ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Κάποιοι τορπιλίζουν την ρύθμιση των 100 δόσεων!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
 

Μετά από συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες χιλιάδων συναδέλφων μας εμπόρων και ελευθέρων επαγγελματιών καταγγέλλουμε ότι:
Ενώ με μεγάλες δυσκολίες εντάσσονται στις ρυθμίσεις των 100 δόσεων με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία τους, τα αναγκαστικά μέτρα δεν αίρονται , με αποτέλεσμα να κατάσχονται συνεχώς εισπράξεις από πιστωτικές κάρτες και πληρωμές πελατών. Όπως είναι φυσικό οι χρηματο-ροές των επιχειρήσεων ανατρέπονται με κίνδυνο να χαθούν οι ρυθμίσεις, να μην πληρώνονται οι μισθοί,
τα λειτουργικά έξοδα και οι προμηθευτές.
Ο Ελληνικός λαός.....

ψήφισε την 25η Ιανουαρίου την ανατροπή και την αποδέσμευση από το κλοιό των μνημονίων και της τρόικας.
Η επανεκκίνηση της οικονομίας, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η λειτουργία της κοινωνίας, ΑΠΑΙΤΕΙ λογική και τα αυτονόητα.
Θεωρούμε ότι η υπαγωγή στις ρυθμίσεις ΧΩΡΙΣ άμεση και πλήρη άρση των αναγκαστικών μέτρων στους τραπεζικούς λογαριασμούς ΑΝΑΙΡΕΙ πλήρως την ίδια την ρύθμιση και πυροδοτεί την κοινωνική αγανάκτηση.
Απαιτούμε άμεσες ενέργειες από την ηγεσία του Υπ. Οικονομικών γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση θα μιλάμε για προβοκάτσια στις προσπάθειες της συγκυβέρνησης να ορθοποδήσει η αγορά και η κοινωνία!
Για την Γραμματεία Παραγωγικών Φορέων, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Εμπορίου & Καταναλωτή,
Ο Γραμματέας

Γιώργος Ζησιμάτος

1 σχόλιο:

 1. Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ…ΤΑΜΕΙΟ !!!

  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
  Γράφει ο Ν βράχος

  Κατέστρεψαν την προσπάθεια, οδήγησαν σε αποτυχία το ΜΝΗΜΟΝΙΟ
  αρνούμενοι να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
  τις υποχρεώσεις τους και σήμερα η πολιτική συμμορία ,τους ‘’αποζημιώνει’’ με 100 δόσεις αποπληρωμής για όσα έπρεπε να πληρώσουν τότε για να μη ουσιαστικά χρεοκοπήσουμε.
  ΔΕΝ πληρώνω τότε, πλήρωσε σε ....10 σχεδόν χρόνια σήμερα.
  ============================================
  Έτσι φτάσαμε εδώ που ‘’φτάσαμε’’ !
  Ποτέ, στη πολιτική ιστορία της νεότερης Ελλάδας, μία αντιπολίτευση δεν δημιούργησε και σύλλογο άρνησης των υποχρεώσεων του πολίτη προς το δημόσιο, προκειμένου η πίεση αυτή να αναγκάσει την νομίμως εκλεγμένη κυβέρνηση να βρεθεί σε οικονομικό και δημοσιονομικό αδιέξοδο.
  Μόνο Απάτριδες και ΑΘΕΟΙ μπολσεβίκοι, θα μπορούσαν να εφαρμόσουν αυτή την τακτική, προκειμένου να ‘’συνυπάρξουν’’ στην ανέντιμη παραπληροφόρηση, μάζες αδύναμων οικονομικά πολιτών, ώστε με την κατάλληλη προπαγάνδα και παρότρυνση να πέσουν στην κομματική παγίδα της αντεθνικής αντιπολίτευσης αρχικά ως διαφωνούντες και τελικά ως αντιπολιτευτικά ομοφρονούντες.

  ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’:
  Πόσο ανθέλληνας μπορεί να είσαι, ώστε να αγωνίζεσαι συνειδητά για την καταστροφή της πατρίδας σου, το μέλλον των παιδιών σου, προκειμένου να επιτύχεις την κομματική σου πρόσκαιρη, βρόμικη και ανέντιμη κατάληψη της εξουσίας?
  **Πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση σήμερα, αν ακούγατε τη φωνή της λογικής επίκλησης του Γιώργου Παπανδρέου και τη φωνή του εθνικού κινδύνου της πατρίδας μας, αν ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ να επιτύχει το πρώτο μνημόνιο, στο οποίο προσφύγαμε, ύστερα από αλόγιστη σπατάλη και κακοδιαχείριση της πενταετίας (2004-2009), και το οποίο "ΒΟΥΛΙΑΞΕ" λόγω απόκρυψης των δημοσιονομικών μεγεθών από την κυβέρνηση του άνανδρου και επαίσχυντου τυροπιτολάγνου, αφού, αντί βοήθειας και συμπαράστασης, μέχρι και σύλλογο "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", φτιάξετε οι δύο ανέντιμοι ουλαμοί της κομματικής διαπλοκής και της προσωπικής ανεντιμότητας, ενισχυόμενοι από όλους τους..Ελληναράδες?

  **ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,
  έλεγαν οι ορδές των φοροφυγάδων του Κολωνακίου, όταν μάθαμε ότι δήλωναν
  500 !!! ευρώ το μήνα εισόδημα, όταν τα μηνιαία έξοδα του γραφείου υπερέβαιναν κατά πολύ τις 2.000 ευρώ.

  **ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ,
  έλεγαν οι ξενοκίνητες ορδές των πολλαπλώς και ειδικώς(γρηγορόσημο) αμειβόμενων ΡΟΖ υπαλλήλων του δημοσίου και των ΔΕΚΟ. Αυτών που έβγαιναν σχεδόν στη σύνταξη, χωρίς να γνωρίζουν οι συνάδελφοι ούτε τη φάτσα τους

  ** ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,
  Έλεγαν τέλος οι χιλιάδες παρασυρμένοι και παραπληροφορημένοι, ώστε το ποτάμι της ‘’κομματικής οργής’’ να ενισχυθεί σε ποταμό αντίδρασης και καταστροφής.

  Σήμερα, το ΙΔΙΟ ποτάμι της ψεύτικης προπαγάνδας και οργής, έγινε μπούμερανκ, εις βάρος εκείνων που το δημιούργησαν και πλησιάζει η ώρα που σύντομα θα τους οδηγήσει στους καταρράκτες της κομματικής τους διάλυσης και αποσύνθεσης.

  ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! πουλημένη και πρόστυχη κομματική σταλινική προπαγάνδα! να μη φυτρώσει στη χώρα της δημοκρατίας και του πολιτισμού, στην πατρίδα μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή