ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!

ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Σε παλαιότερη ανάρτησή μας όπου αποκαλύπταμε την "προσωπικότητα"τουνεοταξίτη Φιλανδού πρωθυπουργού είχαμε "προβλέψει" πως ως "σιωνιστής και ομοφιλόφιλος και ακροδεξιός νεοφιλελέφθερος, τα έχει όλα! Είναι ο τέλειος ευρωπαίος ηγέτης! Θα επανεκλεγεί σίγουρα!"
Ευτυχώς πέσαμε έξω!

Απεδείχθη πώς ακόμη και οι Φινλανδοί δεν είναι τόσο μεγάλα κορόιδα ώστε να τον ξαναψηφίσουν! Η ψήφος τους τιμώρησε τα κόμματα της συμπολίτευσης έπειτα από χρόνια οικονομικής κρίσης! 

Ο κεντρώος Γιούχα Σιπίλα, 53 ετών, θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και ο οποίος θα διαπραγματευθεί τον σχηματισμό της επόμενης κυβέρνησης συμμαχίας, ξεκινώντας από το "Κόμμα των Φινλανδών", το οποίο διάκειται εχθρικά έναντι της "ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης της χώρας".

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

Φαίνεται ότι κάτι αλλάζει στην Ευρώπη... 

Η αρχή της πτώσης των δωσίλογων νεοταξιτών έγινε στην Ελλάδα, συνεχίζεται στην συντηρητική Φινλανδία και επίκειται η πτώση και του Κάμερον στην Αγγλία στις εκλογές του Μαΐου, με εργατικούς και Φάρατζ να φτάνουν συνολικά σχεδόν το 50% των ψήφων.

Η Ευρώπη αν και εξακολουθεί να είναι.... παγιδευμένη μέσα στην μη δημοκρατική αλλά  αυταρχική κοινοβουλευτική δικτατορία που νομιμοποιείται με την διαδικασία των διακοσμητικών εκλογών, εν τούτοις αλλάζει ρότα, υπό την πίεση των λαών της που αν και έχουν πολύ στενά περιθώρια για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους, εν τούτοις με την οργή και την αποφασιστικότητά τους κατορθώνουν να δημιουργήσουν δυναμικές και και σκηνικά ανατροπής...
Οι επόμενοι μήνες σηματοδοτούν ιστορικές εξελίξεις εν όψει και της αλλαγής του γεωπολιτικού χάρτη, με την Ευρασιατική Ένωση ΄και τους BRICS να μπαίνουν δυναμικά στην παγκόσμια σκακιέρα... 

http://oimos-athina.blogspot.gr/2015/04/blog-post_32.html#more

Σχόλια