Μπαλτάκος για Σαμαρά: “Θα είχε νόημα για τον Ναπολέοντα να υπερασπιστεί τις επιλογές του στο Βατερλώ;”


Με τον Ναπολέοντα στο Βατερλώ παρομοιάζει τον Αντώνη Σαμαρά ο πρώην έμπιστος και εξ απορρήτων συνεργάτης του Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος στην παντοδυναμία του είχε, όπως αποδείχθηκε, αναλάβει την «βρώμικη δουλειά» των ακροδεξιών ανοιγμάτων.
Σε άρθρο του το οποίο δημοσιεύεται στη “Real News”, και έχει
τίτλο “Αγαπητέ Αντώνη”, ο Τάκης Μπαλτάκος τελειώνει τον Αντώνη Σαμαρά καταλογίζοντάς του βαρύτατες ευθύνες, όχι μόνο για την ιστορική ήττα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, αλλά και για όσα ακολούθησαν, και έχουν οδηγήσει τη Νέα Δημοκρατία στο περιθώριο του πολιτικού συστήματος, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι αδύναμη να αποτελέσει αξιόπιστη εναλλακτική λύση στην… παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Τάκης Μπαλτάκος φθάνει στο σημείο να καταλογίσει στον Αντώνη Σαμαρά ακόμα και μειωμένες εθνικές ευαισθησίες, με τη στάση που κρατούσε στη διαπραγμάτευση, “συντασσόμενος”, όπως εκτιμά με τις θέσεις των εταίρων και όχι της Ελλάδας.
Παράλληλα χαρακτηρίζει αυτοκαταστροφική την “ψύχωση δικαίωσης” που ακολουθεί μετά τις εκλογές, έχοντας οδηγήσει τη Νέα Δημοκρατία σε δραματική και πρωτοφανή ιστορικά συρρίκνωση.
“Θα είχε νόημα για τον Ναπολέοντα να υπερασπιστεί τις επιλογές του στο Βατερλώ;”, ερωτά ο Τάκης Μπαλτάκος ρίχνοντας την χαριστική βολή στον Αντώνη Σαμαρά.

Σχόλια

  1. ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ ΜΑΝΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΙΝ΄ΑΥΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩΣΕ Ο ΤΑΚΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΣΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου