Μεγάλη ανησυχία από την στάση πληρωμών στον ΔΟΛ..Μεταθέτει χρονικά την καταβολή της μισθοδοσίας στο τέλος του Μαΐου.


Ο Άκης υπουργός, ο ΔΟΛ και το θρυλικό κτίριο της Μιχαλακοπούλου 80. Τι ψάχνει ο ΣΔΟΕ;Ο ΔΟΛ μπαίνει στην μεγαλύτερη οικονομική περιπέτεια της ιστορίας του.

Για πρώτη φορά στα χρονικά επιλέγει τη στάση πληρωμών και μεταθέτει χρονικά την καταβολή της μισθοδοσίας στο τέλος του Μαΐου. 

Αυτή τη Δεύτερα συγκαλείται στον οργανισμό έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την οικονομική κατάσταση του άλλοτε πρώτου συγκροτήματος της χώρας.


Τα οικονομικά περιθώρια στενεύουν για το ΔΟΛ και τον Σταύρο Ψυχάρη, ο οποίος έχει πει «όχι» στις κρούσεις που δέχθηκε από διάφορους επενδυτές εξαιτίας του χαμηλού τιμήματος που προσέφεραν, ενώ συμφώνησε πως θα συμμετάσχει στη νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του MEGA. 

Αυτή τη φορά δεν φαίνεται να υπάρχει στο τραπέζι κάποιο σχέδιο διάσωσης, παρά μόνο η προοπτική του Μνημονίου, με τη μείωση των μισθών κατά 30%, όπως αποκάλυψε η στήλη την περασμένη Κυριακή.
Μέσα στην ευρύτερη αναστάτωση, ο Γιώργος Μαλούχος τοποθετήθηκε σύμβουλος έκδοσης στο «Βήμα», προκαλώντας μεγαλύτερη έκπληξη στον κόσμο που έχει απομείνει στην εφημερίδα.
Το «Βήμα» όλο και περισσότερο εμφανίζεται να μην μπορεί να πιάσει τον παλμό της ελληνικής κοινωνίας.
typologies.gr

Σχόλια