Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εισαι El Dorado, Nestle, Siemens ή TEVA σε στηρίζουμε! Εισαι Ελληνας «enterpeteur» ; Λουκέτο! #Skouries


adonisnetakias

Μετα την σημερινή πορεία και την στήριξη όλου του νεφιλελεύθερου συφερτού προς την Καναδική επένδυση της El Dorado, οι μάσκες έπεσαν.
Η αντιπολίτευση που κατέστρεψε όλη την μικρομεσαία τάξη και εξαθλιωσε την εργατική τάξη και τους συνταξιούχους δεν μπορεί να μιλάει για θέσεις εργασία και εργασιακά δικαιώματα.


Ολοι αυτοί που σήμερα κλαίνε για τα συμφέροντα των εργατών, πριν από τρία χρόνια κατήργησαν τις συλλογικές συμβάσεις και μετενέργια στέλνοντας στην Ανεργία 1.500.000 ψυχές.
Τόσα χρόνια έτσι κυβερνούσαν!
Αιλληνάρες μέχρι το μεδούλι της Γουολ Στρητ.

Επι πέντε χρόνια έβαλαν λουκέτο σε όλα τα Ελληνικά Εργοστάσια ΑΓΝΟ, ALAPIS, Διεθνής Ασφαλιστική / Evima, ΚΑΤΣΕΛΗΣ, SPRIDER STORES,DELICA, FOKAS, ΑΓΑΠΗΤΟΣ, ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, NEOSET, Χαλυβουργικές, Τσίμεντα

και εδωσαν δουλειες

στην Ισραηλινή TEVA, στην Καναδική El Dorado, αβαντάροντας την NESTLE κατά του Ελληνικού Γάλακτος, και στην Siemens

Αλλά ποιος έχασε την ντροπή του για την βρει ένας νεοφιλελές

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…