Το κράτος της Δεξιάς, το παρακράτος μίας οικονομικής ελίτ, το σημιτοκράτος της διαπλοκής, το μνημονιακό κράτος των 1.500.000 ανέργων, όλα αυτά βαφτίζονται «Σοβιετία» από τον πολιτικό γυρολόγο Ψαριανο...

Η «Σοβιετία» του Ψαριανού


«Ξαναχτύπησε» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αχ όχι, της ΔΗΜΑΡ, αχ όχι, Aνεξάρτητος, αχ όχι, του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός.
«Η Ελλάδα είναι μία σοβιετικού τύπου τριτοκοσμική ...
δημοκρατία», έγραψε στο twitter.
Σοβιετικού τύπου, διότι, ως γνωστόν, αυτό είναι το επιχείρημα του νεοφιλελεύθερου ελληνικού «Tea Party», προκειμένου να ξεχάσουμε ποιοι πραγματικά οδήγησαν τη χώρα εδώ που είναι σήμερα. 
Το κράτος της Δεξιάς, το παρακράτος μίας οικονομικής ελίτ, το σημιτοκράτος της διαπλοκής, το μνημονιακό κράτος των 1.500.000 ανέργων,  όλα αυτά βαφτίζονται «Σοβιετία» από τον Ψαριανό και τους ομοίους του. 
Διότι έτσι ασκείται η ιδεολογική τρομοκρατία. Πετάς μία λάσπη στον ανεμιστήρα, βρίσκεις δύο-τρεις μονίμως πρόθυμους να την υπερασπιστούν, και κάνεις παιχνίδι.
Ως προς το «τριτοκοσμική χώρα» πάντως έχει απόλυτο δίκιο, διότι πού αλλού θα εκλεγόταν βουλευτής;

Σχόλια

  1. ποιο κρατος της δεξιας ρε γελοιοι ποτε υπηρξε αυτο τα τελευταια 41 χρονια???????
    41 χρονια απολυτης κομουνιστικης κατοχης και τυρανιας της σοβιετικης νομενκλατουρας και πλουτοκρατιας των εαμοβουλγαρων καπιταλιστων νταβατζηδων εργολαβων καναλαρχων και μας λετε για κρατος της ξεφτιλοδεξιας??????
    που ο καραμαλεας ο χοντρος εβλεπε τον κουναλακη τον βαλιανατο και οποιονδηποτε αριστερο και χεζοταν πανω του και βαρουσε προσοχες??????
    εχει απολυτο δικιο το αριστεριστικο σκουπιδι
    μαθετε να ξεχωριζετε την αληθεια και οχι να την αποριπτετε επειδη την λεει καποιο πρεζονι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου