Σκληρή απάντηση Νικολόπουλου σε εθνικό φελλό: Ούτε για φερέφωνο δεν σε θέλουν!
« Νίκος Νικολόπουλος : Εκπρόσωπος του ΔΝΤ ανέλαβε ο ποταμάρχης;»
«Ο εκπρόσωπος της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, αφού έλαβε τα εύσημα του Μάρτιν Σουλτς (ο οποίος υπέδειξε την ανάγκη να ενταχθεί το Ποτάμι στην κυβέρνηση) αναζητά πλέον και τα εύσημα της Ουάσιγκτον , εμφανιζόμενος ως βασιλικότερος του βασιλέως στο ζήτημα της πληρωμής της δόσης προς το Διεθνές Νομισματικό ταμείο», αυτά είπε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Γ.Γ. της Κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Νίκος Νικολόπουλος απαντώντας, στον δημοσιογράφο κ. Ηλία Χρυσικό στο Ράδιο Ενημέρωση της Κατερίνης στα «περί τρόικας εσωτερικού» και με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας real news συνέχισε :
«Δεν λέμε τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από το ρόλο που ο καθένας διαλέγει. Εκπρόσωπος του ΔΝΤ ανέλαβε ο ποταμάρχης; «Αν δεν πληρώσουμε το ΔΝΤ η χώρα είναι σαν να λέει στις αγορές ότι δεν μπορεί πια να εξυπηρετήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της», δήλωσε με κομπασμό ο ποταμίσιος Στ.Θεοδωράκης αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το ρόλο που ο ίδιος και το κομματικό του μόρφωμα έχουν αναλάβει στην πολιτική ζωή της χώρας.

Με τους Έλληνες να πεινούν και να εξαθλιώνονται σε ολοένα και αυξανόμενο βαθμό , η έγνοια του Στ.Θεωδοράκη είναι το αν θα εισπράξουν τα χρήματά του οι τοκογλύφοι του ΔΝΤ, παρότι γνωρίζει ότι.... δεν υφίσταται θέμα άρνησης πληρωμής της δόσης προς το ΔΝΤ από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ.
Ως εκ τούτου, η παρέμβαση του κρύβει άλλη σκοπιμότητα: εκείνη της διαβεβαίωσης των διεθνών τοκογλύφων πως το Ποτάμι είναι πιο υποτακτικό και υπάκουο στις εντολές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου