Αντώναρος: Όχι άλλα «κουτσά άλογα» στη



Μπορεί ο Αντώνης Ζίγδης να το επιθυμεί σφόδρα να μετεγγραφούν στη ΝΔ Χρυσοχοΐδης και Σγουρός, αλλά τουλάχιστον ο πρώτος το διέψευσε μετά βδελυγμίας χαρακτηρίζοντας τα σενάρια αποκυήματα φαντασίας.
Ο κ. Σγουρός δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα, αλλά επί του θέματος τοποθετήθηκε – και μάλιστα απαξιωτικά- ο πρώην εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή (αν λέει κάτι αυτό σε κάποιους στη Συγγρού), ο Βαγγέλης Αντώναρος, ο οποίος σε ομιλία του στη
ΔΑΠ Πολιτικού Νομικής ήταν ιδιαίτερα καυστικός λέγοντας τα εξής:
“Όχι μετεγγραφές με κουτσά άλογα από το χώρο της άκρας δεξιάς, όχι με τα κουτσά άλογα από τα αζήτητα άλλων χώρων”, τόνισε χαρακτηριστικά.
Όπως καταλάβατε τα πρώτα «κουτσά άλογα» αφορούσαν τις μετεγγραφές από το ΛΑΟΣ, τα δεύτερα τις μετεγγραφές από το ΠΑΣΟΚ.
Λέτε να το πήραν το μήνυμα στη Συγγρού; Ή το παίζουν «κουφοί» για να πιστέψουμε ότι έγιναν καραμανλικοί;

Σχόλια

  1. ΝΑΥΑΓΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ..

    Ήταν ένας ναυαγός σ' ένα νησί επί πολλά χρόνια μόνος του. Επιβίωνε με μπανάνες, καρύδες, κάνα ψάρι κλπ...
    *Μια μέρα καθώς καθόταν και χάζευε τον ωκεανό, παρατηρεί κάτι μπουρμπουλήθρες.
    Οι μπουρμπουλήθρες πλησίαζαν προς το μέρος του και γίνονταν όλο και περισσότερες!
    Ξάφνου, προβάλλει μία θεσπέσια θηλυκή φιγούρα με στολή δύτη! Με μία κίνηση slow - motion (a - la Hollywood ) βγάζει την κουκούλα και τη μάσκα αποκαλύπτοντας το ονειρεμένο της πρόσωπο.
    *Ο ναυαγός είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό! Η γκόμενα αρχίζει να κινείται προς το μέρος του με εμφανώς σεξουαλικές διαθέσεις...
    Ανοίγοντας αργά και βασανιστικά το φερμουάρ της στολής της, κοιτάει με λάγνο βλέμμα τον ναυαγό & του λέει:

    - Ναυαγέ, από πότε έχεις να καπνίσεις ένα καλό τσιγαράκι;
    - Ουου, θα' ναι και 5 χρόνια! απαντάει εκείνος.
    Βγάζει η γκόμενα ένα πακέτο Camel μέσα απ' τη στολή της και του το πετάει!
    Κατεβάζοντας το φερμουάρ ακόμα χαμηλότερα, λίγο πιο κάτω από το στήθος, και κάνοντας το λάγνο βλέμμα ακόμα πιο έντονο του λέει:
    - Ναυαγέ, από πότε έχεις να πιεις ένα καλό ουίσκυ "15 ετών";
    - Ουου, θα είναι και 7 χρόνια!
    Με μια κίνηση, η γκόμενα βγάζει ένα Dimple από τη στολή της και του το πετάει!
    Έχοντας πλέον κατεβάσει το φερμουάρ μέχρι τον αφαλό, κοιτάει το ναυαγό στα μάτια και όλο νόημα του λέει:
    - Ναυαγέ, από πότε έχεις να... περάσεις καλά;
    Αυτός γουρλώνει τα μάτια του και χωρίς να μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του για την τύχη του, της απαντάει με δάκρυα χαράς στα μάτια:
    - Αν μου πεις ότι έχεις και Playstation εκεί μέσα, θα πεθάνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΤΑΣΑ

    Πολιτικά, το θέμα εκτιμάται ότι θα λάβει πολύ μεγάλες διαστάσεις εις βάρος της κυβέρνησης. Πόσο μάλλον, αφού, εκτός των άλλων, ο Ζαχόπουλος, ως γνωστόν, είναι κολλητός της Νατάσας Παζαΐτη. Πάντως, κατά ασφαλείς πληροφορίες, ο Καραμανλής είχε πεί ευθεώς εδώ και μέρες στη Νατάσα να ξεκόψει εντελώς από τον Ζαχόπουλο. Επίσης, ότι ήταν αυτός που αποφάσισε την αποπομπή Ζαχόπουλου και όχι ο Λιάπης. Ο τελευταίος απλώς εκτελούσε εντολές. Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, για ποιό λόγο αποφάσισε ο Καραμανλής την καρατόμηση; Είναι το οικονομικο-σεξουαλικό σκάνδαλο και ότι ο φάκελλος είχε φτάσει στο γραφείο του κ.Αγγέλου στο Μαξίμου; Είναι ότι του τα κρατούσε του Ζαχόπουλου για τη διαχείριση των τεράστιων κοινοτικών κονδυλίων, και ότι βρήκε απλά την ευκαιρία να τον ξηλώσει; Οπως και να’χει, σήμερα ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι έφαγε έναν ακόμα σκανδαλιάρη υπουργό του. Κι’αυτό διότι η απόπειρα αυτοκτονίας αλλάζει τα δεδομένα. Γυρίζει μπούμερανγκ εις βάρος του Καραμανλή. Ας μην ξεχνούμε ότι μόλις μια εβδομάδα πρίν “έχασε” και έναν ακόμα υπουργό του, το Μαγγίνα. Υπουργό μάλιστα, που θα έφερνε εις πέρας την πολυδιαφημισμένη μεταρρύθμιση της κυβέρνησης στο ασφαλιστικό. Τώρα, του αυτοκτονεί ένα ακόμη στέλεχος. Κατόπιν τούτου, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην διερωτάται: Μα κυβέρνηση είναι αυτή ή σκόρπια διαδήλωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΕΘΝΟΣ συνεχίζει με τίτλο 7 καρφιά Τατούλη

    « ... την κ. Πετραλιά...
    Στις αναφορές της προς τον υπουργό η κ. Φιλιπποπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι επειδή το ποσό της δεύτερης σύμβασης (295.000 ευρώ) υπερέβαινε το επιτρεπτό κοινοτικό όριο για απευθείας ανάθεση, επικοινώνησε με το γραφείο του γενικού γραμματέα, όπου και πληροφορήθηκε πως υπάρχει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου* του ΥΠΠΟ για τη νομιμότητα του έργου.
    Ο υπάλληλος προχώρησε «στην πληρωμή και εξόφληση των αναδόχων», όμως η γνωμοδότηση «δεν κοινοποιήθηκε παρά τις σχετικές οχλήσεις μου».
    Ακολούθησε δεύτερη σύμβαση για ποσό 297.500 ευρώ «που υπερβαίνει και πάλι το όριο απευθείας ανάθεσης και επιπλέον είναι φανερό πως έχει γίνει κατάτμηση του αντικειμένου του έργου».
    * Ο Νομικός Σύμβουλος που υπέγραφε ήταν ο κ. Κλαδάς που γνωμοδοτούσε, με παράκαμψη του αρμοδίου Νομικού Συμβουλίου του ΥΠΠΟ, υπέρ της νομιμότητας αμφισβητούμενων συμβάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2007

    Ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Θ. Ρουσόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    «Όταν ένας άνθρωπος φτάνει στο απονενοημένο διάβημα τότε γεννιέται ένα μεγάλο γιατί. Σε αυτό το γιατί ελπίζουμε να δώσουν απάντηση οι έρευνες των αρμοδίων αρχών. Ελπίζουμε πάνω από όλα βεβαίως να περάσει αυτή τη δοκιμασία και να είναι καλά στην υγεία του. Τα μηνύματα από τους γιατρούς τα γνωρίζετε, τα πρώτα δύο- τρία εικοσιτετράωρα θεωρούνται πάρα πολύ κρίσιμα.
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχει σχέση με την παραίτηση του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα;
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Γνωρίζετε όλοι ότι ο κ. Λιάπης έχει δώσει ήδη στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης, ότι επικαλέστηκε λόγους υγείας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου