Ο Εθνικός σαμποτέρ, καλεί τώρα για «Εθνική συνεννόηση»!


Ο άνθρωπος που κατέγραψε την χυδαιότερη, αντεθνική συμπεριφορά σε συνθήκες δημοκρατίας, έχει το θράσος να καλεί τωρα σε «εθνική συνεννόηση»!
Ο άνθρωπος που εβαλε την συμμορία του να καλεί σε bank run..
Ο ανθρωπος που συκοφαντουσε την χωρα του και εξαπατούσε τους εταίρους στο ΕΛΚ…
Ο άνθρωπος που κατέβηκε σε εκλογες με σποτ εθνικης καταστροφής και μειοδοσίας..
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ!

Σχόλια

  1. ...νομίζεις ότι δεν ξέρει τι λέει..πάνε ολοταχώς για κυβέρνηση εθνικής Σωτηρίας!!!! Συριζα, ΝΔ Πασοκ, ποτάμι. THE LAMOGIOS DREAM TEAM!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ..ΑΓΓΕΙΑ !!!

    ΒΓΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΡΓΙΑΝΙ ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ

    Τι ακριβώς εννοούμε με τον όρο ‘’Δεξιά’’ στην Ελλάδα?
    Με απλά λόγια, η δεξιά είναι οι απόγονοι των κοτζαμπάσηδων της τουρκοκρατίας, είναι οι συνεχιστές και σκλαβωτές του λαού και οι ΑΡΠΑΓΕΣ του μόχθου του. Είναι η αιτία που μείναμε σκλάβοι σε ξένο ζυγό, και όταν είδαν ότι ‘’χάνουν το παιχνίδι’’, μπήκαν μπροστά για να μοιραστούν το αίμα του λαού.
    ΒΓΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΡΓΙΑΝΙ ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ
    Σήμερα, για μία ακόμη περίοδο, οι νέοι μας ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουν την ‘’ευκαιρία’’ να γνωρίσουν γιατί[[Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ}.
    Η δεξιά του ρατσισμού, της πατριδοκαπηλίας, του μίσους και του ξεπουλήματος της χώρας, είναι η ΒΔΕΛΛΑ που επί χρόνια ρουφάει αχόρταγα το αίμα των φτωχών και αδύναμων Ελλήνων. Είναι η Λερναία Ύδρα, που με τα πολλαπλά ισομερή κεφάλια, παραμορφώνει την Ελλάδα , ενώ η ίδια κάθε φορά μεταμορφώνεται σε ..αθώα παρθένα που διατηρεί μονίμως το αλάθητο, το..ασυμβίβαστο και την..παρθενιά της που ‘’αγωνίζεται’’ μέρα νύχτα για τα αγαθά της δημοκρατίας του βολεμένου.
    Έτσι από το 2004-2009, τη χώρα κατέστρεψε οικονομικά και ΗΘΙΚΑ η κλίκα του δεξιού και αδέξιου Καραμανλή, που με τους Παυλόπουλο , τους Ρουσόπουλο , τους Αβραμόπουλο, τους Στυλιανίδηδες και λοιπούς ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ το χρέος, ενώ ταυτόχρονα προέβη σε 865.000 γαλάζιες ξετινάζοντας κυριολεκτικά και το τελευταίο δανεικό ευρώ που είχα ..παραπέσει. Έτσι ΟΛΟΙ μαζί ακραίοι , εθνικόφρονες και χαφιεδότσουρμο διέλυσαν την Ελλάδα.
    Η πεζοδρομιακή ακραία δεξιά, ή, αλλιώς χρυσή αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, ο Νικολόπουλος του σήμερα, ο Μαρκόπουλος του σήμερα, ο Ζώης του σήμερα, ο ΛΑ.ΟΣ ο Καρατζαφέρης, η Βούλτεψη του χθές και του σήμερα, ο Άδωνις ο διαχρονικός, ο Βορίδης ο φιλόδοξος, η ΠΟΛ-ΑΝ και ο Αντώνης ο..μοναδικός,ο Λυκουρέζος, ο Παυλόπουλος, ο Στυλιανίδης, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά του παρακράτους και των ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.
    Σήμερα ο Σαμαράς, με όλα τα κυβερνητικά υπολείμματα του Καραμανλή και όλα τα φασιστικά απολειφάδια του παρακράτους της δεξιάς, ’’συγχρονίζεται’’ στους ρυθμούς της …Βενιζενλικής ‘’σοσιαλιστικής νηστίσιμης ταραμοσαλάτας’’. Η Ελλάδα καταστρέφεται, ξεπουλιέται και οδηγείται στο γκρεμό, ενώ η Σαμαρική καμαρίλα επιδιώκει ‘’σάλτο μορτάλε’’ να προλάβει να ξεπουλήσει τα ‘’υπεσχημένα’’ !!!
    Η δεξιά, δεν είναι και δεν έχει ιδεολογία. Υπάρχει η ακραία δεξιά συνήθως της νύχτας, και η…άλλη δεξιά της ημέρας και την κονκάρδας που καλύπτεται πίσω από ‘’Ελληνοθρησκευτικό της’’ προσωπείο, που το χρησιμοποιεί σαν άλλος..ΖΟΡΟ, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση, είτε σε πρόβατο, είτε σε δράκο. Η Δεξιά προσπαθεί να εμφανισθεί σαν η μοναδική ελπίδα που μια ζωή ..σώζει τη χώρα από το κακό εαυτό της, που δεν είναι άλλος από την ίδια την δεξιά.
    Είναι όλοι το ίδιο πολιτικά διεφθαρμένοι, όποιο τμήμα της και αν .. ακουμπήσεις. Είναι όλοι μαζί και..καθένας χώρια προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’
    Όταν λές Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Καμμένο, τον Μιχαλολιάκο, τον Καρατζαφέρη, τον Αβραμόπουλο, τον Στυλιανίδη, τον Καραμανλή, τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος;
    Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Είναι όλοι τους οι αιώνιοι προικοθήρες της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ…ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ !

    Δεν είμαστε εντολοδόχοι του παρελθόντος δεν είμαστε διαχειριστές των μνημονίων
    Μιλώντας για τις "κόκκινες γραμμές" στην διαπραγμάτευση, ο Τσίπρας τόνισε ότι "δεν είναι μόνο της Ελλάδας, αλλά και όλης της δημοκρατικής Ευρώπης". "Δεν δίνουμε έναν αγώνα μόνο στο όνομα του ελληνικού λαού, αλλά και στο όνομα όλων των λαών της Ευρώπης", υπογράμμισε για να αναφερθεί κατόπιν στις αξίες του Διαφωτισμού. Σύμφωνα με... τον πρωθυπουργό τον αγώνα για λύση απέναντι στη λιτότητα που διεξάγει η κυβέρνηση, βλέπουν οι και υπόλοιποι λαοί σαν λύση και για τους ίδιους. "Δεν είμαστε εντολοδόχοι του παρελθόντος, δεν είμαστε διαχειριστές των μνημονίων. Η σωτηρία δεν έρχεται παρατείνοντας το λάθος, όπως μας ζητούν κάποιοι δανειστές", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός. "Τους απαντάμε "δεν βιαζόμαστε, δεν συμβιβαζόμαστε", εργαζόμαστε σκληρά για μια έντιμη συμφωνία. Δηλαδή μια συμφωνία χωρίς τη λιτότητα, χωρίς το μνημόνιο, χωρίς την τοξική παρουσία της τρόικα. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι συμφωνία, είναι παράδοση, ολοκλήρωση της ευθανασίας της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου