Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος θέλει «τεκνό» για πρόεδρο της ΝΔ! Προτείνουμε την Έλλη Παπαγγελή!!!

Μα, θέλω να αγιάσω και ο διάβολος δεν με αφήνει…
Στην προκειμένη περίπτωση «διάβολος» είναι ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΙ και αναφερόμενος στα εσωτερικά της ΝΔ και στην επόμενη μέρα στο κόμμα του είπε το εξής εκπληκτικό:
"H NΔ πρέπει να εφαρμόσει την πολιτική του beach bar. Να βρει ένα πολιτικό... τεκνό να μαζέψει ξανά τον κόσμο πίσω" . Ο πρώην υπουργός ωστόσο δεν διευκρίνισε ποιον εννοεί, αν και πρόσθεσε πως ακούγονται ονόματα... τεκνών, που δεν είναι βουλευτές.
Πολλοί χαρακτηρίζουν αινιγματική την δήλωση του πρώην υπουργού
της ΝΔ για τον οποίο σημειώνουν ότι έχει διαρρήξει τις σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά.
Εμείς θα σας αποκαλύψουμε ακριβώς το αντίθετο.
Είναι σαφές ότι ο κόκκινος Πάνος άκουσε τις χθεσινές δηλώσεις της Φωτεινής Πιπιλή η οποία χαρακτήρισε τεκνό για την ηλικία του τον Σαμαρά και θέλει να τον επαναφέρει στο προσκήνιο από την «πίσω πόρτα»!!!
Αλλά για να σοβαρευτούμε, δεν ξέρει κανείς τι εννοεί ο κ. Παναγιωτόπουλος και αν θέλει για πρόεδρο της ΝΔ την Έλλη Παπαγγελή που και ΟΝΝΕΔίτισσα είναι αλλά και κανείς δεν αμφισβητεί ότι είναι όχι απλώς τεκνό αλλά τεκνάρα…
Είναι γεγονός όμως ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος παραδέχθηκε πως "ό,τι και να λέει η Νέα Δημοκρατία, δεν την ακούει ο κόσμος" .
Ο πρώην υπουργός αναφερόμενος στον Καραμανλή είπε ότι "έχει δημοφιλία πάνω από 50% στην κοινωνία" ..........
Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι η Έλλη Παπαγγελή πρέπει να ξεπερνά σε δημοφιλία τον πρόεδρο της καρδιάς μας Κώστα Καραμανλή, του οποίου οι επιλογές στη φωτογράφιση είναι περιορισμένες, οπότε μάλλον πρέπει να σκεφτούμε και να αξιολογήσουμε με σκέψη και προβληματισμό την πρόταση του κόκκινου Πάνου, πριν την απορρίψουμε.
Άντε λοιπόν και «Όλοι σαν αγέλη, πίσω από την Έλλη», η οποία σε κάθε περίπτωση θα φέρει καλύτερα ποσοστά από τον Αντώνη Ζίγδη.
Rigillis18.blogspot/ ΤΚ9

Σχόλια