Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χρυσές χορηγίες από τις Σκουριές στον 9.84...


Ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 9,84
 


«Ελληνικός Χρυσός» είναι μια εταιρεία που εκτιμά την υψηλή τέχνη της επικοινωνίας και το έχει αποδείξει: ιλουστρασιόν ένθετα στις εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας, ολοσέλιδες καταχωρίσεις, χορηγίες σε ΜΜΕ, χρυσά ταξίδια για τους εκλεκτούς της δημοσιογράφους, αποκλεισμός όσων διαφωνούν από συνεντεύξεις Τύπου.

Κατά καιρούς έχει...
προκαλέσει σφοδρή κριτική τόσο από την Ενωση Συντακτών και τα πειθαρχικά της όργανα όσο κι από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

Τώρα, κι αφού χορήγησε ιδιωτικά ραδιόφωνα, η εταιρεία παίζει και με τον δημοτικό σταθμό της Αθήνας, αυτόν που πληρώνουν όλοι οι δημότες.

Στις 19 Μαΐου το Διοικητικό Συμβούλιο του 9.84 ενέκρινε κατά πλειοψηφία σύμβαση χορηγίας με τον δημοσιογράφο Σταμάτη Ζαχαρό με χορηγό την «Ελληνικός Χρυσός» στην καθημερινή εκπομπή «η Τρόικα του 9.84».

Οι άλλοι δύο της «Τρόικας» είναι οι δημοσιογράφοι Νεκτάριος Νώτης και Γιάννης Παπαγεωργίου, που καθημερινά 8-9 το πρωί παρουσιάζουν την εκπομπή που στη σελίδα της στο φέισμπουκ αυτοσυστήνεται ως «μία "τρόικα" πρωινή, ενημερωτική.

Ηρεμη και... διαφορετική άποψη για την οικονομία και όσα συμβαίνουν γύρω μας».

Η χορηγία ξεκινά από 1ης Μαΐου μέχρι 29/2/2016 με αμοιβή ποσού 4.000 ευρώ τον μήνα και ποσοστό για τον δημοσιογράφο 30%.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενου της Ντίνας Δασκαλοπούλου και του Δημήτρη Κανελλόπουλου, ΕΔΩ...

πηγη efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…