Ουάου "Spiegel"... Κωδικός GREXIT...ΕΑΝ όμως δεχθούμε να μας ξεσκίσουν μπορεί να το γλυτώσουμε....ΟΧΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

 
Ενα ακόμη κατευθυνόμενο δημοσίευμα του "Spiegel", για να τρομάξουμε, να τα κάνουμε πάνω μας. 

Δεν κρατάνε δε ούτε τα προσχήματα. 
"Αποκαλύπτουν" το απόρρητο σχέδιο του ΔΝΤ για...
το GREXIT. 

Δίνουν όλες τις παραμέτρους της εξόδου από την ευρωζώνη, υποστηρίζουν οτι το σύστημα θα αντέξει αυτή την έξοδο και στο τέλος μας λενε πως μπορεί αυτό να αποφευχθεί αν είμαστε καλά παιδιά και κάνουμε ότι ακριβώς μας λένε οι Σόιμπλε και Ντάισελμπλουμ.

Λεπτομέρειες για το δημοσίευμα έδωσε στο ΜΕGΑ, o Παντελής Βαλασόπουλος...

Σχόλια

  1. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας):
    *********************************************
    Η άρνηση της Ευρώπης να δεχθεί την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε έχει δημιουργήσει ΑΜΕΤΡΗΤΑ προβλήματα στους Τούρκους πολιτικούς.
    Σε μια συζήτηση ο τότε πρόεδρος Οζάλ και προκειμένου να απαντήσει σε στρατιωτικές πηγές, ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί, δεν φοβόμαστε τους Τούρκους , απάντησε με νόημα:
    "Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες.
    Αρνήθηκαν να μπούμε στην Ευρώπη. Κάθε μέτρο έχει και αντίμετρο. Αν μπορούν ας μας…σταματήσουν !
    Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς".
    2008: Συνελήφθησαν στην Ελλαδα 146.337 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες.
    Αν συνεχιστεί η είσοδος με τέτοιον ρυθμό, στην Ελλάδα το 2018 θα έχουμε 5.000.000 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΩΝ .
    ΟΙ ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!!

    Είναι πια φανερό σε κάθε Έλληνα Πατριώτη δημοκράτη, γιατί οι χρυσοδολοφόνοι και ..άλλοι, επεδίωκαν και επιδιώκουν την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του Ευρώ και από την Ευρώπη, επιδιώκουν την πλήρη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ.
    Αφού δεν είναι Έλληνες αλλά ‘’αριθμοί’’ του διεθνούς φασισμού, δεν έχουν καμιά ενοχή και τύψη για ότι συμβεί στην Ελλάδα μας , στην πατρίδα μας.
    Λεγεώνα πληρωμένων δολοφόνων, σαν αυτούς που ακούμε και βλέπουμε παντού. Προστάτες της νύχτας και μπράβοι και σωματοφύλακες κάθε παράνομης, ανθελληνικής και απάνθρωπης δραστηριότητας, έμμισθοι ρουφιάνοι και επαγγελματίες ψευδομάρτυρες, έμποροι ναρκωτικών, γυναικών, μωρών, όπλων, παράνομου πετρελαίου, ρουφιανοχαφιέδες της ασφάλειας και του διεθνούς ναζισμού. Επιδιώκουν με κάθε τρόπο την διάλυση της κρατικής δομής και την υποδούλωση της Ελλάδας στα διεθνή φασιστικά καταγώγεια.
    Βασική επιδίωξη του διεθνούς ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ήταν και είναι και η υποδούλωση της Ελλάδας στο ζυγό του φασισμού και του θανάτου.
    Όσο όμως ανήκουμε στην Ε.Ε και στο ευρώ η υποδούλωση της Ελλάδας είναι αδύνατη.
    Όλη λοιπόν η προετοιμασία , η ενίσχυση των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ εφοπ-ληστών, η πίεση και οικονομική ενίσχυση των διαφόρων Σόρος, και των σκοτεινών κύκλων του διεθνούς εγκλήματος, αποδεικνύει ότι θα έδιναν και θα έκαναν τα πάντα, προκειμένου να μας μετατρέψουν σε χώρα φασισμού, δολοφόνων, παρακρατισμού, υποδούλων και χωρίς φωνή πολιτών.
    Να λοιπόν για ποιο λόγο οργάνωσαν τα τάγματα των ΑΝΩΜΑΛΩΝ δολοφόνων.
    Να λοιπόν γιατί δεν αναφέρουν ΛΕΞΗ για το τι θα συνέβαινε σήμερα αν η Τουρκία και ο’’περίγυρος’’ ήταν ελεύθεροι να μας συμπεριφερθούν όπως παλιά. Να γιατί κάθε μέρα μας ζαλίζουν με ‘’πολέμους’’ με εχθρούς , με αίματα και με ΨΕΜΑΤΑ!!!
    Τι θα γινόταν σήμερα αν η Τουρκία ‘’μπορούσε’’ να μας κηρύξει πόλεμο ή να συνεχίσει την κατάληψη και άλλων τμημάτων της πατρίδας μας?
    Ποιοι ήταν στα πράγματα της Ελλάδας τότε που ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ την Κύπρο στους Τούρκους? Οι πρόγονοι αυτών που χύνουν ΨΕΥΤΙΚΑ δάκρυα για ..χαμένες ΠΑΤΡΙΔΕΣ που ξεπούλησαν διαχρονικά και αμετανόητα.!
    Μας ‘’παρουσιάζονται’’ σαν πολιτικές παρθένες που μόλις ήλθαν από το..διάστημα. Μα αυτοί δεν αποτελούν το γνωστό μας ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ που θέλουν να ‘’παρουσιάζονται’’ σαν εθνικός κορμός?
    ΒΓΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ….
    Έλληνα, έχε το νού σου στο παιδί….!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΦΘΟΝΕΡΟΙ ΕΥΡΩΛΥΓΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΘΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ AKOMA KAI ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ, ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΕΥΡΩ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ KAI THN ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ.
    EINAI KAΙΡΟΣ ΠΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου