PLAN ΚΟΥΓΚΙ !!! Αυτό δεν είναι που ζητούσαμε τόσα χρόνια ;;;



Κάποιοι σήμερα πέφτουν λένε από τα σύννεφα και δηλώνουν απογοητευμένοι και τρομοκρατημένοι με τις δυσκολίες της διαπραγμάτευσης και με τον κίνδυνο της πιστωτικής ασφυξίας προ των πυλών !!!

Τι πιστεύατε δηλαδή ρε πατριώτες ;;;

Ότι θα κάναμε την επανάσταση κατά των δανειστών με τον φρέντο στο χέρι, από τα beach bar και τις καφετέριες ή καθισμένοι χαλαρά στους καναπέδες μας να χαζεύουμε τα reality και τα τούρκικα σήριαλ ;;;

Ή ότι οι δανειστές θα ήταν τόσο χαρούμενοι με τη διαπραγμάτευση, που θα μας έδιναν μποστά και λίγα μετρητά για τις καλοκαιρινές μας διακοπές ;;; 


Αν ήταν έτσι οι επαναστάσεις, τότε θα γινόταν επαναστάτες πρώτοι-πρώτοι οι τραπεζίτες !!!

Είναι δεδομένο ότι, αντιστεκόμενοι και διαπραγματευόμενοι, θα δυσκολευτούμε, θα κινδυνεύσουμε, μπορεί ακόμη και να ματώσουμε (οικονομικά πάντα) αλλά, σε κάθε περίπτωση, ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος και πρέπει να τον πετύχουμε με όσο αγώνα, όσο κόστος και όσες θυσίες χρειαστούν.

Και με το σενάριο της ρήξης σε μόνιμη ετοιμότητα.
PLAN ΚΟΥΓΚΙ !!!
Αυτό δεν είναι που ζητούσαμε τόσα χρόνια ;;;


Δεν υπάρχουν βελούδινες ανατροπές.
Και όσοι αφελείς εννοείτε ως επανάσταση την ατελείωτη μπουρδολογία μέσα από το διαδίκτυο, τότε, κλείνοντας τον υπολογιστή σας, ετοιμαστείτε να επιστρέψετε ξεκαπνισμένοι στην καθημερινότητα του ραγιά και να σκύψετε ξανά στα 4 στους αφέντες του μνημονίου. 

Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές.
Ή πάμε σκληρά μέχρι το τέλος, αναλαμβάνοντας ακόμη και το ρίσκο του σεναρίου της ρήξης ή, αλλιώς, κακώς τόσα χρόνια φωνάζαμε και διαμαρτυρόμασταν, αφού στην περίπτωση αυτή δεν μας αξίζει τίποτα περισσότερο από ένα νέο μνημόνιο.

Οπότε, μην το κουράζετε άλλο.
Πάρτε τηλέφωνο τον Σαμαρά !!!
Καλύτερα τώρα, παρά μετά !!!


 Κυριάκος Τόμπρας

Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ????

    Κ. Τόμπρας Μέλος του οργανωτικού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ξυλοφόρτωσε την πρ. Βουλευτή Ανεξάρτητων Ελληνων, στο Υπ.Αττικης Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζανο
    Ζήλεψε τις δόξες ενός άλλου πολιτικού, το στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μέλος του οργανωτικού μάλιστα κ.Τόμπρας, και άρχισε να σφυροκοπεί με γροθιές και κλωτσιές την πρ. Βουλευτή Ανεξάρτητων Ελληνων, στο Υπ.Αττικης Ευγενία Αρβανιτη-Πρεβεζανου πολιτευτή των ανεξαρτήτων Ελλήνων στο υπόλοιπο Αττικής.
    Βρεθήκαμε σε απόσταση αναπνοής από το δυσάρεστο συμβάν και το καταγράψαμε με το φωτογραφικό φακό του aegaio.blogspot.gr.
    Εκείνο που μας έκανε αλγεινή εντύπωση ήταν το γεγονός να βλέπουμε να χτυπάει με γροθιές και κλωτσιές ο κ.Τόμπρας την πρ. Βουλευτή Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο Υπ. Αττικής Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζανου χωρίς να προλάβει να καταλάβει κανείς τι έχει συμβεί
    Ο πολιτευτής των ανεξαρτήτων Ελλήνων της Σάμου δημοσιογράφος κ.Γιώργος Γαρυφάλλου που ήταν σχεδόν σε απόσταση αναπνοής από το συμβάν έτρεξε να χωρίσει τους εμπλεκομένους .
    Αμέσως μετά κάποιος άλλος σύνεδρος που διακρίνεται μάλιστα στη φωτογραφία ήρθε προς το μέρος μας και απαίτησε να σβηστεί εκείνη τη στιγμή η φωτογραφία από τη φωτογραφική μας μηχανή.
    Όσο δίκιο και εάν είχε ο κ.Τόμπρας το έχασε χάνοντας την ψυχραιμία του χτυπώντας με τόσο επιθετικότητα την πρ. Βουλευτή Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο Υπ. Αττικής Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζανου
    Ελπίζουμε ο Πάνος Καμμένος να έλαβε γνώση του απαράδεκτου γεγονότος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ

    ΕΦΕΡΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;; (!!)

    Απ’ό,τι φαίνεται, δεν φτάνει μόνο που ο καμένος Καμμένος πήρε πίσω στη δίκη όλες τις αθλιότητες που είχε εκτοξεύσει ενάντια στον Α. Παπανδρέου, έχει προκύψει μείζον θέμα και με τον μάρτυρα που παρουσιάστηκε για να υπερασπιστεί τον Καμμένο.

    Μείζον θέμα.

    Έγραψε χθες ο Γ. Παπαχρήστος στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»: http://www.tanea.gr/gnomes/?aid=4785537

    «ΚΑΙ ΜΙΑ και το έφερε η κουβέντα, αυτός που κατέθεσε ως μάρτυρας του προέδρου Πάνου στη δίκη με τον Αντρίκο Παπανδρέου και ονομάζεται Κυριάκος Τόμπρας του Χρήστου, γεννηθείς το 1963 στην Αθήνα, έναν Κυριάκο Τόμπρα που ο πρόεδρος Πάνος τον έχει οικονομικό σύμβουλο και ένα φεγγάρι και υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού τι τον έχει ακριβώς;

    ΤΟ ΛΕΩ αυτό διότι ο μάρτυρας που ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο ως καλός χριστιανός δήλωσε ρητά ότι «δεν έχει καμία σχέση, φιλική ή επαγγελματική, με τους διαδίκους» όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου.

    - Ποιος σας έφερε εδώ; Φίλος, γνωστός; ρώτησε πάλι ο πρόεδρος.

    - Μόνος μου ήρθα, απάντησε ο μάρτυρας.

    - Και πώς ξέρατε ότι σήμερα αυτή την ώρα εκδικάζεται η υπόθεση; ξαναρώτησε ο πρόεδρος.

    - Μα το ξέρει όλη η Ελλάδα, ήταν η απάντηση.

    ΤΟ ΟΠΟΙΟ σημαίνει ότι αν είναι το ίδιο πρόσωπο (η πηγή μου δηλώνει ότι ΕΙΝΑΙ!), κινδυνεύει να πέσει φωτιά να τον κάψει (αφού ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο ότι δεν τον ξέρει τον πρόεδρο Πάνο). Δευτερευόντως, λέω εγώ, έχει υποπέσει στο αδίκημα της ψευδορκίας. Ε, κύριε εισαγγελέα μου;»

    Και σήμερα ο δημοσιογράφος επανήλθε με φωτογραφία (!) του μάρτυρα δίπλα στον Καμμένο από παλαιότερη επίσκεψη του τελευταίου σε Υπουργείο!
    Γράφει τα εξής: http://www.tanea.gr/gnomes/?aid=4785822

    ΒΕΒΑΙΩΝΩ ότι δεν έχω την παραμικρή διάθεση να ασχολούμαι και μάλιστα επί καθημερινής βάσεως με τα πεπραγμένα - «έργα και ημέρες» τα λέγαμε παλιά - του προέδρου του κόμματος «Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες» Πάνου Καμμένου, αλλά δεν με βοηθάει και ο ίδιος.

    ΕΝΩ εμφανίζεται λαλίστατος σε ό,τι αφορά άλλα ζητήματα, θέματα τα οποία τον καίνε προσποιείται ότι δεν υπάρχουν. Κοινώς κάνει το παπί, τον Κινέζο, τον «σφυρίζω αδιάφορα», γενικά τον «δεν πά” να λένε, θα βαρεθούν και θα σταματήσουν».

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ πρόσφατο: διερωτήθηκα χθες αν ο μάρτυρας ονόματι Κυριάκος Τόμπρας του Χρήστου που εμφανίστηκε κατά την εκδίκαση της αγωγής του Αντρίκου Παπανδρέου δήθεν αυθόρμητα έχει καμιά σχέση με έναν Κυριάκο Τόμπρα, οικονομικό του σύμβουλο και υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού του κόμματος, δεδομένου ότι στο δικαστήριο ο εν λόγω Τόμπρας είχε δηλώσει ότι δεν γνωρίζει τον πρόεδρο Πάνο.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ δεν έλαβα φυσικά. Ούτε από τον πρόεδρο Πάνο ούτε από τον Τόμπρα. Ως εκ τούτου, άρχισα κι εγώ να ψάχνω. Και τι ανακάλυψα; Οτι ο εν λόγω Τόμπρας, ο μάρτυρας, άκου τώρα κάτι συμπτώσεις, είναι ίδιος, μα ίδιος μιλάμε - πρόσωπο, σωματότυπος, ομιλία, κίνηση - με τον σύμβουλο του κυρίου προέδρου!

    ΕΙΝΑΙ δε τόσο κολλητός στο καμμενοσύστημα ώστε ο πρόεδρος τον τοποθέτησε στις 13 Ιανουαρίου στην Κεντρική Προσυνεδριακή Επιτροπή (ΚΠΟΕ) - όπως λέγεται ο καταφανώς καμμενοόρος! Τον κουβαλάει δε παντού (εξού και τον πήρε και στη δίκη επί της αγωγής Παπανδρέου, δεν εξηγείται αλλιώς), αν κρίνω από το γεγονός ότι σε μια συνάντηση που βρήκα στο Διαδίκτυο με τον υπηρεσιακό υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης λίγο πριν από τις εκλογές του Ιουνίου συνόδευε τον πρόεδρο Πάνο(δεξιά του στη φωτογραφία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου