Ο Μπόμπολας χρησιμοποιεί τον αχυράνθρωπο του, για να χτυπήσει τον Καραμανλή..


Ο θλιβερός αχυρανθρωπος του Μπόμπολα, η μάστιγα της πατρίδας, ο άνθρωπος που πηρε ένα αστικό – δημοκρατικό κόμμα και το μετέτρεψε σε σέχτα εθνοκτόνων προδοτών, επιστρατεύεται τώρα για να χτυπήσει τον Κώστα Καραμανλή. 

 Τον άνθρωπο που παρότι προδόθηκε, κατασυκοφαντήθηκε και εβλήθη ανελέητα από την συμμορία της διαπλοκής, ουδέποτε ζήτησε δικαιωση μέσω της καταστροφής. 

Αντιθετα, η μάστιγα του έθνους, η διαπλοκή, βρήκε στο πρόσωπο του Σαμαρά τον ιδανικό καταστροφέα της Ελλάδας. 

Τους τελευταίους μήνες, απροκάλυπτα. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Σαμαράς ηταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο στην έλευση του καταστροφέα Σημιτη στην εξουσία. Ας μην ξεχάσουμε ποτέ

Σχόλια

  1. Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΕΝΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ''ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ'' ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!
    ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ,

    Γι αυτό και η πρώην πρόεδρος της Βουλής , κ. Αννα Ψαρούδα –Μπενάκη, μίλησε στον Πρόεδρο Παπούλια για

    [[ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!]]
    Με τι στοιχεία, ‘’μίλησε’’ για απώλεια εθνικής κυριαρχίας, η οποία συνήθως είτε επιβάλλεται δια των όπλων είτε δια της οικονομικής χρεοκοπίας της χώρας. Εννοούσε ΑΡΑΓΕ τα 300 ΔΙΣ. Του ΧΡΕΟΥΣ που αυτό μόνο του δεν ήταν δυνατόν να αποπληρωθεί ποτέ?

    ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ, δημιουργώντας ‘’πάτημα’’ για δήθεν αντεθνική ενέργεια της κυβέρνησης Παπανδρέου.
    Προσέλαβαν παράνομα 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων, των οποίων η ΣΙΓΟΥΡΗ αποπομπή από νέα κυβέρνηση θα δημιουργούσε αυτόματα, ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ για επαναφορά της δεξιάς στην εξουσία. Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου