Τελευταίοι σπασμοί του παλαιού καθεστώτος.... Απροκάλυπτη στήριξη των δανειστών και των μνημονιακών πολιτικών από Γεωργιάδη (Ν.Δ.) και Λοβέρδο (ΠΑΣΟΚ) στη Βουλή Η Ν.Δ. συντάσσεται με τον Βέμπερ που απειλεί με Grexit


Τελευταίοι σπασμοί του παλαιού καθεστώτος
Την ύστατη μάχη για να «δικαιώσουν» τη μνημονιακή πολιτική που επέβαλαν την τελευταία πενταετία στην Ελλάδα και, ταυτόχρονα, να επιβιώσουν πολιτικά δίνουν ευρωπαϊκές και εγχώριες πολιτικές δυνάμεις και κύκλοι, καθώς πλησιάζει η ώρα της συμφωνίας με τους δανειστές, που θα επέτρεπε στη χώρα μας να βγει από το αδιέξοδο και να ανασυνταχθεί.
Υπουργοί Οικονομικών εμφανίστηκαν ουδόλως αρνητικοί προς την Ελλάδα στη χθεσινή σύσκεψη του Eurogroup, απρόθυμοι να διακρίνουν την πρόοδο στη διαπραγμάτευση για την οποία μιλούν οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι. 
Παράλληλα, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ στη Βουλή πολεμούν σθεναρά κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης

να συμμαζέψει την κατάσταση, να προβάλει αντίσταση στους δανειστές και να αναπτύξει πρωτοβουλίες που ξεφεύγουν από τη μνημονιακή πεπατημένη. 

Απροκάλυπτα, όπως οι κ. Γεωργιάδης και Λοβέρδος που υπηρετούν το σχέδιο επιβίωσης των αρχηγών τους, όχι μόνο υπεραμύνονται της πολιτικής Σόιμπλε, αλλά φτάνουν στο σημείο να υιοθετούν και απειλές περί Grexit. Για «πέμπτη φάλαγγα» μίλησε ο Π. Λαφαζάνης, για «εξοπλισμό των δανειστών» ο Ν. Βούτσης.

Σχόλια

  1. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ.
    ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΛΥΓΟΥΡΗΔΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΤΙΚΙΑΡΗΣ ΜΑΚΑΚΑΝΔΡΕΑΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΥΡΩΛΥΓΟΥΡΗΔΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΠΡΕΖΑΚΙΑ. Α ΡΕ ΦΡΑΠΕΔΟΥΜΠΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΡΧΙΜΑΚΑΚΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου