Οι ύαινες βρίζουν τον Βαρουφάκη, άρα δουλεύει σωστά για τη χώρα..«Βαρουφάκη είσαι ανεύθυνος, τζογαδόρος και ερασιτέχνης»..

«Βαρουφάκη είσαι ανεύθυνος, τζογαδόρος και ερασιτέχνης»
"Σφυροκόπησαν" τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών μέσα στο Eurogroup, σύμφωνα με το "Bloomberg"...


«Είσαι ανεύθυνος, τζογαδόρος και ερασιτέχνης», είναι μερικά απ' αυτά που ακουσε ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης από Ευρωπαίους ομολογους του στο Eurogroup,   σύμφωνα με το "Bloomberg".

  Το αμερικανικο ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει ότι...

«ο Γιάνης Βαρουφάκης δέχθηκε σφοδρή κριτική από τους ευρωπαίους ομολόγους του εν μέσω της αυξανόμενης δυσφορίας για την άρνησή του να παρουσιάσει μέτρα που θα διορθώσουν την οικονομία της χώρας του ώστε να υπάρξει απελεύθερωση των δόσεων, σύμφωνα με τρεις πηγές που έχουν γνώση των συνομιλιών. Πηγές από την Ευρωζώνη λένε ότι οι χειριμοί Βαρουφάκη για τις συνομιλίες ήταν ανεύθυνη, τον κατηγόρησαν για χρονοτριβή, για τζογαδόρο και ερασιτέχνη». 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του πρακτορείου το κλίμα ήταν τόσο επικριτικό από όλες τις πλευρές ώστε ο Γιάνης Βαρουφάκης να φτάσει στο σημείο να παραπονεθεί για την σε βάρος του εχθρική ατμόσφαιρα.

«Έλληνας αξιωματούχος στη Ρίγα δεν ήταν σε θέση να σχολιάσει τις συνομιλίες όταν επικοινωνήσαμε δια τηλεφώνου» καταλήγει το πρακτορείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου