Δεν πρόκειται να παραδοθεί η χώρα, δηλώνει ο Λαφαζάνης.

«Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να παραδοθεί, ούτε θα κάνει πίσω από τις προεκλογικές προγραμματικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις της» τόνισε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Όπως είπε, αυτός είναι και ο λόγος που συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις. «Αν θέλαμε να κάνουμε "κωλοτούμπα" θα είχαμε
υπογράψει το e- mail Χαρδούβελη. Δεν το κάναμε, όμως, γιατί δεν συμφέρει τη χώρα, για αυτό παίρνουμε αυτά τα έκτακτα μέτρα, γιατί πιστεύουμε ότι θα τα βγάλουμε πέρα και θα πάμε μπροστά να σώσουμε τη χώρα» πρόσθεσε.
Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εξέφρασε ο υπουργός αφού όπως λέει και ο ίδιος τα δύο κόμματα οδήγησαν τη χώρα σε παραγωγική διάλυση.

Ο κ. Λαφαζάνης επισήμανε την ανάγκη ψήφισης της ΠΝΠ για να ενισχύσει την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, με στόχο να διαμορφώσει όρους μεταποίησης και ίσως δώσει την δυνατότητα για εξαγωγές, επιρρίπτοντας μεγάλες ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις που παρέδωσαν την επιχείρηση στους πιστωτές.

«Είχατε βάλει λουκέτο. Χιλιάδες εργαζόμενοι κινδύνευαν να μείνουν στο δρόμο. Γι' αυτό κάναμε την ΠΝΠ», υπογράμμισε ο κ. Λαφαζάνης.
Σημειώνεται ότι η ΠΝΠ προβλέπει οικονομική ενίσχυση ύψους 30 εκατ. ευρώ στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης.
Πηγή:  thepressproject.gr

Σχόλια

  1. Μας πήραν χαμπάρι : «Ο εμπρηστής Τσίπρας έμεινε μόνο στα λόγια”

    Οπως επισημαίνει σε δημοσίευμά του το ιταλικό περιοδικό «Panorama», για τις 60 μέρες από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ «έχουν περάσει δύο μήνες, αλλά χωρίς καμία τελική εξέλιξη. Το μέλλον της Ελλάδας εξακολουθεί να κρέμεται από μια κλωστή».
    Σχολιάζοντας, δε, τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την Ανγκελα Μέρκελ, υπογραμμίζει πως «ο εμπρηστής Τσίπρας έμεινε μόνο στα λόγια. Σε δύο μήνες έχει υποσχεθεί τόσα πολλά, κράτησε λίγα και πήρε ακόμη λιγότερα»
    Με τι ‘’μούτρα’’ θα εμφανισθεί αύριο ο ‘’εμπρηστής ‘’ Τσίπρας και τι θα πει στους εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους του Παυλόπουλου και του Καραμανλή?
    *Τι θα τους πει, ότι δεν ήξερε ότι οι ξένοι έχουν πετύχει εκεί που εμείς ποτέ δεν δοκιμάσαμε?

    *Πως θα εξηγήσει ότι το μνημόνιο, οι νόμοι, οι διαρθρωτικές αλλαγές και η φοροδοτική ισότητα , η παράταση, τα επιτόκια, ο Παπανδρέου σώσανε την Ελλάδα από την χρεοκοπία? Ναι ! ο Παπανδρέου ο Τσολάκογλου κι ο Πινοσέτ, έσωσαν την Ελλάδα από την άθλια , βρόμικη και ύποπτη συμπεριφορά του Καραμανλή και των Καραμαλάκηδων?
    *Πως θα εξηγήσει τώρα για τις ΝΕΕΣ φορολογίες που είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει και τα νέα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που θα μας φορτώσει αντί να σχίσει τα παλιά?
    *Ποιος ‘’καλλιεργεί’’ και τρέφει τον φασισμό που έχει μέσα του, όπως τον εξέφρασε και τον εκφράζει , η πρόεδρος του κοινοβουλευτικού ‘’κόμματός’’ της, Ζωή, κόρη του δημόσιου κατήγορου Νικολάου και των ‘’μητρικών επιδομάτων’’ της απερίγραπτης οικογενειακής συμπεριφοράς των ‘’ γαλαζο-αριστερών’’ Κωνσταντοπουλέων?
    *Παράνομα επιδόματα ανηλίκων (38χρονων) κορασίδων εισέπρατταν οι…μη προνομιούχοι ‘’αριστεροί’’ των φημισμένων υπερασπιστών δικηγορικά, μεγάλου τμήματος των παράνομων εχθρών της κοινωνίας και της Ελλάδας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου