Αιφνίδια παραίτηση του επικεφαλής της Τράπεζας Κύπρου...


Tράπεζα της Κύπρου
Την παραίτηση του υπέβαλε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου, Τζον Πάτρικ Χούριγκαν, επικαλούμενος...
προσωπικούς λόγους. Βάσει κανονισμών ο Χούριγκαν θα παραμείνει στη θέση του για άλλους τέσσερις μήνες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας, ο κ. Χούρικαν θα αποχωρήσει από τη θέση του στο τέλος του καλοκαιριού 2015. «Η απόφαση του κ. Χούρικαν οφείλεται σε προσωπικούς λόγους και ο ίδιος προσβλέπει στην επιστροφή του στην Ιρλανδία για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του. Ο ίδιος έχει ενημερώσει την τράπεζα πως δεν έχει αποδεχτεί άλλη θέση εργασίας σε άλλο οργανισμό», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

«Κατά την αποχώρησή του από την τράπεζα, ο κ. Χούρικαν θα έχει ήδη συμπληρώσει δύο χρόνια στην Κύπρο και θα έχει ηγηθεί της τράπεζας κατά τη διάρκεια ενός εξαιρετικά δύσκολου κεφαλαίου της μακράς της ιστορίας...... Σήμερα η τράπεζα είναι σε πολύ καλύτερη θέση να εξυπηρετήσει τους πελάτες της, να προσφέρει ευκαιρίες στους υπαλλήλους της και να αυξήσει τις αποδόσεις στους μετόχους της», σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η τράπεζα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου, Δρ. Τζόσεφ Άκερμαν, εξέφρασε την εκτίμησή του «για την αξιόλογη πρόοδο που καταγράφηκε κάτω από την ηγεσία του Τζον Χούρικαν. Αφήνει πίσω του μια ισχυρή διευθυντική ομάδα και μία τράπεζα που βρίσκεται σε μια όλο και καλύτερη οικονομικά κατάσταση, με πλήρη επαναφορά της εμπιστοσύνης των υπαλλήλων, των επενδυτών και των πελατών. Του ευχόμαστε ότι το καλύτερο στα μελλοντικά του σχέδια και προσδοκούμε στη συνέχιση της στενής μας συνεργασίας τους επόμενους μήνες», πρόσθεσε ο κ. Άκερμαν.


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου