«Γραμμή» για αποχή των καραμανλικών από τα κομματικά πανηγύρια του Σαμαρά δίνει ο Αντώναρος

Γράφει ο κ. Αντώναρος:  
«Χαίρομαι γιατί η ανούσια προσυνδιασκεψη της Πάτρας, όπου φυσικά δεν πήγα, αποδεικνύει περίτρανα πόσο απαραίτητο είναι το Έκτακτο Συνέδριο. Η κεντροδεξιά παράταξη πρέπει να αναδιοργανωθεί εκ βάθρων.
 Χωρίς νεοφιλελεύθερα βαρίδια. Χωρίς ακροδεξιά σταγονίδια. Με στόχο την κοινωνική συνοχή»

Πάντως από άποψη προσέλευσης η προ- συνδιάσκεψη της Πάτρας δεν τιμά τη ΝΔ καθώς στην μικρή αίθουσα του ξενοδοχείου που πραγματοποιήθηκε, δεν είχαν ανοίξει όλες οι πόρτες. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκε η μισή αίθουσα, ενώ τα στελέχη της ΝΔ που παρευρέθησαν οι μισοί ήταν οι γνωστοί τοπικοί χειροκροτητές του εκάστοτε αρχηγού και οι άλλοι μισοί είχαν μεταφερθεί από Αθήνα.
Οπότε μάλλον δίκιο έχει ο κ. Αντώναρος και όσοι επιμένουν ότι εκείνο που είναι απαραίτητο είναι το Έκτακτο Συνέδριο με στόχο την εκ βάθρων αναδιάρθρωση της Κεντροδεξιάς και όχι τα κομματικά πανηγύρια για επιβεβαίωση της ηγεμονίας του προέδρου του κόμματος.

Σχόλια

  1. ΠΟΝΤΑΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΟΙ...ΚΑΡΑΜΑ(Ν)ΛΑΚΗΔΕΣ !!!!
    =============================
    Η είδηση αυτή έχει ιδιαίτερη μεγάλη και χρονική αξία, αφού με τα στοιχεία που παρουσιάζονται σήμερα η ελληνική τράπεζα που αγόρασε CDS είναι κρατική και πρόκειται για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
    Οπως αποκαλύπτεται, ο τέως πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης είχε αγοράσει ασφάλιστρα. Κινδύνου, στις 9 Αυγούστου 2009, για να ασφαλίσει τα ελληνικά ομόλογα της τράπεζάς του.
    Ολες οι ελληνικές τράπεζες κατέχουν ομόλογα ελληνικού δημοσίου αξίας περίπου 50 δισ. ευρώ.
    Με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια οι ελληνικές τράπεζες θα μπορούσαν να προστατεύσουν τα ομόλογά τους αγοράζοντας ασφάλιστρα.
    Οταν όμως μία ελληνική τράπεζα αγοράσει προστασία (CDS) είναι σαν να αμφισβητεί την ίδια τη φερεγγυότητα του ελληνικού κράτους, δείχνοντας ότι πιστεύει εμμέσως στη χρεοκοπία του.

    Η Κρατική Τράπεζα ,επί κυβερνήσεως Καραμανλή και…Καμμένου ‘’επαιξε’’ τον Αύγουστο του 2009, θεωρώντας
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    σίγουρη ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας.
    --------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ντρέπεται να κρύβεται ???
    ====================
    Γιατί ο Καραμανλής ΔΕΝ αντέδρασε και δεν ενημέρωσε για την χρεοκοπία που ΗΔΗ κτυπούσε την πόρτα μας?

    Ήταν τόσο ανθέλληνας που προετοίμαζε την επιστροφή του καταστρέφοντας τον Παπανδρέου και την Ελλάδα?
    Συνειδητή ΠΡΟΔΟΣΙΑ και υπακοή στην ξένη κλίκα ή, άθλια αμέλεια και ανικανότητα???
    Μας έδεσε χειροπόδαρα, όπως ο …αείμνηστος εβραιότουρκος μπάρμπας του, ώστε ΚΑΝΕΙΣ Έλληνας πρωθυπουργός στο μέλλον, να μην μπορέσει να αποσκιρτήσει από τους δεσμούς των Ευρωπαίων, ακόμη κι αν θίγεται η Εθνική μας αξιοπρέπεια, ώστε να ψηφίσουμε ΝΑΙ ! σε όλα τα συνταγματικά δεσμά της ΕΕ και να μεταβληθούμε σε …αριθμούς χάνοντας τα πάντα?
    Διότι άλλο να είσαι μια χώρα οικονομικά υγιής και άλλο να είσαι ο ζήτουλας και ο αξιολύπητος της παγκόσμιας κοινότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2004 - 2009 ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΗΡΟΙ
    =======================================
    Το θαύμα των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 ήταν μια σημαντική στιγμή για την παρουσία και αναβάθμιση της Ελλάδας, στον παγκόσμιο χάρτη .Όλοι πιστέψαμε ότι θα ήταν η αρχή και η συνέχεια μιας νέας εποχής για την πατρίδας μας. Η Ελλάδα μεσουρανούσε και όλοι ελπίζαμε
    Κι όμως ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΜΕ, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να ‘’ταυτισθεί’’ η δεξιά με τη διαφάνεια. Μέσα σε λίγους μήνες όλοι στην Ελλάδα ‘’γίναμε κουμπάροι’’ !!! με γάλατα, ομόλογα, ρεμούλες, Ρεγκούζες, βατοπέδια και εκατοντάδες χιλιάδες ΜΠΛΕ κάρτας προσλήψεις. Απερίγραπτα κακουργήματα συμβαίνουν και ΟΙ ‘’ΣΑΝΙΔΑΔΕΣ’’ με το φτυάρι στο χέρι ‘’κουκουλώνουν’’. Η οικονομία έχει πάρει ασυγκράτητη ορμή στην κατηφόρα της παρακμής και των σκανδάλων. Ένα (1) δις. ευρώ την εβδομάδα δανείζεται η Ελλάδα και ΠΡΙΝ φθάσει, τα τρωκτικά το έχουν εξαφανίσει.
    Η κατάσταση ‘’οδηγείται’’ στη χρεοκοπία και τον αφανισμό. Ο Καραμανλής σε λήθαργο, ο Πάκης και οι σωματοφύλακες οργιάζουν κυριολεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ
    =======================
    Το κράτος κυβερνά ο ‘’αυτόματος’’ Πάκης και ο αγέλαστος Ρουσόπουλος και η καταστροφή δεν άργησε να πάρει ΦΟΡΑ!!! Το δημόσιο χρέος εκτινάσσεται σε ΔΙΠΛΑΣΙΑ νούμερα από το 2004( από 178 σε 300 δις ευρώ). Το ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ και σκαρφαλώνει στο 16% του ΑΕΠ ΄η σε 36 δις ευρώ ετησίως . Η Ευρώπη κτυπά καμπάνες, αλλά Καραμανλής και Σαμαράς ,περί ‘’άλλα τυρβάζουν’’. Μεθοδεύουν την συντριβή του Παπανδρέου , μέσω της οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας. Είναι όμως μόνο η πρώση Παπανδρέου που τους μεθά? Έχουν βγάλει όλα τα λεφτά τους στο εξωτερικό και ηδονίζονται στην ιδέα της χρεοκοπίας. Θα τα διπλασιάσουν , και θα ξανακυβερνάνε. Και ‘’πέφτουν με τα μούτρα’’ στην οργάνωση της προδοσίας και της ανατροπής Παπανδρέου.
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ

    Οι εκλογές αποκαλύπτουν ‘’σημεία και τέρατα’’ και οι Έλληνες μαθαίνουν ότι ‘’βαδίζουμε για χρεοκοπία’’. Η ΝΕΑ κυβέρνηση παγώνει με το χάλι των ελλειμμάτων που δεν επιδέχονται ΑΝΑΒΟΛΗΣ. Ζητούνται επειγόντως 24 δις ευρώ για το έλλειμμα του Προϋπολογισμού και άλλα 24 για το εμπορικό έλλειμμα. Οι ευρωπαίοι, όπως μαθαίνουμε σήμερα, έχουν κλείσει τις στρόφιγγες των χρημάτων και η κυβέρνηση Καραμανλή δανείζεται το 2008, από την αγορά ένα(1) δις την ΕΒΔΟΜΑΔΑ για να μην πονηρευτούνε για τα χάλια της οικονομίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΄Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ?
    ================================
    Νάτος πάλι, ο ‘’μπαλκονάτος’’ ο..αντιστασιακός.
    Βρήκε πάλι τους ‘’φταίχτες’’ και αυτοδιαφημίζεται.
    Μωραίνει Κύριος….

    Έχει γίνει σίριαλ και ‘’τέχνη’’ της εποχής να πουλάμε τρέλα , και να βρίζουμε όλους όσους μας βοήθησαν και μας βοηθούν να ξεπεράσουμε τη χρεοκοπία που μας οδήγησε ο πιο άθλιος και πιο ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ και άχρηστος πολιτικός.
    Ο τυροπιτολάγνος και ΤΕΜΠΕΛΗΣ κληρονόμος της πολιτικής φάρας των ψωμολυσσάδων πολιτών, που θησαύρισαν σαν πολιτικοί.
    Μια οικογένεια, που ψωμολυσσούσε πρίν, ΣΗΜΕΡΑ δεν ξέρει τι να κάνει τα λεφτά.
    ΘΑΥΜΑ !!! που θα έλεγε και Πανηλίθιος εντελώς.

    Αντί λοιπόν να στήσουμε κρεμάλα για τους Καραμανλήδες, τους Παυλόπουλος, του Πανηλίθιους καΜένους εντελώς και τους προδότες της ηγεσίας των ‘’αριστερών’’ του Κολωνακίου, βρίζουμε σαν μανάβηδες , αυτούς που μας έσωσαν και αυτούς πους μας βοήθησαν να σωθούμε.

    Μας ‘’φταίνε’’ οι Ξένοι που δεν μας χάριζαν τα ΚΕΛΕΜΜΕΝΑ της κλίκας των αρπακτικών.
    Και αντί να ‘’αποδώσουμε’’ τα του Καίσαρος στον ΜΠΟΥΧΕΣΑ! Βρίζουμε τους ευεργέτες μας.
    Αλήθεια, τι έκαναν αυτοί που μας έσωσαν και τι αυτοί που μας κατέστρεψαν.
    Οι πρώτοι μας έδωσαν χρήματα να δημιουργήσουμε μια ΝΕΑ Ελλάδα και τι έκαναν αυτοί που τα σκόρπισαν στους ΠΕΝΤΕ ανέμους?

    Ας δούμε λοιπόν τι έκανε η κλίκα του Μπουχέσα !

    ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1960!!! Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    Ανέβασαν το χρέος στα 350ΔΙΣ Ευρω. Δηλαδή μόνο να γράψεις και να προσπαθήσεις να σκεφτείς το ποσό παθαίνεις..εγκεφαλικό.
    * Ένα ποσό πρωτόγνωρο και ασύλληπτο χωρίς διαφάνεια.
    * Επί πλέον 35 δις ευρώ ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ και 24 Δις έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου. Και παρέμεναν στις θέσεις τους και παραμένουν ακόμα.
    *Μέσα σε πέντε χρόνια (2004-2009) χάσαμε σχεδόν τα πάντα.
    *Τι ζητάει ο απλός Έλληνας που δεν ξέρει από οικονομία και ΑΠΑΤΗ.
    *Ζητά να μάθει πως φτάσαμε στα 350 Δισεκατ. από 178 που ήταν το 2004?.
    * Πως ''γεννήθηκε '' ένα χρέος σε πέντε χρόνια ΙΣΟ με το χρέος όλων των κυβερνήσεων από το 1960 και μετά?
    *Δεν δικαιούμαστε να μάθουμε γιατί ΧΡΩΣΤΑΜΕ τόσα πολλά λεφτά και πως δημιουργήθηκε αυτό οικονομικό χάος.
    *Πως μέσα σε πέντε χρόνια πιάσαμε ‘’πάτο’’?
    *Τι μεσολάβησε, ποιος μεσολάβησε και τι αποφάσεις ελήφθησαν ώστε να χάσουμε σχεδόν τα πάντα ?
    *ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ κατέστρεψε την Ελλάδα ? Είναι τόσο ιδιοτελής και ανίκανος και κουτοπόνηρος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγκρίθηκε από την Ευρωβουλή η έκθεση για τα πεπραγμένα της τρόικας.
    ===============================================
    (…)Ειδικότερα για την Ελλάδα, επισημαίνονται ο κίνδυνος χρεοκοπίας
    και μη βιωσιμότητας των δημοσίων οικονομικών λόγω της συνεχούς μείωσης της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας και του δημοσιονομικού εκτροχιασμού στα χρόνια πριν από την έναρξη του προγράμματος, ενώ αναφέρεται ότι «η προβληματική κατάσταση στην Ελλάδα οφειλόταν επίσης και στη στατιστική απάτη στα χρόνια πριν από την έναρξη του προγράμματος», επισημαίνοντας, ωστόσο, την αποφασιστική δράση της κυβέρνησης για ανεξαρτητοποίηση της Εθνικής Στατιστικής Αρχής τον Μάρτιο του 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στα επερχόμενα ειδικά δικαστήρια θα τεκμηριωθεί σύντομα και πολύ εύκολα ότι δεκάδες κυβερνητικά λαμόγια της συγκυβέρνησης ΣΑΜΑΡΕΛΟΥ και ειδικά ο αντπρόεδρος της Τούρκογλου, είχαν στα χέρια τους συγκεκριμένες μελέτες για τις επιπτώσεις της πολιτικής λιτότητας στα επίπεδα γενοκτονίας του ελληνικού λαού, αλλά έβαλαν την υπογραφή τους φαρδιά πλατιά και εν πλήρη συνείδηση για να πεθάνουν χιλιάδες συμπολίτες τους. Ας λάβουν σοβαρά υπ όψην τους οι πατριδέμποροι και τα Σαμαρόφρονα μνημονιακά πτωματοφάγα όρνεα ότι ο λαός δεν θα σταματήσει ποτέ να ψάχνει να βρει αυτόν που θα κρεμάσει για την υποβάθμιση του βιοτικού του επιπέδου και τα περιθώρια πειθούς και λογικής θα είναι ανύπαρκτα σε λίγο. Ο μεγαλύτερος προδότης κι αυτός που θα την πληρώσει πιο ακριβά, θα είναι εκείνος που θα προσπαθήσει να πείσει για τα ίσως απαραίτητα αλλά επαχθή μέτρα που θα πρέπει να παρθούν και πάλι.
    O θάνατος χιλιάδων συνανανθρώπων μας από την εφαρμογή του μνημονίου μέχρι σήμερα είναι μια συνειδητή πολιτική επιλογή των πρώην συγκυβερνώντων ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ οι οποίοι προτίμησαν να εξοφλούν τα χρέη τους σε ξένες τράπεζες θυσιάζοντας κι εκτελώντας ΕΝ ΨΥΧΡΩ τον πληθυσμό της χώρας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΩΝ .
      ΟΙ ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!!

      Είναι πια φανερό σε κάθε Έλληνα Πατριώτη δημοκράτη, γιατί οι χρυσοδολοφόνοι και ..άλλοι, επεδίωκαν και επιδιώκουν την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του Ευρώ και από την Ευρώπη, επιδιώκουν την πλήρη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ.
      Αφού δεν είναι Έλληνες αλλά ‘’αριθμοί’’ του διεθνούς φασισμού, δεν έχουν καμιά ενοχή και τύψη για ότι συμβεί στην Ελλάδα μας , στην πατρίδα μας.
      Λεγεώνα πληρωμένων δολοφόνων, σαν αυτούς που ακούμε και βλέπουμε παντού. Προστάτες της νύχτας και μπράβοι και σωματοφύλακες κάθε παράνομης, ανθελληνικής και απάνθρωπης δραστηριότητας, έμμισθοι ρουφιάνοι και επαγγελματίες ψευδομάρτυρες, έμποροι ναρκωτικών, γυναικών, μωρών, όπλων, παράνομου πετρελαίου, ρουφιανοχαφιέδες της ασφάλειας και του διεθνούς ναζισμού. Επιδιώκουν με κάθε τρόπο την διάλυση της κρατικής δομής και την υποδούλωση της Ελλάδας στα διεθνή φασιστικά καταγώγεια.
      Βασική επιδίωξη του διεθνούς ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ήταν και είναι και η υποδούλωση της Ελλάδας στο ζυγό του φασισμού και του θανάτου.
      Όσο όμως ανήκουμε στην Ε.Ε και στο ευρώ η υποδούλωση της Ελλάδας είναι αδύνατη.
      Όλη λοιπόν η προετοιμασία , η ενίσχυση των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ εφοπ-ληστών, η πίεση και οικονομική ενίσχυση των διαφόρων Σόρος, και των σκοτεινών κύκλων του διεθνούς εγκλήματος, αποδεικνύει ότι θα έδιναν και θα έκαναν τα πάντα, προκειμένου να μας μετατρέψουν σε χώρα φασισμού, δολοφόνων, παρακρατισμού, υποδούλων και χωρίς φωνή πολιτών.
      Να λοιπόν για ποιο λόγο οργάνωσαν τα τάγματα των ΑΝΩΜΑΛΩΝ δολοφόνων.
      Να λοιπόν γιατί δεν αναφέρουν ΛΕΞΗ για το τι θα συνέβαινε σήμερα αν η Τουρκία και ο’’περίγυρος’’ ήταν ελεύθεροι να μας συμπεριφερθούν όπως παλιά. Να γιατί κάθε μέρα μας ζαλίζουν με ‘’πολέμους’’ με εχθρούς , με αίματα και με ΨΕΜΑΤΑ!!!
      Τι θα γινόταν σήμερα αν η Τουρκία ‘’μπορούσε’’ να μας κηρύξει πόλεμο ή να συνεχίσει την κατάληψη και άλλων τμημάτων της πατρίδας μας?
      Ποιοι ήταν στα πράγματα της Ελλάδας τότε που ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ την Κύπρο στους Τούρκους? Οι πρόγονοι αυτών που χύνουν ΨΕΥΤΙΚΑ δάκρυα για ..χαμένες ΠΑΤΡΙΔΕΣ που ξεπούλησαν διαχρονικά και αμετανόητα.!
      Μας ‘’παρουσιάζονται’’ σαν πολιτικές παρθένες που μόλις ήλθαν από το..διάστημα. Μα αυτοί δεν αποτελούν το γνωστό μας ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ που θέλουν να ‘’παρουσιάζονται’’ σαν εθνικός κορμός?
      ΒΓΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ….
      Έλληνα, έχε το νού σου στο παιδί….!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου