Σέρρες: Αγρότες επιτέθηκαν στον Σαμαρά – «Είσαι αλήτης», του φώναζαν – Δύο προσαγωγές


σαμαρασΕπεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (07/05/2015) στο χωριό Πεθελινό των Σερρών.
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του κ. Σαμαρά στη Βόρεια Ελλάδα, μία ομάδα δέκα ατόμων επιτέθηκε φραστικά στον αρχηγό της αξιωματικής
αντιπολίτευσης και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα χρειάστηκε να παρέμβουν τα ΜΑΤ και να γίνουν δύο προσαγωγές.
Ο κ. Σαμαράς βρισκόταν σε περιοδεία στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές των Σερρών, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματός του, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μια ομάδα ατόμων και άρχισε να εκτοξεύει ύβρεις εναντίον του.
Σύμφωνα με τα serraikanea.gr, το επεισόδιο προκλήθηκε από αγρότες που διαμαρτύρονταν γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση είχε καθυστερήσει να τους δώσει τις αποζημιώσεις για τη χαλαζόπτωση του Ιουνίου του 2014.
«Είσαι αλήτης, ήρθαμε στην Κηφισιά να σε δούμε κι εσύ μας έπνιξες στα χημικά», του φώναζαν μεταξύ άλλων.

Σχόλια

  1. Θύμα ξυλοδαρμού ο Πάνος Καμμένος
    ========================

    Θύμα χειροδικίας και λεκτικού προπηλακισμού έπεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, στο Κερατσίνι κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

    Το γεγονός συνέβη λίγο πριν τις 6.30 το απόγευμα της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου όταν ο Πάνος Καμμένος θέλησε να πλησιάσει στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας. Κάποιοι από το πλήθος που ήταν εκεί συγκεντρωμένο κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του κρατώντας καδρόνια και παρά την προστασία που είχε από δύο άνδρες της ασφάλειάς του γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο. Ο Πάνος Καμμένος γλίτωσε τα χειρότερα φεύγοντας από το σημείο με τη μηχανή ενός από τους άνδρες της ασφάλειάς του, κρατώντας τα παντελόνια που του είχαν ‘’φύγει’’ από το φόβο και το τρέξιμο…


    Στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο, μετά από προτροπή των γιατρών, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

    «Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν απειλούμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε και θα τους τελειώσουμε" είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σε δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε.

    Ο κ. Καμμένος διευκρίνισε ότι εννοεί "το μαύρο μέτωπο", ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αυτή την ώρα, μετά από επιμονή των γιατρών που τον εξέτασαν αρχικά, μεταβαίνει σε νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, και συγκεκριμένα αξονική τομογραφία στο κεφάλι.

    Μετά και από αυτό το γεγονός ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα πρέπει να συνειδητοποίησε πόσο άστοχη και άκρως επικίνδυνη ήταν η προτροπή του για "λιντζάρισμα" του κ. Πάχτα, πριν από λίγες μέρες.

    Επειδή η κοινωνία βράζει και τα τραγικά γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο, καλό είναι οι εμπρηστικές δηλώσεις από κάθε πλευρά να εκλείψουν και να συνειδητοποιήσουν όλοι οι πολιτικοί πόσο επικίνδυνο είναι να εκστομίζουν τέτοιου είδους εκφράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟ…?
      =================================
      Δεν υπογράφουμε παράταση – Η Ελληνική Δημοκρατία δεν εκβιάζεται

      «Η απομείωση του χρέους είναι μια πολιτική απόφαση και μόνο» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης από το βήμα της Βουλής. Υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής στα μνημόνια» και απέρριψε το ενδεχόμενο παράτασης του τρέχοντος προγράμματος, εξαπολύοντας σφοδρά πυρά κατά της προηγούμενης κυβέρνησης.
      «Μια κυβέρνηση, που πριν καν λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης, έχει κερδίσει μια πρωτοφανή εμπιστοσύνη και αποδοχή στην ελληνική κοινωνία. Εμάς δεν μας στηρίζουν ισχυροί παράγοντες μέσα και έξω από τη χώρα. Εμείς δεν έχουμε άλλη δύναμη από την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού» είπε, προσθέτοντας ότι «η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να πετύχει στο όνομα όλων των ευρωπαϊκών λαών».
      Και τόνισε:
      Αύριο στο Eurogroup δεν θα βρίσκεται ο Γιάνης Βαρουφάκης, θα βρίσκονται 10 εκατ. Έλληνες 1,5 εκατομμύριο άνεργοι, οι 2,5 εκατομμύρια φτωχοί, οι 300.000 νέοι που έφυγαν μετανάστες.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου