Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μεγάλη ανησυχία από την στάση πληρωμών στον ΔΟΛ..Μεταθέτει χρονικά την καταβολή της μισθοδοσίας στο τέλος του Μαΐου.


Ο Άκης υπουργός, ο ΔΟΛ και το θρυλικό κτίριο της Μιχαλακοπούλου 80. Τι ψάχνει ο ΣΔΟΕ;Ο ΔΟΛ μπαίνει στην μεγαλύτερη οικονομική περιπέτεια της ιστορίας του.

Για πρώτη φορά στα χρονικά επιλέγει τη στάση πληρωμών και μεταθέτει χρονικά την καταβολή της μισθοδοσίας στο τέλος του Μαΐου. 

Αυτή τη Δεύτερα συγκαλείται στον οργανισμό έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την οικονομική κατάσταση του άλλοτε πρώτου συγκροτήματος της χώρας.


Τα οικονομικά περιθώρια στενεύουν για το ΔΟΛ και τον Σταύρο Ψυχάρη, ο οποίος έχει πει «όχι» στις κρούσεις που δέχθηκε από διάφορους επενδυτές εξαιτίας του χαμηλού τιμήματος που προσέφεραν, ενώ συμφώνησε πως θα συμμετάσχει στη νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του MEGA. 

Αυτή τη φορά δεν φαίνεται να υπάρχει στο τραπέζι κάποιο σχέδιο διάσωσης, παρά μόνο η προοπτική του Μνημονίου, με τη μείωση των μισθών κατά 30%, όπως αποκάλυψε η στήλη την περασμένη Κυριακή.
Μέσα στην ευρύτερη αναστάτωση, ο Γιώργος Μαλούχος τοποθετήθηκε σύμβουλος έκδοσης στο «Βήμα», προκαλώντας μεγαλύτερη έκπληξη στον κόσμο που έχει απομείνει στην εφημερίδα.
Το «Βήμα» όλο και περισσότερο εμφανίζεται να μην μπορεί να πιάσει τον παλμό της ελληνικής κοινωνίας.
typologies.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…