Ο εκβιαστής και συκοφάντης Αναστασιάδης κατηγορεί τον Καμμένο επειδή πλήρωσε το ταξίδι από την τσέπη του!

Προσπαθούσε ο άθλιος υπηρέτης βρώμικων συμφερόντων να βρει κάτι για τον Καμμένον που χάλασε την δουλειά των οπλάδων και έστειλε τους φακέλους στην δικαιοσύνη. 

Έβαλε λυτούς και δεμένους, διεφθαρμένα σταγονίδια που έχουν παραμείνει σε θέσεις εξουσίας για να βρει «πως μπορεί να στοίχισε τόσο φτηνά το ταξίδι». 

Παρέα βεβαίως με το άλλο μεγαλολαμόγιο, που έβγαλε τα εκατομμύρια του στο εξωτερικό ενώ εδώ πούλαγε μνημόνιο.
Εντέλει ο άθλιος «ανακάλυψε» ότι ο Καμμένος είχε πληρώσει όλα τα έξτρα από την τσέπη του!
Τι σημασία έχει όμως; 

Εξαπολύουν ένα εμετικό πρωτοσέλιδο για «χίλια ευρώ φιλέτα» και στο τέλος γράφουμε με μικρά… γράμματα ότι «τα πλήρωσε με την προσωπική του κάρτα».
Εδώ όμως κύριοι της κυβέρνησης, τελειώνει η πλάκα. Ή θα τελειώσετε με τους εγκληματίες της προπαγάνδας ή θα σας τελειώσουν εσάς, μαζί και την πατρίδα.
Αναμένουμε λοιπόν μετά τις εξελίξεις για την συμφωνία, να δικαιώσετε τον Ελληνικό λαό που σας εμπιστεύθηκε τιμωρώντας σκληρά τους δολοφόνους του έθνους. Σκληρά, αδυσώπητα και άμεσα.


2 σχόλια:

 1. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ 2450 ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

  Όταν Ευριπίδης Στυλιανίδης έκανε χλιδάτη ζωή στο Παρίσι και έστελνε το λογαριασμό από ταξίδι του στο υπουργείο Μεταφορών να τον πληρώσουν οι φορολογούμενοι.
  Δείτε το δημοσίευμα της 12ης Απριλίου 2009 του Πρώτου Θέματος όταν ο τότε Υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης, έστειλε το λογαριασμό από ταξίδι του στο Παρίσι, στο Υπουργείο Μεταφορών να τον πληρώσουν οι φορολογούμενοι. Ο λογαριασμός περιλάμβανε:...
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο Παρίσι στο ξενοδοχείο Four Seasons : 4600€
  =====================================================
  • Τις βόλτες του με λιμουζίνες : 4745€
  • Το Business εισιτήριο της συζύγου του που ταξίδεψε μια μέρα νωρίτερα : 1025€
  Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός; Και ακόμη πόσο πιο γρήγορα ακόμη ξεχνάμε; Σήμερα στην συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ το υπουργείο εσωτερικών ανέλαβε ο κος Ευριπίδης Στυλιανίδης που το βράδυ της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου διασκέδαζε στα μπουζούκια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ "ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ'' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

  ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

  Στα 30,6 δισ. ευρώ ανήλθαν οι εκροές καταθέσεων από το τέλος του περασμένου Νοεμβρίου μέχρι και το τέλος Απριλίου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, που δημοσιεύθηκαν σήμερα.
  Οι απώλειες καταθέσεων μόνο τον Απρίλιο έφτασαν τα 4,9 δις ευρώ, συρρικνώνοντας τα υπόλοιπα στις Ελληνικές τράπεζες στα 133,6 δις ευρώ, ενώ οι εκροές συνεχίστηκαν και όλο το Μάιο, με αποτέλεσμα το σημερινό επίπεδο των καταθέσεων να έχει υποχωρήσει κάτω από τα 130 δις ευρώ.
  Το επίπεδο των καταθέσεων έχει συρρικνωθεί πλέον σε αυτό του 2004, δηλαδή περίπου δέκα χρόνια πίσω.
  Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος από τα 4,9 δις ευρώ που χάθηκαν τον Απρίλιο, τα 3,5 δις ευρώ είναι οι εκροές καταθέσεων από τα νοικοκυριά, τα οποία εν μέσω της παρατεταμένης αβεβαιότητας αποσύρουν τις αποταμιεύσεις τους από τις τράπεζες, σε μια προσπάθεια να διατηρούν διαθέσιμη ρευστότητα στα σπίτια τους.
  Οι εκροές συνεχίζονται και σήμερα με ρυθμούς 100, 200 ή ακόμα και 500 εκατ. ευρώ την ημέρα λόγω της κρισιμότητας της διαπραγμάτευσης, που εντείνει την αβεβαιότητα για το κλείσιμο ή μη της συμφωνίας.
  Συνολικά μαζί με τα ρευστά διαθέσιμα της Γενικής κυβέρνησης στις τράπεζες, οι καταθέσεις μειώθηκαν στο τέλος Απριλίου στα 142,7 δις ευρώ από τα 149 δις ευρώ τον Μάρτιο και 177,8 δις ευρώ το Νοέμβριο του 2014, ανεβάζοντας τις απώλειες στα 35,1 δις ευρώ. Η μείωση των καταθέσεων από τη Γενική κυβέρνηση είναι κεφάλαια που αποσύρονται από τις εμπορικές τράπεζες και κατατίθενται στο κεντρικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος για να καλυφθούν οι ταμειακές ανάγκες του Δημοσίου, που διαχειρίζονται πλέον κεντρικά από την κυβέρνηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή