ. Καραμανλής προς Δούκα: ΑΣΤΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου