Επίσης κ. Στάη μας και η Μόνικα Λεβίνσκι είχε δεκάλεπτη «συνομιλία» με τον Κλίντον..δεν έχει γούστο ο άνθρωπος..


ÓÕËËÁËÇÔÇÑÉÏ ÃÓÅÅ- ÁÄÅÄÕ ÓÔÏ ÑÁÄÉÏÌÅÃÁÑÏ ÔÇÓ ÅÑÔ (ÅUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)Η ΣΤΑΗ Η ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ
» Ξέρετε, δεν το έχω ξαναπεί (γιατί κ. Στάη μας) αλλά και εγώ είχα δεκάλεπτη «συνομιλία» με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Όχι τον Ομπάμα αλλά τον Κλίντον
Τι  «χαριτωμένη εξυπνούλα» είναι αυτή.  Ομιλώ για  την «είρωνα» Στάη.
Εδώ και από  καιρό ζητούσε από την κυβέρνηση να βγάλει έξω τους καταληψίες του Πανεπιστημίου.
Και η κυβέρνηση το έκανε χωρίς να ανοίξει μύτη ή να γίνουν καταστροφές.
Θυμίζω πχ το
κάψιμο της ιστορικής Πρυτανείας του ΕΜΠ, από όπου πριν ως λέγεται,  είχαν κλαπεί όλοι οι πολύτιμοι ζωγραφικοί πίνακες και που ο τότε πρύτανης ο γνωστός  Μαρκάτος (της διαβίβασης του φυσικού αερίου της Κύπρου μέσω τουρκίας κτλ), αντί να ντρέπεται γιατί επί των ημερών του κάηκε η πρυτανεία του ΕΜΠ, υπερηφανεύεται λέει γιατί είναι ο μόνος πρύτανης που κάλεσε λέει την αστυνομία μετά την τραγική καταστροφή.
Και όταν σήμερα το έκανε «αναίμακτα»  η κυβέρνηση,  ειρωνεύεται η γνωστή «είρων» Στάη,  γιατί άργησε να το κάνει. Φαίνεται ότι ως διαδιδόταν, ήθελαν αίμα και καταστροφές. Και δεν τους βγήκε.
Στη συνέχει η «είρων», θέλοντας νεοταξικά να υποβαθμίσει την 10λεπτη συνομιλία του Βαρουφάκη με τον Ομπάμα (το ψωμί της βγάζει),  δεν θα το πίστευα ότι  ήταν τόσον πολύ «έξυπνη» αν δεν το είχα ακούσει με τα αυτιά μου.
Ξέρετε είπε, δεν το έχω ξαναπεί (γιατί κ. Στάη μας) αλλά και εγώ είχα δεκάλεπτη «συνομιλία» με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Όχι τον Ομπάμα αλλά τον Κλίντον.
Αλήθεια κ. Στάη;; Μόνον δεκάλεπτη;; Και τι είδους συνομιλία ήταν αυτή με τον γνωστό Κλίντον.
Και γιατί μας το κρύβατε τόσον καιρό. Δεν είναι δα και κακό.
Θα μας  έκανες και «υπερήφανους».
Για τις εξυπνάδες του Νικήτα στην Στάη, ουδέν σχόλιο. Λύπηση μόνον.
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια

  1. Συνεργάτης του Παλαιοκώστα στους συλληφθέντες του EΚΠΑ:
    ===================================
    Συμμετείχε στην απαγωγή Μυλωνά
    Ο αντιεξουσιαστής και καταδικασμένος για τη συμμετοχή του στην απαγωγή του βιομήχανου Γιώργου Μυλωνά, Πολύκαρπος Γεωργιάδης, είναι ένα από τα 14 συνολικά άτομα που συνέλαβε το πρωί η αστυνομία για την κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ.
    Ο 37χρονος αντιεξουσιαστής είναι παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ. καθώς είχε συλληφθεί στις 20 Αυγούστου του 2008 μαζί με το Βασίλη Παλαιοκώστα για την απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη, είχε καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό σε 12 χρόνια και 10 μήνες κάθειρξη και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.
    Ο Γεωργιάδης ήταν αυτός που είχε νοικιάσει το «κρησφύγετο» της Σουρωτής, όπου κρατείτο ο Γ. Μυλωνάς κατά τη διάρκεια της 13ήμερης ομηρίας του. Στο κτίριο αυτό είχε συλληφθεί ο ίδιος, ο Βασίλης Παλαιοκώστας και δύο ακόμη συνεργοί τους.
    Τον Οκτώβριο του 2014 είχε συλληφθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» με την κατηγορία της απόπειρας παραβίασης περιοριστικών όρων, όταν προσπάθησε να ταξιδέψει στο Βέλγιο. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει τότε στους περιοριστικούς του όρους δεν αναφερόταν ρητά η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αλλά υπονοείτο.
    Το 2012 ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης είχε πάρει συνέντευξη από τον Δημήτρη Κουφοντίνα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ενώ είχε έρθει και σε αντιπαράθεση με φυλακισμένα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».
    Μετά τη σύλληψή του, ο Πολ. Γεωργιάδης οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών όπου έγινε η ταυτοποίηση των στοιχείων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου