Με τους προδότες ακόμα ελεύθερους...

RIKSI
Εμένα μου αρέσουν πολύ οι ρήξεις. Γουστάρω ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, και η επόμενη εικόνα να είναι όλοι οι Έλληνες αραχτοί στις παραλίες.

Θα τρελάνουμε όλο τον πλανήτη. Θα βουλιάξει η Ελλάδα από τουρίστες. Θα έρχονται να μας δουν από κοντά.
Αλλά, μεταξύ μας, η ρήξη δεν συμφέρει καθόλου τις ελίτ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αν η ελληνική κυβέρνηση πάει σε ρήξη, η Ευρωπαϊκή Ένωση τελείωσε. Την επόμενη μέρα θα είναι ο τέλειος στόχος για τις αγορές.
Οπότε, γυρνάμε στον Απρίλιο του 2010 -που η Ελλάδα χρεοκόπησε επίσημα- και συνειδητοποιούμε πως τότε έπρεπε να γίνει η ρήξη, οπότε ζήσαμε πέντε χρόνια προδοσίας.
Με τους προδότες ακόμα ελεύθερους.
Ας προσέχαμε.

Σχόλια

  1. ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ

    Περνώντας την πόρτα για να πας στο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ή, να πάς στη ‘’λαϊκή’’, έλληνα ψάξε στην τσέπη σου να δεις πόσα ελάχιστα χρήματα έχεις.

    Σήμερα γνωρίζεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας και το χάλι μας. Μέσα σε πέντε χρόνια η κλίκα του Καραμανλή διπλασίασε το Δημόσιο χρέος, και από 178 δις Ευρώ το πήγε στα 350.
    Δηλαδή απλά.
    * Όσο χρέος δημιούργησαν όλες οι κυβερνήσεις από το 1960 μέχρι το 2004 , ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ‘’δημιούργησε ο Καραμανλής σε πέντε χρόνια μαζί με τον παυλόπουλο, τον Χατζηγάκη, το Σαμαρά, τον καμμένο και όλη τη κλίκα.
    *Κατέστρεψαν κάθε οικονομική δραστηριότητα προσλαμβάνοντας 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων. *Ξεπούλησε, ομόλογα, βατοπέδια, καταχρέωσε τις τράπεζες, έδωσε μυριάδες δάνεια σε όλους τους νταβατζήδες, καιο χιλιάδες ακόμη παράνομες χαριστικές διασπαθίσεις του δημοσίου χρήματος, ενώ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ξεπούλησε όλα προσωπικά και οικογενειακά ομόλογα και μετοχές. ΓΙΑΤΙ άραγε? Τι ήξερε και δεν μιλούσε? Έβλεπε την χρεοκοπία και περίμενε να την ‘’φορτώσει’’ στην επόμενη κυβέρνηση.
    *Ψήφισε νόμο για δωρεάν γονικές παροχές, ώστε όλοι οι επίορκοι φίλοι του και μη να μεταβιβάσουν τα παράνομα κτίσματα στα παιδιά τους και ‘’ούτε γάτα ούτε ζημιά’’ , που λέει και ο λαός μας.
    * Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. Σήμερα κρύβονται σαν ‘’άρρωστες’’ γάτες και χαλάνε τα χρήματα που κάθε μήνα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην πατρίδα μας.

    *Θυμήσου πως ζούσες το 2004 και πως ζεις σήμερα και τιμώρησε όσους συμμετείχαν στην καταστροφή της πατρίδας μας.
    *Θυμήσου την περίοδο εκείνη πόσο ξένοιαστα και πόσο ευτυχισμένα ζούσαμε.
    *Θυμήσου τα όνειρά σου και τα όνειρα των παιδιών σου που γύριζαν με το πτυχίο στο χέρι.
    *Θυμήσου την έκφραση, την απελπισία και την αγανάκτησή του σήμερα και τιμώρησε τους άθλιους που του κατέστρεψαν τα όνειρά του.
    *Θυμήσου το χαμένο χαμόγελο των παιδιών σου και τιμώρησε Παυλόπουλους, Καμμένους και όλους που σου ήπιαν το αίμα και σε κατάντησαν ζήτουλα των Ευρωπαίων και περίγελο του κόσμου.

    Τιμώρησε τον Καραμανλή και όσους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ υπουργούς διασπάθιζαν το βιό σου και φόρτωναν βάρη και χρέη ακόμα και στα εγγόνια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γερμανοί κατά Καραμανλή:
    «Επιστρέφει ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας»

    Πρωθυπουργό της χρεοκοπίας χαρακτηρίζει γερμανικό δημοσίευμα τον Κώστα Καραμανλή, κάνοντας λόγο για comeback με αφορμή τα σενάρια πως ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι
    υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
    «Για πολλούς Έλληνες το όνομα Κώστας Καραμανλής δεν ηχεί καλά. Ο πολιτικός οδήγησε το 2009 ως πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ την Ελλάδα στο χείλος της κρατικής χρεοκοπίας. Αυτό δεν εμποδίζει τους κομματικούς φίλους του συντηρητικού πολιτικού να φέρουν το όνομα του Καραμανλή και πάλι προς συζήτηση για την ανάληψη ενός υψηλού αξιώματος», αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα Frankfurter Rundschau.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΝΤΑΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑ(Ν)ΛΑΚΗΔΕΣ !!!!Σ

    Η είδηση αυτή έχει ιδιαίτερη μεγάλη και χρονική αξία, αφού με τα στοιχεία που παρουσιάζονται η ελληνική τράπεζα που αγόρασε CDS είναι κρατική και πρόκειται για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
    Όπως αποκαλύπτεται, ο τέως πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης είχε αγοράσει ασφάλιστρα κινδύνου, στις 9 Αυγούστου 2009, για να ασφαλίσει τα ελληνικά ομόλογα της τράπεζάς του.
    Όλες οι ελληνικές τράπεζες κατέχουν ομόλογα ελληνικού δημοσίου αξίας περίπου 50 δισ. ευρώ.
    Με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια οι ελληνικές τράπεζες θα μπορούσαν να προστατεύσουν τα ομόλογά τους αγοράζοντας ασφάλιστρα.
    Όταν όμως μία ελληνική τράπεζα αγοράσει προστασία (CDS) είναι σαν να αμφισβητεί την ίδια τη φερεγγυότητα του ελληνικού κράτους, δείχνοντας ότι πιστεύει εμμέσως στη χρεοκοπία του.
    Η Κρατική Τράπεζα ,επί κυβερνήσεως Καραμανλή και…Καμμένου ‘’έπαιξε’’ τον Αύγουστο του 2009, θεωρώντας σίγουρη ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΟΥΚΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ....!!!!
    ΄Ηταν 23 Δεκεμβρίου του 2008, όταν ο κ. Δούκας επεσήμαινε στον Κ. Καραμανλή ότι «το επόμενο ενδεκάμηνο το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί ίσως και πάνω από 47 δισ. ευρώ σε ένα ιδιαίτερα αρνητικό διεθνές επενδυτικό κλίμα.
    Το 2008 δανειστήκαμε 47-48 δισ., 10 δισ. παραπάνω από αυτά που υπολόγιζε το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας. Η ευχέρεια δανεισμού είναι πιο άμεση και πιο σημαντική πρόκληση και από την πίεση της Ε.Ε. για συγκράτηση των ελλειμμάτων».
    Κι αν αυτή ήταν η τελευταία, είχαν προηγηθεί τρεις ακόμη επιστολές:
    * Στις 20 Ιουλίου 2004, όπου επεσήμαινε ότι «τα ταμεία είναι άδεια και υπάρχουν κρυφά χρέη».
    * Στις 8 Μαΐου 2005, όπου σημείωνε ότι «θα υπάρξει σημαντική υστέρηση στις εισπράξεις από την Ε.Ε. που θα έχει επιπτώσεις στα έσοδα, στο έλλειμμα του 2005, αλλά και στο ύψος των δαπανών για δημόσιες επενδύσεις και στο ρυθμό ανάπτυξης» και
    * Στις 22 Οκτωβρίου του 2008, όπου υπογράμμιζε ότι «δεν μπορεί να υποτιμηθεί η συμπεριφορά των διεθνών αγορών απέναντι στα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Το επόμενο δωδεκάμηνο το ελληνικό Δημόσιο θα χρειαστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις ανάγκες του και τα χρεολύσια. Χρειάζεται η απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου