Μα καλά, υπάρχει ακόμα Έλληνας που φοβάται την χρεοκοπία;


Πάρτε παραδειγμα τον Κωστόπουλο. Βλέπετε να υποφέρει;
Αμ ο Βωβός; 618 εκ. Φέσι στις τραπεζες που πληρώνεις ΕΣΥ. Τον ειδες να πάθει τίποτα;
Γι’ αυτό λέμε, στο μπανανιστάν που «όλοι ζούσαν με δανεικά», η χρεοκοπία ειναι ευλογία. Γιατί την πλήρωσαν πάντα οι άλλοι που δεν χρωστούσαν.

http://olympia.gr/2015/06/01/%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%AC/#more-4
 
 

Σχόλια

  1. Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ…

    Κατέστρεψαν την προσπάθεια, οδήγησαν σε αποτυχία το ΜΝΗΜΟΝΙΟ αρνούμενοι να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τις υποχρεώσεις τους και σήμερα η πολιτική συμμορία ,τους ‘’αποζημιώνει’’ με 100 δόσεις αποπληρωμής για όσα έπρεπε να πληρώσουν τότε για να μη ουσιαστικά χρεοκοπήσουμε.
    ΔΕΝ πληρώνω τότε, πλήρωσε σε 10 σχεδόν χρόνια σήμερα.
    Έτσι φτάσαμε εδώ που ‘’φτάσαμε’’ !
    Ποτέ, στη πολιτική ιστορία της νεότερης Ελλάδας, μία αντιπολίτευση δεν δημιούργησε και σύλλογο άρνησης των υποχρεώσεων του πολίτη προς το δημόσιο, προκειμένου η πίεση αυτή να αναγκάσει την νομίμως εκλεγμένη κυβέρνηση να βρεθεί σε οικονομικό και δημοσιονομικό αδιέξοδο.
    Μόνο Απάτριδες και ΑΘΕΟΙ μπολσεβίκοι, θα μπορούσαν να εφαρμόσουν αυτή την τακτική, προκειμένου να ‘’συνυπάρξουν’’ στην ανέντιμη παραπληροφόρηση, μάζες αδύναμων οικονομικά πολιτών, ώστε με την κατάλληλη προπαγάνδα και παρότρυνση να πέσουν στην κομματική παγίδα της αντεθνικής αντιπολίτευσης αρχικά ως διαφωνούντες και τελικά ως αντιπολιτευτικά ομοφρονούντες.
    ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’:
    Πόσο ανθέλληνας μπορεί να είσαι, ώστε να αγωνίζεσαι συνειδητά για την καταστροφή της πατρίδας σου, το μέλλον των παιδιών σου, προκειμένου να επιτύχεις την κομματική σου πρόσκαιρη, βρόμικη και ανέντιμη κατάληψη της εξουσίας?
    **Πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση σήμερα, αν ακούγατε τη φωνή της λογικής επίκλησης του Γιώργου Παπανδρέου και τη φωνή του εθνικού κινδύνου της πατρίδας μας, αν ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ να επιτύχει το πρώτο μνημόνιο, στο οποίο προσφύγαμε, ύστερα από αλόγιστη σπατάλη και κακοδιαχείριση της πενταετίας (2004-2009), και το οποίο «ΒΟΥΛΙΑΞΕ» λόγω απόκρυψης των δημοσιονομικών μεγεθών από την κυβέρνηση του άνανδρου και επαίσχυντου τυροπιτολάγνου, αφού, αντί βοήθειας και συμπαράστασης, μέχρι και σύλλογο «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», φτιάξετε οι δύο ανέντιμοι ουλαμοί της κομματικής διαπλοκής και της προσωπικής ανεντιμότητας, ενισχυόμενοι από όλους τους..Ελληναράδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου