Χάρρυ Κλυνν: "Εγώ δεν σε μισώ Μπουτάρη, σε σιχαίνομαι..."...Αλητομπεκροτσόγλανε. Ουστ παρείσακτε...».

Επίθεση με απίστευτες εκφράσεις του Χάρρυ Κλυνν κατά του Γιάννη Μπουτάρη

Σφοδρή επίθεση Χάρρυ Κλυνν κατά του Γιάννη Μπουτάρη...

 Αφορμή για την επίθεση στάθηκε η συνέντευξη του δημάρχου στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit, στην οποία έλεγε να λέει για τον ΣΥΡΙΖΑ: 

«Τους μισώ. Είναι εντελώς ηλίθιοι. 
Το μεγαλύτερο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται σαν να είναι εδώ η Κούβα. 
Ή η Σοβιετική Ένωση στη δεκαετία του 1920».


Ο κ. Μπουτάρης μετά το σάλο που δημιουργήθηκε απο τη συγκεκριμένη δήλωση εσπευσε να τα μπαλώσει αποδίδοντάς την σε μεταφραστικό λάθος, ωστόσο ο κ. Κλυνν δεν του χαρίστηκε και έγραψε στο blog του:

 «Εγώ δεν σε μισώ Μπουτάρη, σε σιχαίνομαι, μου προκαλείς ναυτία, γιατί είσαι εντελώς μαλά;κας....
  Ως καλός ταγματασφαλίτης δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο...
Αλητομπεκροτσόγλανε. Ουστ παρείσακτε...». 

protothema.gr


ΕΓΩ ΔΕ ΣΕ ΜΙΣΩ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΣΕ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ, ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑΥΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ! Μπουτάρης για ΣΥΡΙΖΑ: «Τους μισώ, είναι εντελώς ηλίθιοι» boutaris004 Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης σε πρόσφατη συνέντευξη του στην γερμανική εφημερίδα DIE ZEIT στις 30 Απριλίου του 2015 δήλωσε «Τους μισώ. Είναι εντελώς ηλίθιοι. Το μεγαλύτερο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται σα να είναι εδώ η Κούβα. Ή η Σοβιετική Ένωση στη δεκαετία του 1920». Στο κείμενο, που υπογράφει ο δημοσιογράφος Lenz Jakobsen, ο Γιάννης Μπουτάρης παρουσιάζεται ως η εκδοχή της «άλλης Ελλάδας», όπως υποστηρίζει ο τίτλος του άρθρου «Das andere Griechenland». Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης προχώρησε σε αυτή την… εντυπωσιακή δήλωση για τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λίγες μέρες αφού έχει βρίσει τον εταίρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση και Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπουτάρης είχε αποκαλέσει «χοντρό» τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, και εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπό του ανέφερε ότι «αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σκοινί» ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... ΑΛΗΤΟΜΠΕΚΡΟΤΣΟΓΛΑΝΕ. ΟΥΣΤ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΕ...

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου