Επιχείρηση εσωτερικής αποσταθεροποίησης με "εργαλεία" λάθρο και παρακρατικούς

Ογδόντα ημέρες μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουρίου οι δανειστές συνειδητοποιώντας ότι αυτή η κυβέρνηση δεν είναι "συνεργάσιμη" και δεν προτίθεται να "πουλήσει" τον ελληνικό λαό και τις ελπίδες του, χρησιμοποιούν τα δύο πιο αποτεελσματικά όπλα τους για να την αποσταθεροποιήσουν: 

Την λαθρομετανάστευση και τους γνωστούς-άγνωστους αναρχικούς.


  Η αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης επιχειρείται με εντολή των δανειστών και των νεοταξικών κέντρων, σε συνεργασία με την διαπλοκή (καναλάρχες, μεγαλοεργολάβους κ.α), και τα πιστά στο Μνημόνιο και στην...
ολοκληρωτική πλέον ΕΕ κόμματα ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, και Ποτάμι (για το τελευταίο μάλιστα έχει λυσσάξει ο ξένος Τύπος γιατί δεν πέτυχε εκβιαστικά την αποδοχή του ως κυβερνητικού εταίρου με εξοβελισμό των ΑΝΕΛ).
  "Μακρύ" χέρι όλων αυτών οι λαθρομετανάστες και οι αναρχικοί που ξαφνικά οι τηλεοράσεις και τα εγχώρια ΜΜΕ...ανακάλυψαν.
 
  Τώρα που βρέθηκε όλως τυχαίως μια κυβέρνηση να αντιστέκεται στον ξένο νεοταξικό παράγοντα, και να επιχειρεί συμφερουσες προσεγγίσεις σε Ρωσία, Κίνα και άλλες σημαντικές χώρες, και να μην δένει την χώρα στο "άρμα" των ΗΠΑ και της ΕΕ χωρίς κανένα αντάλλαγμα, ξαφνικά όλα τα ΜΜΕ "ανακάλυψαν" τους τότε "νεαρούς αντιεξουσιαστές","αντιφασίστες και νυν "αναρχικούς" και "κακοποιά" στοιχεία τα οποία τώρα επέλεξαν να ξαναβγούν στους δρόμους, ενώ επί κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου, δεν υπήρχε η παραμικρή αντίδραση.
   
Παρόμοιες καταστάσεις υπήρχαν και επί διακυβέρνησης Κ.Καραμανλή του νεότερου, όταν και αυτός είχε υπογράψει αγωγό που θα έφερνε το ρωσικό αέριο στην Ευρώπη. 

Τα ίδια συμβαίνουν και τώρα σε αναμονή της επικέιμενης υπογραφής του νέου επικαιροποιημένου αγωγού.
  Δεν είναι παράλογο καθώς είναι γνωστό ότι οι "μπαχαλάκηδες" ελέγχονται από κύκλους της Αστυνομίας και της ΕΥΠ, δύο οργανισμούς που ακόμα ελέγχονται ως επί το πλείστον από ΝΔ,ΠΑΣΟΚ.


Η νέα κυβέρνηση δεν έχει ακόμα προλάβει να αποκτήσει τον έλεγχο.




  Θυμίζουμε ότι στα χέρια των αρχών έπεσε προ ημερών Ουκρανός ανήκων στο Δεξιό Τομέα.
Μέρες η ΕΥΠ παρακολουθούσε άτομα που ήρθαν στην Ελλάδα και είναι ύποπτοι για σχέσεις με παραστρατιωτικούς ναζί της Ουκρανίας.
  Οι αρχικές υποψίες της ΕΥΠ περιστρεφόντουσταν γύρω από το εμπόριο όπλων ως σκοπό της άφιξης τους στην Ελλάδα. 

Τελικά, ένας εξ αυτών είναι στα χέρια της ΕΥΠ καθώς συμμετείχε φορώντας κουκούλα στα γνωστά επεισόδια έξω από το πολυτεχνείο.
   
Φυσικά το ότι ο Δεξιός Τομέας συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ και την ΕΕ για να εκδιώξει το νόμιμο Ουκρανό πρόεδρο της χώρας Β.Γιανουκόβιτς και το γεγονός ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση τολμά να ακολουθήσει πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική προκαλεί άμεσους συνειρμούς σε όποιον το μυαλό του δουλεύει.
 
 Την ίδια στιγμή τα εγχώρια ΜΜΕ ανακάλυψαν τους λαθρομετανάστες που επί σειρά ετών προσποιούνταν ότι δεν τους έβλεπαν, και αν τους έβλεπαν ήταν "οικονομικοί μετανάστες".
   
Ούτε σχέδιο εκ Τουρκίας έβλεπαν, ούτε ότι όλοι αυτοί ερχόντουσαν εδώ λόγω...
αμερικανικών πολέμων, ούτε ότι υπέυθυνοι για αυτά τα κύματα είναι τα κτήνη του ISIL που χρηματοδοτήθηκαν και εξοπλίστηκαν από τις ΗΠΑ,ούτε έκαναν παράπονα όταν η ΕΕ μας έβαζε πρόστιμα και μας επέπλητε για δήθεν...κακομεταχείριση των λαθρομεταναστών.
  Κάθε χρόνο εισέρρεαν εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών και κανένα κανάλι και μνημονιακό κόμμα δεν ζητούσε αανθεώρηση του Δουβλίνο 2, και δεν ασχολούνταν με τον πόνο κατοίκων σε περιοχές όπως ο Αγ.Παντελεήμονας.
  Μυστηριωδώς κάποιο "μαγικό" χέρι (ξεκίναγε από Ντόχα και Κατάρ, οργανώνονταν από την Άγκυρα, και γινόταν με τις ευλογίες της Ουάσιγκτον) έσπρωχνε τις χιλιάδες των δυστυχισμένων στην Ελλάδα, αλλά τότε η διαπλοκή και τα συστημικά κόμματα έμεναν άπρακτα. 

Τουλάχιστον αυτή η κυβέρνηση πήρε χθες μια κάποια απόφαση.

 Δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί. Πλέον ο σύγχρονος διαχωρισμός στον πλανήτη είναι νεοταξίτες (που περιλαμάνουν δήθεν δεξιούς πατριώτες και δήθεν αριστερούς ευαίσθητους) και αντινεοταξίτες (που περιλαμβάνουν αληθινούς πατριώτες ανεξαρτήτως αριστερής η οπτικής γωνίας και μαχητές της πραγματικής ελευθερίας) και πολλοί επιλέγουν τη στυγνή δικτατορική Νέα Τάξη Πραγμάτων χωρίς να το εχουν αντιληφθεί, διότι η πλειοψηφία των ΜΜΕ δουλεύει για αυτούς.

 

Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ???

    Και τώρα πρόσωπο με πρόσωπο με όσους και όσα, μας πρόσφεραν και διαψεύστηκαν.
    Σήμερα λοιπόν, έχουμε φθάσει σε οριακό σημείο, αντιπαλότητας, ψευδολογίας, συκοφαντίας και οικονομικής αναιμίας.
    Ποιο είναι εκείνο το θαυματουργό πρόγραμμα που θα εφαρμόσουν οι τρείς κατ΄εξοχήν αντιμνημονιακοί, αντίπαλοι μεταξύ τους και με όλους, όλοι μαζί και καθένας χωριστά, ώστε να σωθούμε, αφού είναι οι «πατέρες’’ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ???
    και εκτελεστές της εθνικής προσπάθειας για επιβίωση?
    Πως θα πείσουν τον κόσμο να πληρώσει και αυτά ακόμη που ίσως μπορεί, όταν οι κρουνοί του λαϊκισμού έχουν πληρώσει όλα τα κενά, για κάθε εθνική και υπερεθνική προσπάθεια διάσωσης, επιβίωσης δια της προσωπικής μας συμμετοχής?
    Ποιος πιστεύει, ότι υπάρχουν σήμερα πολιτικοί με αντίρροπες(χρονικά) επιθυμίες,
    δοξασίες και προσπάθειες εφαρμογών, που όταν ακούς δια τηλεοράσεως τον Καμμένο να ‘’εξορκίζεται’’ ότι δεν έχει να πληρώσει μέρος της εφορίας του σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και θέλεις να τον ‘φτύσεις’’ τουλάχιστον?
    Αλήθεια είναι τόσο ..φτωχός και χρηματικώς( εκτός τω πνεύματι), ή, έχει τόσα πολλά που του δημιουργούν πρόβλημα ρευστότητας.
    Κι όταν ο ανθυπολιτικός Κατα-καμμένος, δηλώνει αδυναμία –άρνηση πληρωμής, τότε γιατί εγώ να πληρώσω?
    Κι όταν ο Στρατούλης που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ , μου λέει ότι δεν πληρώνετε όσα πρέπει και όσα μπορείτε, πως θα με πείσετε τώρα να σας πληρώσω ΑΝ(????) οι ΗΛΙΘΙΟΙ συμπατριώτες μας πειστούν, ότι Τσίπρας-Καμμένος και χρυσοφονιάδες, μπορεί να συνεννοηθούν και να λειτουργήσουν καλλίτερα από το σημερινό χάλι Σαμαρά –Βενιζέλου???
    Και αυθόρμητα ο νούς μας επιστρέφει σε εκείνους τους πολιτικούς που θυσιάστηκαν για να μας σώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΓΙΑ....ΛΟΓΙΑ...ΛΟΓΙΑ .... ΣΤΟ ΜΝΥΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ !!!

    ''Ας τολμήσουν να ζητήσουν την υπογραφή μας στα μνημόνιά τους''
    Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014.
    Βουλή των Ελλήνων. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απευθύνεται στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. Είναι κατηγορηματικός και σαφέστατος: "Αν τολμήσουν να ζητήσουν την υπογραφή μας στα μνημόνιά τους, θα πάρουν εκ νέου την απάντηση που πήραν και την προηγούμενη φορά. Ψάξτε αλλού για συνένοχους στο έγκλημα! Εμείς ούτε τις επικύψεις συνηθίζουμε ούτε μας κρατάνε από πουθενά για να μας εκβιάζουν και να απαιτούν την υπογραφή και τη συναίνεσή μας στην πολιτική που καταστρέφει τη χώρα!" διακηρύσσει χωρίς περιστροφές.
    Βουλή των Ελλήνων και πάλι.
    Αυτή τη φορά, αίθουσα της ολομέλειας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι λάβρος κατά της κυβέρνησης: "Δεν θα γίνουμε συνένοχοι! Oπως απορρίψαμε το μνημόνιο 1, έτσι θα απορρίψουμε και αυτά που προεξοφλούνται με το μνημόνιο 2... Τα μνημόνια είναι η πολιτική δέσμευση για μια επ' άπειρον ασφυξία της οικονομίας. Αν θέλετε συναίνεση στην ασφυξία, να τη βρείτε αλλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεργάτης του Παλαιοκώστα στους συλληφθέντες του EΚΠΑ:
    ===========================================
    Συμμετείχε στην απαγωγή Μυλωνά
    Ο αντιεξουσιαστής και καταδικασμένος για τη συμμετοχή του στην απαγωγή του βιομήχανου Γιώργου Μυλωνά, Πολύκαρπος Γεωργιάδης, είναι ένα από τα 14 συνολικά άτομα που συνέλαβε το πρωί η αστυνομία για την κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ.
    Ο 37χρονος αντιεξουσιαστής είναι παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ. καθώς είχε συλληφθεί στις 20 Αυγούστου του 2008 μαζί με το Βασίλη Παλαιοκώστα για την απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη, είχε καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό σε 12 χρόνια και 10 μήνες κάθειρξη και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.
    Ο Γεωργιάδης ήταν αυτός που είχε νοικιάσει το «κρησφύγετο» της Σουρωτής, όπου κρατείτο ο Γ. Μυλωνάς κατά τη διάρκεια της 13ήμερης ομηρίας του. Στο κτίριο αυτό είχε συλληφθεί ο ίδιος, ο Βασίλης Παλαιοκώστας και δύο ακόμη συνεργοί τους.
    Τον Οκτώβριο του 2014 είχε συλληφθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» με την κατηγορία της απόπειρας παραβίασης περιοριστικών όρων, όταν προσπάθησε να ταξιδέψει στο Βέλγιο. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει τότε στους περιοριστικούς του όρους δεν αναφερόταν ρητά η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αλλά υπονοείτο.
    Το 2012 ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης είχε πάρει συνέντευξη από τον Δημήτρη Κουφοντίνα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ενώ είχε έρθει και σε αντιπαράθεση με φυλακισμένα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».
    Μετά τη σύλληψή του, ο Πολ. Γεωργιάδης οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών όπου έγινε η ταυτοποίηση των στοιχείων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου