ΕΜΕΤΟΣ χωρίς τέλος από τον Μαυρίδη του Capital εναντίον κυβέρνησης και Αριστεράς..


Ο Θανάσης ΜαυρίδηςΑποτέλεσμα εικόνας για κολογλειφτηςΟ Θανάσης Μαυρίδης, ο άνθρωπος που αποθέωνε τον καταδικασμένο επιχειρηματία, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο ίδιος που θεωρούσε πρέπον οι τράπεζες να παίρνουν τα σπίτια του κόσμου, ο «δημοσιογράφος» που έχει θέσει εαυτόν στην υπηρεσία των μνημονιακών στρατηγικών, ο θιασώτης των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, ο «γραφιάς» Μερκελιστής, ο φίλος των τραπεζιτών και το χειρότερο… ο υμνητής του Τζήμερου ξαναχτύπησε με πρωτοφανείς ύβρεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβέρνησης και της Αριστεράς.


«Θίασος», «τσίρκο» και άλλες πεζοδρομιακές εκφράσεις αποδεικνύουν τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει οι
εντεταλμένοι του κατεστημένου που καταρρέει. 

Ο Μαυρίδης και κάτι τέτοιοι απίθανοι τύποι που λιβάνιζαν όλα τα προηγούμενα χρόνια τους καταστροφείς της χώρας, τους υπόδικους επιχειρηματίες, τους τραπεζοκράτες και τα δουλικά τους, ενοχλείται ΣΉΜΕΡΑ από την εθνικά υπερήφανη διαπραγμάτευση που διεξάγει η ελληνική κυβέρνηση, η κυβέρνηση Τσίπρα.

Χωρίς επιχειρήματα, οι εκφραστές του χθες καταφεύγουν στις ύβρεις. Αυτό είναι το επίπεδό τους. 
Δεν είναι τυχαίο ποιο είναι το πρόθυμο προσωπικό που επιλέγει το μνημονιακό παρασιτικό σύστημα για να μεταδίδει τις απόψεις του.
Διαβάστε, με δική σας ευθύνη, τον ΕΜΕΤΟ του Θανάση Μαυρίδη ΕΔΩ..

periodista

Σχόλια

  1. Τελευταία προειδοποίηση και των Αμερικανών στον Τσίπρα για συμφωνία

    Να προχωρήσει με τις διαπραγματεύσεις και να καταλήξει άμεσα σε μια συμφωνία με τους πιστωτές της χώρας του κάλεσε την Παρασκευή τον Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Τζακ Λιου.
    Σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών και όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, ο κ. Λιου επικοινώνησε με τον κ. Τσίπρα «για τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα» και υπογράμμισε στον Έλληνα πρωθυπουργό την ανάγκη επίτευξης μιας συμφωνίας το ταχύτερο δυνατό, «για να αποφύγει η χώρα την ταλαιπωρία».
    Επικαλούμενο πηγές του αμερικανικού ΥΠΟΙΚ το Reuters τονίζει, μάλιστα, πως ο κ. Λιου προειδοποίησε τον κ. Τσίπρα ότι αν η Ελλάδα δεν καταφέρει να καταλήξει σύντομα σε μια συμφωνία με τους εταίρους της, τότε αυτό θα προκαλούσε «δυσκολίες για την Ελλάδα και αβεβαιότητα για την Ευρώπη και την παγκόσμια οικονομία».
    Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε τη στήριξη των ΗΠΑ στις διαπραγματεύσεις της Αθήνας με τους πιστωτές της καθώς και την παρέμβαση του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών προς το ΔΝΤ.
    Από την πλευρά του ο κ. Λιου φέρεται να είπε στον κ. Τσίπρα ότι το αμερικανικό ΥΠΟΙΚ συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα και ότι εξακολουθεί να στηρίζει ενεργά όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, ενώ χαιρέτησε τη δέσμευση του Έλληνα πρωθυπουργού του για τις διαπραγματεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σόιμπλε : Έλληνες βρείτε λύσεις και τηρείστε δεσμεύσεις

    Προϋπόθεση "για ό,τι μπορεί να ακολουθήσει ή δεν ακολουθήσει" θεωρεί ο Βολφγκανγκ Σόιμπλε, την επιτυχή ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος σύμφωνα με τα όσα είπε στον γερμανικό ρ/σ Deutschlandfunk.
    Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών πέταξε το "μπαλάκι" στην Ελλάδα και τόνισε:
    "Η λύση του προβλήματος πρέπει να γίνει στην Ελλάδα, γιατί η ελληνική κυβέρνηση στην κοινή ανακοίνωση του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου επαναδιαβεβαίωσε ότι θα εφαρμόσει το συμπεφωνημένο πρόγραμμα. Η επιτυχημένη ολοκλήρωσή του αποτελεί προϋπόθεση για ό,τι μπορεί να ακολουθήσει ή δεν ακολουθήσει. Δυστυχώς μέχρι εκεί είμαστε πολύ μακριά (…) Η ελληνική κυβέρνηση έχει αρκετά προβλήματα να ξεπεράσει, της εύχομαι καλή δύναμη. Φυσικά έχει κάθε στήριξη, αλλά δεν μπορεί να αποφύγει τη λύση του προβλήματος".
    Αναφερόμενος στον Γ. Βαρουφάκη είπε πως δεν θα ήθελε να ανταλλάξει καθήκοντα μαζί του μιας και η θέση δεν είναι εύκολη και πρόσθεσε:
    "Έχει το δικαίωμα να τον παίρνουμε στα σοβαρά, όπως και ολόκληρη την κυβέρνηση. Γι αυτό και τους εμπιστευόμαστε ότι θα πράξουν αυτό που πρέπει, αλλά και το απαιτούμε".
    Ο ίδιος στέλνοντας μήνυμα στην Αθήνα είπε πως η Ελλάδα "πρέπει να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις της", ενώ αναφερόμενος στο ποιες μπορεί να είναι οι εναλλακτικές λύσεις είπε: "Δεν χρειάζεται να συζητάμε για εναλλακτικές, η Ελλάδα δεσμεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου για την υλοποίηση αυτού του προγράμματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου