Συγκλονιστική έκθεση μικρού κοριτσιού στην Ελλάδα του σήμερα: "Όταν μεγαλώσω ελπίζω να μην είμαι πάρα πολύ φτωχή"!


Κάποτε τα παιδιά, με την αθωώτητα που τα διακρίνει, ονειρεύονταν να γίνουν αστροναύτες, γιατροί και ποδοσφαιριστές. Πλέον, ονειρεύονται να... μην γίνουν πολύ φτωχά!
Σοκάρει η έκθεση ενός μικρού κοριτσιού που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και αναρτήθηκε στο Twitter από το χρήστη @Fou_la.
paid.jpgΣύμφωνα με δημοσιεύματα, η δασκάλα σε δημοτικό σχολείο ζήτησε από τους λιλιπούτειους μαθητές της να γράψουν τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν.
Τα περισσότερα παιδιά είπαν τα αναμενόμενα (δάσκαλος, τραγουδιστής κτλ) αλλά ένα κοριτσάκι... συγκίνησε.
Διαβάστε μόνοι σας τι έγραψε.


Σχόλια

  1. Όταν η χρεοκοπία ‘’κτυπά’’ την πόρτα, ποιος μπορεί να ισχυρίζεται ότι:

    *Δεν υπογράφουμε παράταση – Η Ελληνική Δημοκρατία δεν εκβιάζεται
    «Η απομείωση του χρέους είναι μια πολιτική απόφαση και μόνο» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης από το βήμα της Βουλής. Υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής στα μνημόνια» και απέρριψε το ενδεχόμενο παράτασης του τρέχοντος προγράμματος, εξαπολύοντας σφοδρά πυρά κατά της προηγούμενης κυβέρνησης.
    Διαβάζοντας τα λόγια αυτά του Αλέξη, δύο πράγμα τα έρχονται αμέσως στο μυαλό μας.
    *Πρώτον, ότι αποκλείεται αυτά να τα έχει γράψει κάποιος που έχει σχέση με την οικονομία, με την έννοια της χρεοκοπίας και τέλος να έχει επαφή με την πολιτική σαν επιστήμης του εφικτού και του διαλεκτικού λόγου. Αποκλείετεαι να τα έχει γράψει κάποιος που ξέρει ότι ζούμε με δανεικά.
    *Δεύτερον, ο Αλέξης να είναι τόσο εκτός πραγματικότητας και εκτός κοινής λογικής , που να τα διαβάζει για πρώτη φορά , μόνο την ώρα που εκφωνεί? ΄Η μήπως του τα ΄΄εξηγεί’’ ο Πάνος με κινήσεις την ώρα που τρώει καλεσμένος χωρίς ..να πληρώσει?
    *Αφού είδαμε και τον καΜένο υπουργό και τον Πάκη πρόεδρο, όλα είναι πιθανά να συμβούν , αφού και πρωθυπουργός έγινε ο Αλέξης.
    Δηλαδή, σ΄ένα μοναδικό και ‘’ειδυλλιακό’’ κόσμο που μας περιβάλλει, πόσο χειρότερο θα είναι μια χρεοκοπία που θα στηρίζεται στην ‘’ ειδωλολατρία’’ του Αλέξη και του Πάνου έστω και μέσα από καθρέφτη θρύψαλα..
    Εξ άλλου ‘’όλοι’’ σχεδόν τα λεφτά τους σε ΕΥΡΩ τά ..έχουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου