Βόμβα μεγατόνων από τον Καμμένο: "Μοιράστηκαν 25 εκ. ευρώ για διαφημίσεις από το ΚΕΕΛΠΝΟ την προηγούμενη τετραετία..."



Στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ ο Πάνος Καμμένος έριξε μια βόμβα μεγατόνων, όχι όμως για το θέμα της διαπραγμάτευσης και της στάσης του κόμματός του. Ως προς αυτό επανέλαβε τις σταθερές του θέσεις. 

Η βόμβα αφορούσε κάτι άλλο...
 Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, ο κ. Καμμένος -ενημερώνοντας για διάφορα θέματα τους βουλευτές του- αποκάλυψε ότι κατά την τετραετία που πέρασε οι προηγούμενες κυβερνήσεις μοίρασαν πάνω από 25.000.000 (ναι, ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ) ευρώ για διαφόρων ειδών διαφημιστικές καταχωρήσεις και δημόσιες σχέσεις από τοΚΕΕΛΠΝΟ. 

Οι βουλευτές έμειναν εμβρόντητοι από αυτά που άκουγαν. Δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Ο κ. Καμμένος έδειξε μάλιστα αποφασισμένος να δώσει και συνέχεια, αφού ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα θα δώσει και Συνέντευξη Τύπου για το θέμα αυτό με λεπτομέρειες για τις καταγγελίες που έκανε... 

Σίγουρα λοιπόν το θέμα των σκανδάλων με το μεγάλο φαγοπότι στο ΚΕΕΛΠΝΟ, επί χρόνια, μπαίνει τώρα σε νέα φάση. Κι όταν σας γράφω ότι έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες, για την ακρίβεια το τι ειπώθηκε από τον κ. Καμμένο (σε μια συνεδρίαση με πολλούς παρόντες) το έμαθαν πολλοί. Αλλά δεν θα το γράψουν, όπως καταλαβαίνετε...

Σχόλια

  1. ΑΙΩ ΝΟΒΙΕΣ ‘’ΚΑΡΚΑΣΕΣ'' ???
    Ομολογία -βόμβα της Lockheed για τον εκσυγχρονισμό των P-3B
    Μάλιστα, στην επιστολή του επικεφαλής του γραφείου της αμερικανικής εταιρείας στην Αθήνα, Ντένη Πλέσσα, προς τη Διεύθυνση Εξοπλισμών του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, γίνεται σαφές ότι η Lockheed θεωρεί τον εκσυγχρονισμό των Ρ-3Β ως «μη οικονομικά αποδεκτό» και «μη τεχνικοοικονομικά συμφέρουσα λύση».
    Παρότι λοιπόν με ξεκάθαρο τρόπο η Lockheed προειδοποιούσε ότι η ανακατασκευή των P-3B θα κοστίσει στο ελληνικό Δημόσιο ακριβότερα από άλλες λύσεις, η κυβέρνηση προχώρησε σε αυτή τη συμφωνία. Και αυτό, παρά τις επισημάνσεις ότι η διαδικασία εκσυγχρονισμού των αεροσκαφών που έχουν αποσυρθεί από την ενεργό υπηρεσία θα διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να αποκλείονται περαιτέρω καθυστερήσεις σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα, αλλά και τις επισημάνσεις ότι πρόκειται για κίνηση με ρίσκο καθώς τα εν λόγω υπέργηρα αεροσκάφη είναι σε ακινησία σχεδόν επί μία δεκαετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ''ΦΑΡΜΑΚΟ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ.
    ''Αθάνατα'' τα έργα του καΜένου εντελώς .
    Εξίσου σοβαρά ερωτήματα όμως προκαλεί και η αποκάλυψη ότι οι σειριακοί αριθμοί των αεροσκαφών αποκαλύπτουν ότι αυτά που η ελληνική κυβέρνηση ανέθεσε στην αμερικανική Lockheed να εκσυγχρονίσει είναι κατασκευής 1966 (τα δύο εξ αυτών) και 1967 (τα άλλα τέσσερα). Δηλαδή σήμερα, που είναι παροπλισμένα, η ηλικία τους είναι 49 και 48 ετών. Και με δεδομένο ότι η αναβάθμιση θα ολοκληρωθεί σε 7,5 χρόνια και γίνεται για να επιμηκυνθεί το όριο ζωής τους για μία 25ετία ακόμη, ουσιαστικά η κυβέρνηση αποφάσισε να πληρώσει 500 εκατομμύρια δολάρια για να επαναφέρει αεροσκάφη που σχεδιάζεται να εκτελούν πτήσεις 80 χρόνια μετά από το έτος κατασκευής τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ , ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ Ο ''ΓΑΛΛΟΦΡΩΝ'' ...!!!

    (...)Ο οποίος κατά την εδώ διήμερη επίσκεψή του πρόλαβε να αναστήσει το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα - «δεν είναι απλώς ένας όρος, είναι μια αλήθεια», είπε ενώπιον του Αρχιεπισκόπου - εισηγήθηκε να αγοράσει η Κύπρος μαχητικά αεροπλάνα τα οποία για λόγους ασφαλείας να σταθμεύουν στην Ελλάδα - στην Κρήτη, δίπλα από τους S300, και στη Ρόδο - και λίγο πριν αναχωρήσει από το νησί βάφτισε «μονάδα επίθεσης» την ΕΛΔΥΚ, «που όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα σηκώσει πάλι τη σημαία της λευτεριάς στα κατεχόμενα εδάφη». Προσέξτε, όχι εάν παραστεί ανάγκη, αλλά «όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου». Τέλος, χρησιμοποίησε κι ένα τετριμμένο σύνθημα των Αθηνών - «Η Κύπρος δεν είναι μακριά», είπε ο Πάνος Καμμένος,πιθανόν σκεπτόμενος να πάρει ''εκδίκηση'' απο τους Τούρκους για το ΕΓΚΛΗΜΑ ...εθνάρχη Καραμανλή !!
    Κοιμάται και ονειρεύεται πως θα ''κάνει'' πόλεμο ο ΑΚΑΠΝΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου