Τα ύστερα του κόσμου ήρθανε! Για να σκάει στα γέλια έως και η Μιράντα Ξαφά…

«Μητσοτάκης-Βαρβιτσιώτης ΑΕ» και…
τα ύστερα του κόσμου που έρχονται!

Στην Ελλάς του 2015, το είδαμε και αυτό: να εξανίστανται οργίλοι κατά της οικογενειοκρατίας ο… Μητσοτάκης και ο Βαρβιτσιώτης (δεν χρειάζονται μικρά ονόματα.  Brand είναι το επώνυμό τους. Σαν τη SIEMENS, π.χ., ένα πράγμα).
Τι απομένει, λοιπόν, να δούμε σ’ αυτή τη χώρα; Τα εξής:......

* Πύρινο άρθρο-παρέμβαση του Πέτρου Κωστόπουλου υπέρ του αναχωρητικού ασκητισμού και εν γένει της στροφής στην πνευματικότητα, τη θεραπευτική νηστεία και το ζεν διαλογισμό.

* Την Ελένη Μενεγάκη με κορακί μαλλί να εκλαϊκεύει άψογα το μηχανισμό του πεδίου Χιγκς.

* Το Μάρκο Σεφερλή να ερμηνεύει Άμλετ.

* Τον Λιάγκα να λέει κάτι πραγματικά έξυπνο.

* Τη Σκορδά να μη γελάει με κάτι που θα πει ο Λιάγκας.

* Τη Μιράντα Ξαφά να χαμογελάει ενώ μοιράζει δεσμίδες με..
ευρώ στις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών. (Εντάξει. Αυτό είναι λίγο υπερβολικό. Το να χαμογελάει. Η Ξαφά)

* Τον Γιάννη Στουρνάρα να δείχνει το μεσαίο δάχτυλο στον Σόϊμπλε και μετά, αναφωνώντας: «Ο Βαρουφάκης είναι μεγάλος» να πατάει το κουμπί και να ανατινάζεται στον αέρα εν μέσω Eurogroup. Στα υπολείμματα του γεμάτου εκρηκτικά γιλέκου του θα βρεθούν, μετά τις έρευνες, κομματάκια από παλιά πεντοχίλιαρα...

* Τον Άδωνη Γεωργιάδη να πουλάει σε ταμπλέτα τα έργα του Μπακούνιν και του Προυντόν, σε μετάφραση Σοφίας Βούλτεψη και διθυραμβικούς προλόγους από τον Τάκη Μπαλτάκο, τον Γιώργο Μουρούτη και τον Χρύσανθο Λαζαρίδη.

* Τον Αντώνη Σαμαρά να βλέπει φρέσκια κουτσουλιά στο πέτο της φράου Μέρκελ και να μην την σκουπίζει άμεσα, όχι με το μανίκι του ή τη γραβάτα του, αλλά ούτε καν με το μούσι του απρόθυμου μεν, παρακείμενου δε Ανδρέα Παπαμιμίκου.

* Τον Ευάγγελο Βενιζέλο να καταγγέλλει την Κάτια Μακρή, τον Γιάννη Πρετεντέρη και τα εκδοτικά συγκροτήματαΨυχάρη-Μπόμπολα στο σύνολό τους για εμετική στήριξη στο ΠΑΣΟΚ.

* Το τρίο Βασίλης Χιώτης – Νότης Παπαδόπουλος- Γιώργος Παπαχρήστος να αποκαλύπτει καραμπινάτα σκάνδαλα και ηθικά παραπτώματα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

* Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ να κάνει πρώτο θέμα τη λίστα με τους διαπλεκόμενους μεγαλοδημοσιογράφους που έβγαλαν εκατομμύρια στην Ελβετία μέσα σε βαλίτσες. Το λάβρο editorial θα υπογράφει ο Θέμος Αναστασιάδης.

* Τον Σωκράτη Κόκκαλη να σπάει τη σιωπή του και να καταγγέλλει παράγκα στο ποδόσφαιρο από τον ΒαγγέληΜαρινάκη.

* Τον Γιάννη Αλαφούζο να παραδέχεται ότι ο Ολυμπιακός έχει ξοδέψει δέκα φορές τα χρήματα που έχει σκεφτεί κάποτε για ένα λεπτό να ξοδέψει εκείνος για τον Παναθηναϊκό.

* Τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αποκαλεί «αδελφό εν όπλοις» τον Μαρινάκη και να κυρήττει πόλεμο στο Σαββίδη και τονΑλαφούζο για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

* Τον Άρη Πορτοσάλτε να αναφωνεί: «Έλεος πια, κύριοι δανειστές! Το παρακάνατε»!

* Τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να καταγγέλλει τις συστημικές τράπεζες για τη στάση τους πριν και κατά τη διάρκεια της κρίσης. Ή να καταγγέλει, απλώς, τις συστημικές τράπεζες. Ή οποιεσδήποτε τράπεζες. Ή, έστω, την Τράπεζα Θεμάτων. Ή τη Στρογγυλή Τράπεζα…

* Τον Αργύρη Ντινόπουλο, ως διευθυντή της «Αυγής» να κατηγορεί για λαϊκισμό τον Γιακουμάτο.

* Τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να συγχαίρει από καρδιάς τους διαιτητές της Ευρωλίγκας, τον Μπερτομέου, τουςαδελφούς Αγγελόπουλους και προσωπικά τον Βασίλη Σπανούλη για το triple crown.

* Το Protagon να συγχωνεύεται με την Athens’ Voice και ως Athens’ Protagons πλέον να αρχίσουν το ανελέητο σφυροκόπημα στις αδιέξοδες πολιτικές του νεοφιλελευθερισμού και των επιβεβλημένων από τους δυνάστες-δανειστές Μνημονίων.

* Τη Χρυσούλα Διαβάτη να συμπρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Βιολιστής στη Στέγη» που θα ανεβάσει ο Σάκης Ρουβάς στο Ηρώδειο σε ενορχήστρωση Μίκη Θεοδωράκη.

* Τον κυρ Θοδωρή τον Πάγκαλο να μιλάει στο «Κόκκινο 105,5» (και όχι στο ΒΗΜΑ FM) και με ειλικρινή, σπασμένη από συγκίνηση φωνή, να αποκαλεί τον Τσίπρα χαρισματικό, τη Ρένα Δούρου και τη Ραχήλ Μακρή σύμβολα του σεξ και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κορυφαία θεσμική εκπρόσωπο του κοινοβουλευτισμού.

* Τον Κυριάκο Θωμαϊδη να αναγγέλλει το τέλος της «Δίκης». Θα είναι Δευτέρα, φυσικά. Παρουσία…

* Τον Ιβάν Σαββίδη να δηλώνει ευτυχής για το  νταμπλ του ΠΑΟΚ. (Yeahright. Και δίπλα του η Μιράντα Ξαφά να χαμογελάει, λέει…)

* Τον Μάκη Βορίδη να καταγγέλλει δημοσίως τον Άδωνη για «ακροδεξιές τοποθετήσεις» και να ανακοινώνει πρωτοβουλία του, μαζί με τον Θάνο Πλεύρη, για γκρέμισμα του φράχτη του Έβρου και πολιτική ανοιχτών συνόρων για τους πρόσφυγες πολέμου από τη Συρία.

* Την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, αλά FEMEN, να εκδηλώνει γυμνόστηθη (εκτός από δυό μικρούς ήλιους του ΠΑΣΟΚ στις θηλές), την αμέριστη συμπαράστασή της στη διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση με τους εταίρους.

* Τον Σταύρο Θεοδωράκη να βροντοφωνάζει ότι οι μεγαλοεργολάβοι του Δημοσίου πρέπει να πάνε όλοι φυλακή και να προσχωρεί στους ΑΝΕΛ δηλώνοντας «ταπεινός βοηθός» του Πάνου Καμμένου και πρόθυμος να αναλάβει αναπληρωτής εκπρόσωπος της Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

* Τη Ντόρα να εκθειάζει την εξωτερική πολιτική ισότιμων σχέσεων με όλους που εγκαινίασε ο Νίκος Κοτζιάς –αλλά να καταγγέλλει την οικογενειοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ, συνεπικουρούμενη από τον υιό της, περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη.

* Τον Τάκη Χατζή να «στριμώχνει» με σκληρές ερωτήσεις στον αέρα της εκπομπής του «ΣΥΡΙΖΑΙως», στη νέα ΕΡΤ τονΚώστα Καραμανλή.

* Τον Κώστα Καραμανλή να μιλάει. Στην ΕΡΤ. Ή οπουδήποτε αλλού.

* Τον βουλευτή Κώστα Αχιλλέως Καραμανλή, ανιψιό του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Αλεξάνδρου Καραμανλή, μικρανηψιού του «εθνάρχου» Κωνσταντίνου Καραμανλή -αδελφού του πρώην υπουργού Αχιλλέως, να καταδικάζει την «οικογενειοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ».

Σας φαίνονται τρελά αυτά, ε; 
Επιστρέψτε όμως στην αρχή του κειμένου. 
Είναι είδηση αυτό. Πραγματική. Δεν είναι τρολιά, όπως τα πιο πάνω. 
Ισχύει. «Εξανίστανται οργίλοι κατά της οικογενειοκρατίας ο… Μητσοτάκης και ο Βαρβιτσιώτης»! Τα ύστερα του κόσμου ήρθανε! Για να σκάει στα γέλια έως και η Μιράντα Ξαφά
Του Νέαρχου Σερεμέτη

Σχόλια