Πήγαν σε εκλογές πριν σκάσει "κανόνι"!...

Πήγαν σε εκλογές πριν σκάσει "κανόνι"!
Τη χαριστική βολή στη στρατηγική Σαμαρά, η οποία ναι μεν ηττήθηκε στις εκλογές, αλλά η ομάδα του προέδρου της Ν.Δ. προσπαθούσε να...
τη συντηρήσει και μετεκλογικά με την ελπίδα να δικαιωθεί από κάποιο "ατύχημα" της νέας κυβέρνησης, έδωσε χθες ο Χρ. Σταϊκούρας. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά παραδέχτηκε ευθέως στη Βουλή την αποκάλυψη του διαδόχου του Δημήτρη Μάρδα ότι, σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στις 24 Φεβρουαρίου θα έλειπαν από το κρατικό ταμείο 452 εκατ. ευρώ και δεν θα ήταν δυνατόν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.
Ομολογία Χρ. Σταϊκούρα στη Βουλή:....

Η παραδοχή αυτή κλείνει οριστικά τις ιστορίες περί "success story" στην οικονομία κατά τη διακυβέρνηση Σαμαρά, αλλά πλέον πρωτίστως ακυρώνει τη σημερινή αντιπολιτευτική στρατηγική της Ν.Δ. έναντι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ. Αποτελεί την επίσημη ομολογία "χρεοκοπίας" της πολιτικής της Ν.Δ. τα τελευταία χρόνια και, προφανώς, εισάγει τη Ν.Δ. σε μια νέα περίοδο αναζήτησης στρατηγικής και ηγεσίας...
avgi.gr

Σχόλια

  1. Στουρνάρας σε Καμμένο : Ο Καραμανλής φταίει για το έλλειμμα"
    =======================
    Ευθεία απάντηση του υπουργού στον Καμμένο...
    Ευθεία απάντηση έδωσε ο Γιάννης Στουρνάρας στον Πάνο Καμμένο, όταν ερωτηθείς για το έλλειμμα του 2009 και για το ποιος λέει τελικά την αλήθεια - ο Γεωργίου ή ο Προκόπης Παυλόπουλος, απάντησε:

    «Ο Γεωργίου» επαναλαμβάνοντας την άποψη, που είχε διατυπώσει εμμέσως στο παρελθόν, ότι οι Κυβερνήσεις Καραμανλή έχουν ευθύνες για τον εκτροχιασμό του ελλείμματος.
    Ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ απευθυνόμενος στα στελέχη της Ν.Δ είπε: "Αυτόν θα ψηφίσετε εσείς Υπουργοί του Καραμανλή; Ψηφίστε τον"
    Την ένταση μεταξύ των δύο εκτόνωσε ο Μάκης Βορίδης λέγοντας: "Αυτή η συζήτηση δεν προσφέρει τίποτα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σόιμπλε Δεν αλλάζει το Μνημόνιο – Η Τρόικα θα δώσει έγκριση για τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις

    Το πρόγραμμα της Ελλάδας συνεχίζεται τόνισε την Δευτέρα ο Μάρτιν Τζάγκερ, εκπρόσωπος Τύπου του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

    Ο κύριος Τζάγκερ ανέφερε ότι θα δοθεί στην Ελλάδα κάποια ευελιξία, όμως
    ο πυρήνας του προγράμματος δεν μπορεί να αλλάξει.

    Η Ελλάδα δεσμεύτηκε να μην κάνει τίποτα χωρίς την συνεργασία των θεσμών, όπως εκφράστηκε στην συμφωνία του Eurogroup την Παρασκευή, ανέφερε ακόμα ο κύριος Τζάγκερ.

    «Οι θεσμοί θα εξετάσουν πρώτα την λίστα, όπως συμφωνήθηκε την Παρασκευή, και κατόπιν θα δώσουν την εκτίμησή τους, ενώ πάνω σε αυτή τη βάση θα γίνει συζήτηση μεταξύ των υπουργών Οικονομικών του Eurogroup, μέσω τηλεδιάσκεψης», δήλωσε ο κύριος Τζάγκερ για τα επόμενα βήματα στο ζήτημα.

    Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ενημερώνει τις ημέρες αυτές τους βουλευτές στη χώρα του, οι οποίοι θα κληθούν να επικυρώσουν την συμφωνία με την Ελλάδα, εφόσον οι θεσμοί και το Eurogroup της Τρίτης εγκρίνουν τον κατάλογο των μέτρων που στέλνει σήμερα η ελληνική κυβέρνηση.

    Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Γερμανίδας Καγκελαρίου Στέφεν Σάιμπεργκ, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν είναι η ώρα η κυρία Μέρκελ να πάρει στα χέρια της την κατάσταση με την Ελλάδα, δήλωσε πως η Καγκελάριος είχε στενή συνεργασία τις τελευταίες ημέρες με τον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όμως τώρα το θέμα είναι αποκλειστικά του Eurogroup.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2004 2009 ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΗΡΟΙ

    Το θαύμα των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 ήταν μια σημαντική στιγμή για την παρουσία και αναβάθμιση της Ελλάδας, στον παγκόσμιο χάρτη .Όλοι πιστέψαμε ότι θα ήταν η αρχή και η συνέχεια μιας νέας εποχής για την πατρίδας μας. Η Ελλάδα μεσουρανούσε και όλοι ελπίζαμε.
    Κι όμως ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΜΕ, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να ‘’ταυτισθεί’’ η δεξιά με τη διαφάνεια. Μέσα σε λίγους μήνες όλοι στην Ελλάδα ‘’γίναμε κουμπάροι’’ !!! με γάλατα, ομόλογα, ρεμούλες, Ρεγκούζες, βατοπέδια και εκατοντάδες χιλιάδες ΜΠΛΕ κάρτας προσλήψεις. Απερίγραπτα κακουργήματα συμβαίνουν και ΟΙ ‘’ΣΑΝΙΔΑΔΕΣ’’ με το φτυάρι στο χέρι ‘’κουκουλώνουν’’. Η οικονομία έχει πάρει ασυγκράτητη ορμή στην κατηφόρα της παρακμής και των σκανδάλων. Όλοι τρώνε και γλεντάνε, ’’βλέπουν τους έλληνες και γελάνε’’ .Οι ξένοι αρμόδιο της Ε.Ε τραβάνε τα μαλλιά τους και κάθε μήνα βρίσκονται στην Ελλάδα, για να μάθουν τι συμβαίνει αλλά ο ..πρωθυπουργός ΜΟΝΙΜΩΣ είναι είτε μπουκωμένος, είτε σε λήθαργο. Το κράτος κυβερνά ο ‘’αυτόματος’’ Πάκης και ο αγέλαστος Ρουσόπουλος και η καταστροφή δεν άργησε να πάρει ΦΟΡΑ!!!
    Το δημόσιο χρέος εκτινάσσεται σε ΔΙΠΛΑΣΙΑ νούμερα ( από 178 σε 300 δις ευρώ). Το ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ και σκαρφαλώνει στο 16% του ΑΕΠ ΄η σε 36 δις ευρώ ετησίως . Η Ευρώπη κτυπά καμπάνες, αλλά Καραμανλής και Σαμαράς ,περί ‘’άλλα τυρβάζουν’’. Μεθοδεύουν την συντριβή του Παπανδρέου , μέσω της οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας.
    Οι εκλογές αποκαλύπτουν ‘’σημεία και τέρατα’’ και οι Έλληνες μαθαίνουν ότι ‘’βαδίζουμε για χρεοκοπία’’.
    Η ΝΕΑ κυβέρνηση Πασοκ, παγώνει με το χάλι των ελλειμμάτων που δεν επιδέχονται ΑΝΑΒΟΛΗΣ. Ζητούνται επειγόντως 36 δις ευρώ για το έλλειμμα του Προϋπολογισμού και άλλα 24 για το εμπορικό έλλειμμα.
    Οι ευρωπαίοι, όπως μαθαίνουμε σήμερα, έχει κλείσει τις στρόφιγγες των χρημάτων και η κυβέρνηση Καραμανλή δανείζεται το 2008, από την αγορά ένα(1) δις την ΕΒΔΟΜΑΔΑ για να μην πονηρευτούνε για τα χάλια της οικονομίας μας.
    Σήμερα ΟΛΟΙ γνωρίζουμε την αλήθεια τόσο της χρεοκοπίας, της προσπάθειας Παπανδρέου να μην πτωχεύσουμε, όσο και της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ της αντιπολίτευσης, να υπονομεύσει, να διαστρεβλώσει και ΤΕΛΟΣ να επιρρίψει τις ευθύνες της καταστροφής στο Γιώργο Παπανδρέου.
    Σαμαράς , Βενιζέλος, Τσίπρας χρυσοφονιάδες και ΚαΜμένος οργιάζουν στην συκοφαντία και στην παραπληροφόρηση.
    Σήμερα ζητάνε την ψήφο των Ελλήνων ΑΥΤΟΙ που συμμετείχαν στην εξαθλίωσή του και στην καταστροφή της πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου