Εύγε Νίκο Χατζηνικολάου: Κόλαφος για την πραξικοπηματική μεθόδευση κουκουλώματος της ΕΛΣΤΑΤ!

Δειτε τι είπε πριν από λίγο στο δελτίο του Star. 

Γι’ αυτό φοράς παντελόνια, γι’ αυτό τρώνε την σκόνη σου όλα τα κρατικοδίαιτα παπαγαλάκια. 

Έξω από τα δόντια για την απίστευτη μεθόδευση. Χίλια μπράβο.


Σχόλια

  1. Τι χρειάζεται ο Τσίπρας για να νικηθεί?
    Μα, να μάθει ο κόσμος όλη την αλήθεια
    Ότι κι αν λένε ότι κι αν είπαν για το έλλειμμα, η αλήθεια έλαμψε
    Ο Καραμανλής ψήφισε ότι το έλλειμμα ήταν 16% !!!
    Ακόμη και η Ν.Δ. που υποστήριζε ότι το έλλειμμα του 2009 «διογκώθηκε» τεχνητά, πλέον αποδέχτηκε και υπέγραψε ότι όντως το έλλειμμα του 2009 ξεπέρασε το 15%.
    Ήδη από τις 4 Απριλίου 2012, ο μέχρι προ τινος «αντιμνημονιακός» αρχηγός της Ν.Δ. Α. Σαμαράς, σε άρθρο του στους New York Times, παραδέχτηκε ότι το έλλειμμα του 2009 ήταν 15%:
    «Greece has already implemented deficit-cutting measures of around 20% of GDP to curtail a deficit of 15% of GDP in 2009». Mετφ.
    «Η Ελλάδα έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή μέτρα για τη μείωση του ελλείμματος της τάξης του 20% του ΑΕΠ για να περιορίσει το έλλειμμα από 15% του ΑΕΠ το 2009».

    Επίσης, στη σελίδα 16 της Εισηγητικής Έκθεσης για τον Προϋπολογισμό του 2013 της κυβέρνησης Σαμαρά, προϋπολογισμός που ψηφίστηκε στις αρχές Νοεμβρίου 2012 από την ελληνική Βουλή, αναφέρεται το εξής:

    «Το 2011, δεύτερο έτος εφαρμογής του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής, επιτεύχθηκε μείωση του ελλείμματος της Γενικής Κυβέρνησης κατά 1,3 εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ, ενώ συνολικά την περίοδο 2009-2011 η μείωση ήταν 6,2 εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ (από 15,6% το 2009 σε 9,4% το 2011).
    Αυτή η μείωση είναι η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί από κράτος-μέλος της Ευρωζώνης».

    ΣΧΟΛΙΟ: Τότε γιατί ο Τσίπρας έκαψε την Ελλάδα και μαζί με το Βενιζέλο και Σαμαρά ανέτρεψαν την συνταγματικά εκλεγμένη κυβέρνηση και κατέστρεψαν την Ελλάδα, αφού με τον Παπανδρέου στην εξουσία θα είμαστε σήμερα σε πορεία ανάπτυξης και κοινωνικής αποκατάστασης και δικαιοσύνης, με το σωστό και επιτυχημένο πρόγραμμα που εφάρμοζε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καραμανλής ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ την ενοχή του.
      Ψήφισε πως το έλλειμμα 16%!!!!
      =======================
      Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ονομαστικά, ο νυν Πρωθυπουργός και ο τότε Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ψήφισαν τον Προϋπολογισμό του 2013, ο οποίος σύμφωνα με τη ίδια την εισηγητική του έκθεση στηρίζεται στα στοιχεία που όλοι αποδέχονται ως τα μόνα αληθή ΑΥΤΑ του 2009, που είχε επικυρώσει έναν ολόκληρο χρόνο αργότερα, στα τέλη του 2010, η Eurostat – για πρώτη φορά χωρίς αστερίσκους;
      Δηλαδή ο Καραμανλής , κάτω απο τη παγκόσμια κατακραυγή, υποχρεώνεται να αποδεχθεί την αλήθεια την οποία σαν λιποτάχτης έκρυβε μέχρι 2 Οκτωβ. 2009.
      Σήμερα, οι συνέταιροι των υπερποντίων ''μεταφορών'' ! ένωσαν τις χουντοαριστερές συνομοταξίες τους, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια.
      Θα ασκηθεί ποινική δίωξη για εξαπάτηση του λαού και παραποίηση στοιχείων εναντίον των βουλευτών της Ν.Δ ?
      ΥΓ
      ΒΟΜΒΑ: ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ .... ''καραβοκύρηδες'' !!!

      Διαγραφή
  2. Με τι έλλειμμα για το 2009;
    Πάμε τώρα στα πραγματικά, άμα και ιλαροτραγικά, περιστατικά αυτής της ιστορίας. Αφετηρία όλης της υπόθεσης είναι οι καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντά, τέως μέλους του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, η οποία έχει κατηγορήσει τον Ανδρ. Γεωργίου για «φούσκωμα» των στοιχείων από 13,5% στο 15,6% με την συμπερίληψη των ΔΕΚΟ «για να μπει η χώρα στη Μνημόνιο».
    Πρώτη ένσταση: Πότε μπήκε η χώρα στο Μνημόνιο; Τον Μάιο του 2010. Με τι έλλειμμα για το 2009; Με 13,5%. Πότε ανέλαβε ο Ανδρ. Γεωργίου; Τον Αύγουστο του 2010, αφού δηλαδή είχαμε μπει στο Μνημόνιο! Και πότε έγινε η τελική αναθεώρηση από 13,5% στο 15,6%; Τον Οκτώβριο του 2010! Πως λοιπόν ο Ανδρ. Γεωργίου «φούσκωσε» το έλλειμμα για να μπούμε στο Μνημόνιο, αφού τότε δεν ήταν στην ΕΛΣΤΑΤ και η χώρα είχε ήδη μπει στο Μνημόνιο;
    Αυτό το μυστήριο μόνον ο αξιότιμος εισαγγελέας Πεπόνης, η ερίτιμος Ζωή Γεωργαντά και ο συνήθης καχύποπτος Παν. Καμμένος μπορούν να το λύσουν.
    Στο σημείο αυτό δεν μπορεί κανείς παρά να σχολιάσει και τη φερεγγυότητα και σοβαρότητα του θηλυκού Σέρλοκ Χόλμς. Σε πρόσφατο άρθρο της, η Ζωή Γεωργαντά παρουσιάζει ολόκληρη οικονομική ανάλυση για να ισχυριστεί ότι με τους δικούς της υπολογισμούς το έλλειμμα του 2009 ήταν τελικά 3,9%!!!
    Ναι, σωστά διαβάσατε, 3,9%!!!
    Δηλαδή, και ο Κ. Καραμανλής τελικά, που έλεγε 6%, κι αυτός προδότης, συνωμότης, μαζοχιστής, σαδιστής και αβδηρίτης ήταν;
    Συνωμότης, προδότης, αβδηρίτης, σαδιστής και μαζοχιστής είναι και ο Γ. Προβόπουλος; Ψέματα έλεγε, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, όταν υποστήριζε ότι το έλλειμμα είναι διψήφιο; Χαλκευμένα ήταν τα στοιχεία της ΤτΕ που στο 8μηνο του 2009 ανέβαζαν το έλλειμμα στο 8,3%;
    Όλοι είχαν παραφρονήσει, και μόνη η οποία έχει σώας τας φρένας είναι η ερίτιμος κυρία Γεωργαντά; Μάλιστα την άκουσα και χθες να επαναλαμβάνει ότι, σύμφωνα με τους δικούς της υπολογισμούς, το έλλειμμα ήταν 3,9%.
    Δηλαδή σωστή η μέθοδος της Γεωργαντά, και λάθος όλων των άλλων. Υπάρχουν οι γενικοί και αποδεκτοί, από όλα τα κράτη μέλη, κανόνες μέτρησης του ελλείμματος και υπάρχει και ο κανόνας της Γεωργαντά!!!
    Αυτόν τον ισχυρισμό βρήκαν σωστό οι οικονομικοί εισαγγελείς; Απορώ για την ευθυκρισία τους. Είναι δυνατόν αυτές οι καταγγελίες να αποτελούν τη βάση της ποινικής δίωξης που ασκεί ο εισαγγελέας Πεπόνης; Μήπως θα πρέπει της υποθέσεως, επειδή είναι πολύ σοβαρή όπως δρομολογείται, να επιληφθεί κάποιος άλλος; Μήπως θα πρέπει να παρέμβουν οι προϊστάμενοι της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για να ελέγξουν το πώς ακριβώς έχει η όλη υπόθεση;
    Ας εξετάσουμε τώρα και την ουσία της υπόθεσης. Γιατί πήγε το έλλειμμα από το 13,5% στο 15,6%; Πρώτον, επειδή για πρώτη φορά υπολογίστηκε, και σωστά, η υποτιθέμενη «άσπρη τρύπα» των ασφαλιστικών ταμείων. Αυτή που, διαδοχικά όλες οι κυβερνήσεις, μεγάλωναν, κατά το δοκούν, για να εμφανίζεται μειωμένο το έλλειμμα και είναι μία από τις αιτίες που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Και δεύτερον, επειδή συμπεριλήφθηκαν οι ζημιογόνες ΔΕΚΟ στο έλλειμμα. Έπρεπε; Ναι. Σαφέστατα, ναι.
    Εκτός κι αν υπάρχει κάποιος, ο οποίος υποστηρίζει ότι το έλλειμμα, για παράδειγμα του ΟΣΕ, δεν το πληρώνουν οι φορολογούμενοι. Το πληρώνουν ή δεν το πληρώνουν; Το πληρώνουν. Αφού λοιπόν το πληρώνουν γιατί δεν πρέπει να περιληφθεί; Επειδή δήθεν υπάρχουν χώρες στην Ευρώπη που δεν το περιλαμβάνουν; Θέλουμε να εξυγιάνουμε την οικονομία ή να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί; Αυτό δεν κάναμε τόσα χρόνια και το βρήκαμε μπροστά μας; Να συνεχίσουμε στο ίδιο βιολί;
    Ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να παραδεχθεί και οίκαδε αυτό που παρεδέχθη στη Wall Street Journal, ό,τι δηλαδή το έλλειμμα ήταν 15%; Την σιωπηρή αποδοχή των στοιχείων, όπως έχουν αποτυπωθεί από την ΕΛΣΤΑΤ και την Eurostat, δεν πρέπει να την κάνει και δημόσιο λόγο; Σε τι τον ωφελούν πλέον τα κομματικά παίγνια με το παρελθόν;
    Δεν θέλει μήπως να «αδειάσει» την κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή;
    Δεν επιθυμεί να φανεί ανακόλουθος με αυτά που υποστήριζε όταν ήταν ο ίδιος υπουργός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?
      =========================================
      Ο κ. Σαμαράς τον Απρίλιο του 2012,
      σε άρθρο του στην πασίγνωστη αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, ανέφερε: «Η Ελλάδα έχει ήδη εφαρμόσει περιοριστικά μέτρα που φτάνουν το 20% του ΑΕΠ της, για να ελέγξει ένα έλλειμμα που έφτανε το 15% το 2009».

      Κατόπιν αυτών οι «καραμανλικοί» ελέγχονται για προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης, εκτός κι αν θεωρούν ότι ο αρχηγός τους ήταν μεταξύ εκείνων που «φούσκωσαν» το έλλειμμα ή το συντηρούν «φουσκωμένο».

      ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?

      ¨Ένα ερώτημα υπάρχει
      και προς τον οικονομικό εισαγγελέα, ο οποίος αποδέχθηκε τους ισχυρισμούς της κ. Γεωργαντά ότι το έλλειμμα ήταν 3,9% και άσκησε ποινική δίωξη κατά του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου και κατά των ηθικών αυτουργών, για «φούσκωμα» του ελλείμματος (όπου ηθικοί αυτουργοί εννοούνται ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Παπανδρέου, όταν η ΕΛΣΤΑΤ είναι ανεξάρτητη Αρχή και δεν λογοδοτεί στην κυβέρνηση).

      Το ερώτημα είναι:
      προτίθεται ο κ. οικονομικός εισαγγελέας να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του Αντώνη Σαμαρά διότι διατηρεί το έλλειμμα του 2009 «φουσκωμένο» υποβάλλοντας σε παράλογες και παράνομες θυσίες τους Έλληνες πολίτες;

      Κατόπιν αυτών οι «καραμανλικοί» ελέγχονται για προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης, εκτός κι αν θεωρούν ότι ο αρχηγός τους ήταν μεταξύ εκείνων που «φούσκωσαν» το έλλειμμα ή το συντηρούν «φουσκωμένο».

      Διαγραφή
  3. Καταπέλτης η απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου για τα ψεύτικα στοιχεία.
    Κόλαφος για Τσίπρα Σαμαρά το πόρισμα
    της εξεταστικής επιτροπής του ευρωκοινοβουλίου για το ρόλο της τρόικα

    Ειδικότερα, για την Ελλάδα, επισημαίνονται ο κίνδυνος χρεοκοπίας και μη βιωσιμότητας των δημοσίων οικονομικών λόγω της συνεχούς μείωσης της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας και του δημοσιονομικού εκτροχιασμού στα χρόνια πριν από την έναρξη του προγράμματος,
    ενώ αναφέρει ότι «η προβληματική κατάσταση στην Ελλάδα
    οφειλόταν επίσης και στη στατιστική απάτη στα χρόνια πριν από την έναρξη του προγράμματος», επισημαίνοντας, ωστόσο, την αποφασιστική δράση της κυβέρνησης για ανεξαρτητοποίηση της Εθνικής Στατιστικής Αρχής τον Μάρτιο του 2010. Η έκθεση αναγνωρίζει στην άνευ προηγουμένου δημοσιονομική προσαρμογή που επιτεύχθηκε στην χώρα χάρη στις θυσίες των ελλήνων πολιτών και στο μεγάλο αριθμό διαρθρωτικών αλλαγών που υλοποιούνται, ασκώντας παράλληλα κριτική για αστοχίες και αδικίες στον επιμερισμό του κόστους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταπέλτης η αποφαση του Ευρωκοινοβουλίου για τα ψεύτικα στοιχεία.
      Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας
      είχαν επενδύσει πολλά σε αυτή την εξεταστική επιτροπή για το ρόλο της τρόικα.
      Μάλιστα, ο ίδιος ο Τσίπρας επισκέφθηκε τους 2 εισηγητές
      της επιτροπής στις Βρυξέλλες και τους ζήτησε «να επεκταθεί η διάρκεια, αλλά και η θεματολογία της έρευνας που διεξάγουν, γιατί τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά στο να βγάλουμε συμπεράσματα, γιατί έγιναν αυτές οι λάθος επιλογές, ποιοι ευθύνονται γι' αυτές τις επιλογές και τι πραγματικά πρέπει να αλλάξει»!
      Ο ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε ότι η πολιτική του μνημονίου μάς επιβλήθηκε
      και ήταν επιλογή που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Θυμίζουμε τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα "το πρώτο Μνημόνιο επιβλήθηκε παρακάμπτοντας το κοινοβούλιο και τη δημοκρατία. Η τότε κυβερνητική πλειοψηφία είχε απλώς εξουσιοδοτήσει τον υπουργό των Οικονομικών -ο οποίος δεν έχει περιληφθεί στον κύκλο ακροάσεων της Επιτροπής- για την υπογραφή της δανειακής σύμβασης και του Μνημονίου"

      Διαγραφή
    2. Χατζηνικολάου: Δειλός και μοιραίος ο Καραμανλής...
      ======================================
      Η REAL και ο εκδότης της πρωτοπόροι, στην εκστρατεία έξωσης του Καραμανλή...
      Πρωτοσέλιδο (Διώξε τον Καραμανλή) ,
      βασικό θέμα (Ήρθε η ώρα του Καραμανλή) , editorial (Ξεκουράστε τον) , όλη η εφημερίδα έχει επιστρατευτεί στη μεγάλη ιδέα της έξωσης.
      Φυσικά, η συνάντηση Σαμαρά-Χατζηνικολάου λίγες μέρες πριν στους "Διόσκουρους" , δεν μπορεί να 'ναι άσχετη με τη στάση της εφημερίδας.
      Ο ίδιος ο Χατζηνικολάου σηκώνει το φλάμπουρο της εσωκομματικής "επανάστασης" , ζητώντας από το Σαμαρά, να τον διώξει (Ξεκουράστε τον) . Φαίνεται πως...
      ο δημοσιογράφος ενεπνεύσθη τον τίτλο την ώρα που πάνω από τα πιάτα με τον ξιφία στα κάρβουνα, τσούγκριζε με τον αρχηγό της Ν.Δ. τα ποτήρια με το ακριβό λευκό κρασί.
      "Δειλός και μοιραίος, όχι μόνον δε βρίσκει το θάρρος να μιλήσει και να ζητήσει μια συγνώμη για τα εγκληματικά του λάθη, αλλά συνεχίζει και ολοκληρώνει την καταστροφή που προκάλεσε"
      Τι άλλο θέλετε; ...

      Διαγραφή
    3. Ο Καραμανλής ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ την ενοχή του.
      Ψήφισε πως το έλλειμμα 16%!!!!
      =======================
      Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ονομαστικά, ο νυν Πρωθυπουργός και ο τότε Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ψήφισαν τον Προϋπολογισμό του 2013, ο οποίος σύμφωνα με τη ίδια την εισηγητική του έκθεση στηρίζεται στα στοιχεία που όλοι αποδέχονται ως τα μόνα αληθή ΑΥΤΑ του 2009, που είχε επικυρώσει έναν ολόκληρο χρόνο αργότερα, στα τέλη του 2010, η Eurostat – για πρώτη φορά χωρίς αστερίσκους;
      Δηλαδή ο Καραμανλής , κάτω απο τη παγκόσμια κατακραυγή, υποχρεώνεται να αποδεχθεί την αλήθεια την οποία σαν λιποτάχτης έκρυβε μέχρι 2 Οκτωβ. 2009.
      Σήμερα, οι συνέταιροι των υπερποντίων ''μεταφορών'' ! ένωσαν τις χουντοαριστερές συνομοταξίες τους, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια.
      Θα ασκηθεί ποινική δίωξη για εξαπάτηση του λαού και παραποίηση στοιχείων εναντίον των βουλευτών της Ν.Δ ?
      ΥΓ
      ΒΟΜΒΑ: ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ .... ''καραβοκύρηδες'' !!!

      Διαγραφή
  4. Ο Καραμανλής ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ την ενοχή του.
    Ψήφισε πως το έλλειμμα 16%!!!!
    =======================
    Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ονομαστικά, ο νυν Πρωθυπουργός και ο τότε Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ψήφισαν τον Προϋπολογισμό του 2013, ο οποίος σύμφωνα με τη ίδια την εισηγητική του έκθεση στηρίζεται στα στοιχεία που όλοι αποδέχονται ως τα μόνα αληθή ΑΥΤΑ του 2009, που είχε επικυρώσει έναν ολόκληρο χρόνο αργότερα, στα τέλη του 2010, η Eurostat – για πρώτη φορά χωρίς αστερίσκους;
    Δηλαδή ο Καραμανλής , κάτω απο τη παγκόσμια κατακραυγή, υποχρεώνεται να αποδεχθεί την αλήθεια την οποία σαν λιποτάχτης έκρυβε μέχρι 2 Οκτωβ. 2009.
    Σήμερα, οι συνέταιροι των υπερποντίων ''μεταφορών'' ! ένωσαν τις χουντοαριστερές συνομοταξίες τους, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια.
    Θα ασκηθεί ποινική δίωξη για εξαπάτηση του λαού και παραποίηση στοιχείων εναντίον των βουλευτών της Ν.Δ ?
    ΥΓ
    ΒΟΜΒΑ: ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ .... ''καραβοκύρηδες'' !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου