Τι δεν έδειξαν τα κανάλια (video)



     Ντροπή, ντροπή, και πάλι ντροπή για τον ελληνικό λαό,
     ..που μιά χούφτα ολιγάρχες μέσω των παράνομων και παράτυπων ιδιωτικών τους ΜΜΕ,
     ..μαζί με μιά δράκα ελεεινών κατσαπλιάδων της δημοσιογραφίας,
     ..αφήνονται ακόμη να βρίζουν να λοιδωρούν, να ξεσκίζουν την εκλεγμένη και αγαπητή απ' τούς πολίτες Πρόεδρο της Βουλής, και όποιον άλλον υπεραμύνεται των δικαιωμάτων και συμφερόντων του ίδιου του λαού!

     Η Πρόεδρος της Βουλής έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει υπερασπιζόμενη το δικαίωμα του λαού για (ειρηνική) διαμαρτυρία ακόμη και μπροστά στο κτήριο που λειτουργεί η δημοκρατία (όταν λειτουργεί..).
     Συγχρόνως υπερασπίστηκε την τιμή της αστυνομίας αλλά και της ίδιας της κυβέρνησης.
     Έσωσε τα προσχήματα και τίμησε τον θεσμό του Προέδρου της Βουλής.

     Η διαδήλωση δεν είναι ποινικό αδίκημα.
     Ποινικό αδίκημα είναι η καταπάτηση των κρατικών συχνοτήτων από κάποια ιδιωτικά ΜΜΕ., καθώς και τα δανεικά κι αγύριστα που εν τέλει χρεώνεται ο ελληνικός λαός.
     Ηθικό και Εθνικό αδίκημα είναι η ταύτιση με τά ξένα τοκογλυφικά συμφέροντα των διεθνών απατεώνων,
     ..η προσπάθεια κατασυκοφάντησης ως ταραξιών όσων διαμαρτύρονται,
     ..η σύμπλευση και ο συναγελασμός με την κλεπτοκρατία,
     ..η οιονεί προδοσία, προβάλλοντας πάντα και μόνον σαν σωστό ό,τι αθελληνικό και αντιλαϊκό προέρχεται από ''θεσμικές'' και εξωθεσμικές πηγές του εξωτερικού!

     Η κυρία Πρόεδρος της Βουλής έχει κηρύξει τον πόλεμο σε όλη αυτή την βρωμιά και την σαπίλα.  

Βρωμιά και σαπίλα που είναι ηθικός αλλά και φυσικός αυτουργός της κατάντιας μας.
     Έχει κηρύξει τον πόλεμο στον εχθρό του λαού που είναι τα συστημικά-μνημονιακά ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης(;).
     Είθε ο πόλεμός της να ευοδωθεί.

     Ζωή, συνέχισε ακάθεκτη!
     Γιατί αν δεν το κάνεις,
     ..ζωή σε λόγου μας!..


Υ.Γ.  Το blog δεν έχει συνηθίσει σε λιβανωτά κι επαίνους πολιτικών, όταν αυτοί απλώς κάνουν αυτό που έχουν εκλεγεί για να κάνουν. Η συγκεκριμένη όμως περίπτωση χρειάζεται την στήριξή μας γιατί δέχεται βρωμερή και λυσσαλέα επίθεση από ό,τι πιό σάπιο υπήρξε ποτέ στην ελληνική κοινωνία. Κι αυτό για να υπερασπιστεί την δημοκρατία και όλους εμάς,  έστω και με τον άκομψο μερικές φορές δικόν της τρόπο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.....



http://mandatoforos.blogspot.gr/2015/05/blog-post_22.html

Σχόλια

  1. ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΔΕΙΑ:
    ================================================
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΖΑΝΕΤΑΚΗ( ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ)
    Την πρώτη άδεια, που αφορούσε την «δοκιμή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού» πήρε η εταιρία «Τηλέτυπος» - μια άδεια που υπέγραψαν στις 28 Αυγούστου του 1989 οι υπουργοί της κυβέρνησης Τζαννετάκη Αθανάσιος Κανελλόπουλος, Αντώνης Σαμαράς, Νίκος Κωνσταντόπουλος και Νίκος Γκελεστάθης.
    ===================================================
    Και κάπως έτσι εγεννήθη το Mega, που βγήκε στον αέρα το φθινόπωρο του 1989 με μετόχους τους Χρήστο Λαμπράκη, Βαρδή Βαρδινογιάννη, Γιώργο Μπόμπολα, Κίτσο Τεγόπουλο, και Αριστείδη Αλαφούζο. Την Πρωτοχρονιά του 1990 ακολούθησε on air και ο Antenna TV – το κανάλι που είχε σχεδιαστεί μέσα από τη συνεργασία του Μίνωα Κυριακού με τον εκδότη του Ελεύθερου Τύπου Αρη Βουδούρη και των εκδοτών της εφημερίδας «Πρώτη» Γιάννης Καλογρίτσα και του περιοδικού «Τηλέραμα» Γιάννη Πουρνάρα.
    Οι πρώτες «άδειες» από τον Σωτήρη Κούβελα
    Η ομιλία Στεφανόπουλου, ωστόσο, ελάχιστους συγκίνησε, το τηλεοπτικό πάρτι άρχισε με τη λειτουργία δύο καναλιών σε πλήρες θεσμικό κενό και τρία χρόνια αργότερα, επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, δόθηκαν πλέον, απευθείας, επτά «ειδικές άδειες» από τον τότε υπουργό Προεδρίας Σωτήρη Κούβελα.
    Ονομάστηκαν «ειδικές άδειες για τη λειτουργία τηλεοπτικών σταθμών τοπικής εμβέλειας στην περιοχή Αττικής» καθώς και «ειδικές άδειες τεχνικής δικτύωσης για να αποκτήσουν εθνική εμβέλεια» και τις πήραν οι εταιρίες
    !. ΑΝΤΕΝΝΑ TV Α.Ε. ΑΝΤ-1,
    2. ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε.,
    3. NEW CHANNEL,
    4.ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ ΚΑΝΑΛΙ 29,
    5. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ,
    6. ΞΕΝΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΕ SEVEN X,
    7.ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ CHANNEL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έβαλε πρόστιμο σε Λάτση και Βαρδινογιάννη.

    [b] Ο Γιώργος Παπανδρέου, μίλησε και είπε την αλήθεια, [/b]
    αυτή την αλήθεια που ζούμε και αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα στη ζωή μας. Η διαφθορά σε όλους τους τομείς του δημοσίου, των ΟΤΑ και των επιχειρήσεων, είχε κτυπήσει..ταβάνι!
    Ο Παπανδρέου, την κτύπησε αλύπητα χωρίς ΚΑΜΙΑ διάκριση.
    ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ σε Λάτση και Βαρδινογιάννη για λαθραία εισαγωγή πετρελαίου. Τα πρώτα δείγματα ήταν φανερά και προσοδοφόρα για το Δημόσιο ταμείο. Οι πάσης μορφής επίορκοι τρομοκρατήθηκαν, κι ενώ το κράτος άρχισε ,επί τέλους, να λειτουργεί.
    Βενιζέλος, Σαμαράς αποφάσισαν την προδοσία και την ανατροπή και φυσικά ο Τσίπρας δεν προέβαλε καμία αντίρρηση. Κοινός εχθρός ο Γιώργος Παπανδρέου.
    Νομικός σύμβουλος του Βαρδή ο Ν Κωνσταντόπουλος ο κατήγορος του Ανδρέα.
    ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'' φώναζαν, προσπαθώντας να αποσύρουν τις καταθέσεις τους.
    Σήμερα ‘’πονάνε’’ που ο κόσμος ‘’σηκώνει’’ τα λεφτά του.
    Έφυγε ο Σαμαράς και φέραμε Τσίπρα , Ζωή, καΜένο και ΣΙΑ.
    Ο Βαρδής χαμογελά. Η Ελλάδα κλαίει ενώ η ζωή χάνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλη η αλήθεια για τον πόλεμο Χατζηνικολάου με τη Λίνα Αλεξίου, μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου
    Τι μύγα λέτε να τσίμπησε το συγκρότημα της Real News στο Μαρούσι και τα έβαλε έτσι στα ξαφνικά με τη Λίνα Αλεξίου, γνωστή δημοσιογράφο και επί σειρά ετών συνεργάτιδα του ΔΟΛ και νυν αντιπρόεδρο του ΕΣΡ; Για ποιους λόγους η πρώην σύζυγος του ιστορικού ηγέτη του ΣΥΝ, Νίκου Κωνσταντόπουλου και μητέρα της «υπερδραστήριας» και λαλίστατης βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου δέχθηκε τα πυρά του Νίκου Χατζηνικολάου πρωτοσέλιδα την Κυριακή;

    Με ένα σμπάρο…
    Λοιπόν, ακόμη και αν τα σκάγια παίρνουν την κόρη της Λίνας Αλεξίου, η αλήθεια είναι ότι ο Χατζηνικολάου πετυχαίνει με έναν σμπάρο δύο τρυγόνια, με άλλοθι πρωτίστως τη νομιμότητα και δευτερευόντως την Ηθική. Ή και τα δύο ταυτόχρονα. Στην ουσία χτυπάει την Λίνα Αλεξίου εκεί που την πονάει όπως και εκείνη χτύπησε νωρίτερα τον Real FM εκεί που πονούσε (στο ταμείο) προσυπογράφοντας ως μέλος του ΕΣΡ, πρόστιμα για διάφορες εκπομπές (Τράγκα, «Ελληνοφρένεια»). Ο λόγος για το δημοσίευμα της εφημερίδας Real News που θέλει την αντιπρόεδρο του ΕΣΡ και μητέρα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου, να λαμβάνει επίδομα τεκνών το οποίο δεν δικαιούτο από το συνταξιοδοτικό της ταμείο, αυτό των δημοσιογράφων.

    Το δημοσίευμα επικαλείται έγγραφο του ΕΤΑΠ -ΜΜΕ σύμφωνα με το οποίο διακόπηκε αναδρομικά τον Νοέμβριο του
    ===========================================================
    2013 η χορήγηση επιδομάτων στην κ. Αλεξίου για τις κόρες της Ζωή (το οποίο λάμβανε επί 18 χρόνια χωρίς, όπως αναφέρει, να το δικαιούται) όπως και της Βασιλικής – Ιωάννας (το οποίο λάμβανε επί 12 χρόνια. Πάντως το δημοσίευμα έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις όπως του διευθυντή του ΓΤ του Πρωθυπουργού, Γιώργο Μουρούτη, που μέσα από το twitter σχολίασε: «Η μητέρα της «εθνικού εισαγγελέως μας» κας Ζωής Κωνσταντοπούλου εισέπραττε παρανόμως επί 18 έτη επιδόματα ανηλίκων τέκνων.. καταραμένη Μέρκελ».
    ==========================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Realnews απαντώντας στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για αυταπόδεικτες ανοησίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου και σχολίασε την ανακοίνωσή ως εξής:
    «Η Realnews δεν πρόκειται να απαντήσει στις αυταπόδεικτες ανοησίες της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου.
    Την καλούμε να αναγνώσει τα επίσημα έγγραφα που δημοσιεύουμε, να ενηλικιωθεί πολιτικά και να συμβουλεύσει τη μητέρα της να επιστρέψει στο Ταμείο τα χρήματα που επί τόσα χρόνια παρανόμως ελάμβανε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου