Αλέξης: Θα πολεμήσουμε την διαπλοκή μέχρι τέλους.. Το αμαρτωλό τρίγωνο Πολιτικής – Τραπεζών – Καναλαρχών θα γκρεμιστεί.


ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΌταν ανοίγεις μία κόντρα, πρέπει να είσαι αποφασισμένος να φτάσεις μέχρι τέλους. Εάν δεν έχεις αυτή την πρόθεση ή την δύναμη, μην το κάνεις. 

 Εμείς λοιπόν ξεκινάμε τον πόλεμο και λέμε ξεκάθαρα: 

Θα πάμε μέχρι τέλους. Ανεξαρτήτως εκβιασμών, ισχύος των αντιπάλων και πολεμικής.

 Το αμαρτωλό τρίγωνο Πολιτικής – Τραπεζών – Καναλαρχών θα γκρεμιστεί.

Σχόλια

  1. Δημόσια παραδοχή Τσακαλώτου:
    Δεν ήμασταν έτοιμοι, δεν είχαμε ιδέες, δεν είχαμε συγκεκριμένες προτάσεις
    ==================================================
    Στην παραδοχή ότι η καθυστέρηση στη συμφωνία με τους δανειστές οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην έλλειψη ιδεών και προτάσεων από την κυβέρνηση κατά το προηγούμενο διάστημα, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.
    Ο κ. Τσακαλώτος και επικεφαλής της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας σε ομιλία του στο συνέδριο της Ναυτεμπορικής άσκησε έμμεση κριτική στους χειρισμούς του Γιάνη Βαρουφάκη, προκατόχου του στις συνομιλίες του με τους δανειστές, ενώ παραδέχθηκε δημοσίως ότι το προηγούμενο διάστημα η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε συγκεκριμένες προτάσεις!
    «Νομίζω ότι αυτοί που λένε ότι υπήρχε καθυστέρηση γιατί δεν είμαστε έτοιμοι, δεν είχαμε ιδέες, δεν είχαμε προτάσεις συγκεκριμένες νομίζω ότι σε ό,τι λένε υπάρχει μια βάση αλήθειας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος.
    Μιλώντας σε σπαστά ελληνικά, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επιχείρησε να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δεν είχε ιδέες και προτάσεις στις αρχικές διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς.
    «Όταν μια καινούρια κυβέρνηση έρχεται στην εξουσία, ιδιαίτερα όταν ήτανε εκτός εντελώς του πολιτικού συστήματος, ότι έχει και μια έλλειψη και τεχνογνωσίας και διοικητική βοήθεια δεν έχει και τεχνοκρατική βοήθεια δεν έχει…», συνέχισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αναφερόμενος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Αλλά νομίζω ότι τα βασικά προβλήματα ήταν πολιτικά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ετησίως:

    Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Ρομπέν της Εκάλης 2.600.000€. Κώστας Χαρδαβέλλας 760.000€. Εσείς τουλάχιστον Μάκη και Κώστα δεν θα έπρεπε να προβάλετε στο zougla το βιντεάκι με τον συλληφθέντα αγαπημένο σας εργοδότη Κ. Γιαννίκο που τόσο πολύ σας στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Αχάριστα παιδιά, μην δείτε κάποιον να γονατίζει.

    Νίκος Χατζηνικολάου 1.000.000 €. Νικολάκη τι να πούμε για σένα; Και εμείς με τέτοια αμοιβή δεν θα εγκαταλείπαμε τον σταθμό τουλάχιστον μέχρι τις 7 Ιανουαρίου…του 2017.

    Αγγελική Νικολούλη 610.000€. Miss Marple πώς να μην ευγνωμονείς τον εργοδότη σου Κώστα Γιαννίκο, όταν φρόντιζε ο σταθμός όλα αυτά τα χρόνια να σου πληρώνει ακόμα και το φόρο εισοδήματος. Βέβαια δεν νομίζουμε να πιστεύεις ότι είσαι η μοναδική.

    Γιώργος Τράγκας 300.000€. Αλήθεια Γιωργάκη γιατί δεν εμφανίστηκες να υποστηρίξεις την παρέμβαση της εταιρείας σου DYNAMIC COMMUNICATION κατά της αίτησης για την υπαγωγή του ALTER στο άρθρο 99; Μήπως γιατί τσέπωσες το παραδάκι ενώ εμείς οι εργαζόμενοι παραμένουμε για πολλούς μήνες απλήρωτοι; (πρόσεξε γιατί καμιά φορά και οι τοίχοι έχουν αυτιά!!!)

    Να μην μιλήσουμε για τις offshore εταιρείες που όλα αυτά τα χρόνια εισέπρατταν εκατομμύρια ευρώ. Ή μήπως δεν εισέπρατταν; Μήπως ήταν εικονικές συναλλαγές και υπερτιμολογήσεις; Μήπως να μας απαντήσουν γι’ αυτό οι ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ της ΠΕΙΡΑΙΩΣ και της MARFIN; Αν όχι πάλι μήπως να μας λύσουν την απορία οι ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, η ΣΔΟΕ, η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ, οι ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ, οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και όλοι όσοι εθελοτυφλούσαν για πολλά χρόνια;

    Πως γίνεται μια εταιρεία που έχει μετοχικό κεφάλαιο 8.000.000€ να αγοράζει από το 2006 έως και το 2009 πρόγραμμα (ταινίες) αξίας περίπου 420.000.000€; Και πως αυτή η εταιρεία το 2010 εμφανίζει ξαφνικά ζημιές και δεν μπορεί να πληρώσει όλους εμάς; Δεν είναι η οικονομική κρίση που έπληξε το κανάλι. Είναι η απληστία των λίγων που έπληξε εμάς τους πολλούς. Όσο και αν τους βολεύει η πτώχευση, είναι πλέον σίγουρο ότι δεν θα κουκουλώσει τα εγκλήματα τους εις βάρος μας. Διαμηνύουμε στους υπευθύνους ότι τους τίτλους τέλους θα τους γράψουμε εμείς. Εμείς που συμπληρώσαμε τα κομμάτια του puzzle…

    Απλήρωτοι εργαζόμενοι ALTER

    Υ.Σ Αλήθεια κ. Γιαννίκο και κ. Κουρή πόσο να κοστολογείται η κάθε ταινία που αγοράζατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    Σύμφωνα με το προσχέδιο του «Νίκου», για την επικοινωνιακή υποστήριξη του Ακη Τσοχατζόπουλου προτείνονταν τα εξής:
    -Τακτική παραπολιτική παρουσία στα έντυπα:
    «Αδέσμευτος Τύπος», «ΑΞΙΑ», «Το Ποντίκι», «Βραδινή», «Λόγος», «Παρασκευή+13», «Καρφί», «Παρασκήνιο», «Παρών», «Εξπρές», «Ναυτεμπορική», «Δημοκρατία», «Ελεύθερος Τύπος»
    (Γίνεται λόγος για ένα παραπολιτικό σχόλιο ανά 20ήμερο)
    -Συνέντευξη στην εφημερίδα «Καθημερινή», όποτε υπάρξει σχετικό αίτημα (θετική παρουσία).
    -Ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρουσίας σε σειρά ενημερωτικών sites - blogs από δύο φοιτητές πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, οι οποίοι θα προωθούν συγκεκριμένες θέσεις τόσο στα συγκεκριμένα sites-blogs όσο και στα social media.
    Προτείνονται οι ιστοσελίδες:
    Press-gr.blogspot.com citypress.gr.blogspot.com
    tro-ma-ktiko.blogspot.com zoomnews.gr
    tsiliadoros.blogspot.com kripsinos.blogspot.com
    taxalia.blospot.com (το πρώτο στη Θεσσαλονίκη), newsbomb.gr newscode.gr voria.gr (το δεύτερο στη Θεσσαλονίκη) i-reporter.blogspot.com, Greece-salonica.blogspot.com

    Προτείνονται επίσης, (σύμφωνα με το προσχέδιο πρότασης του «Νίκου»):
    -60 δίκτυα στα social media, (facebook, twitter, κλπ),
    -Δύο κεντρικά παραπολιτικά στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» μέχρι την 30ή Μαΐου
    -Ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» σχετικά με την κατάρρευση της σκευωρίας κατά Α.Τ.
    -Ένα άρθρο στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» σχετικά με την εξέλιξη του θέματος του Α.Τ. μετά τον θόρυβο που προεκλήθη (προτεινόμενη περίοδος 2011)
    -Δημοσκόπηση της εταιρείας Alco (εναλλακτικά της εταιρείας Rass). Στο πλαίσιο ευρύτερης δημοσκόπησης με συγκεκριμένο ερώτημα για «τα πολιτικά παιχνίδια και τις σκευωρίες κατά πολιτικών από συγκεκριμένα συμφέροντα». (Προτεινόμενη περίοδος Μάιος-Ιούνιος 2011).
    -Συνεχής θετική αρθρογραφία στη «Free Bess» (εφημερίδα Θεσσαλονίκης «Καρφίτσα»).

    Το «Πλάνο πολιτικής παρέμβασης» για να αντιστρέψει το κλίμα η «ομάδα του Νίκου» συνοψιζόταν στο εξής: «Ο θόρυβος κατά Α.Τ. προκλήθηκε από συγκεκριμένα συμφέροντα, προκειμένου να εμφανιστούν πρόσωπα της σημερινής ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ως εκείνα τα πρόσωπα, που έκοψαν τον ομφάλιο λώρο με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Η δικαστική διερεύνηση δεν απέδωσε κάτι, μέχρι σήμερα».
    Τέλος υπάρχει και οικονομική πρόταση όπου: «Προτείνεται οικονομική συνεργασία 7.000 ευρώ / μήνα κατόπιν συμφωνητικού (δεν περιλαμβάνονται οι δύο δημοσκοπήσεις αξίας 8.000 ευρώ και οι δύο)».
    Τζάμπα! Για να "καθαρίσει" μίζες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, μόνο τόσα;
    Σε ψιλικατζήδες είχε πέσει. Αν πήγαινε κατ'ευθείαν στα μεγάλα αφεντικά, θα του στοιχιζε κάτι (αρκετά...) παραπάνω, αλλά τώρα δεν θα ήταν φυλακή!

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου