Πρωτοφανής αθλιότητα από Παπαχρήστο – Πρώτο Θέμα: Ε, δεν συμβαίνει και τίποτα στην Μέση Ανατολή!


ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗΈνα άθλιο μαύρο μέτωπο της διαπλοκής και του ψεύδους στραγγαλίζει την Ελλάδα. 

Μετέρχεται κάθε μέσου προκειμένου να προωθήσει τα άνομα συμφέροντα που εξυπηρετεί, φτάνοντας στο σημείο να αποκρύπτει τις θηριωδίες των ισλαμοφασιστών νομίζοντας ότι έτσι κάνει δολιοφθορά στην κυβέρνηση! Στον οχετό λάσπης λοιπόν που εξαπέλυσαν στην σκιά της ακύρωσης της προγραμματισμένης συνάντησης Αμερικανου και Έλληνα ΥΕΘΑ, τολμούν και ξεστομίζουν το προκλητικό: 

«Δεδομένου ότι αυτές τις ημέρες τίποτα εξαιρετικό δεν συνέβη στην Μέση Ανατολή που να καθιστά απαγορευτική την συνάντηση»!

Αυτά γράφει ο "κύριος" Παπαχρήστος του ΔΟΛ και αναπαράγει πρόθυμα το Πρώτο Θέμα!

 Την ίδια στιγμή, οι ισλαμοφασίστες είχαν εισβάλλει στο Ραμάντι κάνοντας απίστευτες θηριωδίες και έμπαιναν στην Παλμύρα, σφάζοντας 400 γυναικόπαιδα.

 Δηλαδή την ίδια στιγμή που ο Παπαχρήστος και το Πρώτο Θέμα «δεν έβλεπαν κάτι στην Μέση Ανατολή», στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του πλανήτη, πρώτη είδηση επί ημέρες ήταν η πρωτοφανής προέλαση των τζιχαντιστών. Που για πρώτη φορά πλησίαζαν τόσο σε Δαμασκό και Βαγδάτη αντίστοιχα.

RAMADI CBS

Την ίδια στιγμή... ο Αμερικανος ΥΠΕΘΑ ακύρωνε τις συναντήσεις του όχι μόνο με τον Πάνο Καμμένο αλλά και με τον Σουηδό ομόλογο του (έχουν Ξηρό και οι Σουηδοί) και έβλεπε τον πρόεδρο της Τυνησίας που μάχεται για να αναστείλει την στρατολόγηση των ισλαμιστών στην χώρα του.

Οι οθόνες γέμισαν με τρόμο, με εικόνες σφαγμένων αμάχων να γεμίζουν τους δρόμους και με την παγκόσμια ανησυχία για το «διαμάντι της ερήμου», την Παλμύρα. 

Αλλά για τους ντόπιους νταβατζήδες, δεν έτρεχε τίποτα. 

 Μακάρι να έλθουν και εδώ οι τζιχαντιστές για να τελειώνουμε μια και καλή με τους ανυπότακτους Έλληνες…

Σχόλια