ΑΝΈΚΔΟΤΟ...ΡΕ άντε γαμήσου κι εσύ κι ο γρύλος σου..η άντε γαμηθείτε με το κωλοευρώ σας μας τα κάνατε τσουρέκια..


 
 Ο πρωταγωνιστής οδηγεί αργά τη νύχτα στην εξοχή και παθαίνει λάστιχο. 
Ανοίγει το πορτ-μπαγκάζ, βλέπει ότι έχει ρεζέρβα αλλά δεν έχει γρύλο, το κινητό του δεν έχει σήμα και βλέποντας περίπου ένα χιλιόμετρο πιο κάτω ένα σπίτι, αποφασίζει να πάει και να ζητήσει από τους ενοίκους να του δανείσουν έναν. 
Ξεκινάει λοιπόν και καθώς περπατάει αρχίζει να σκέφτεται:
 «Ωχ, είναι και αργά και θα τους ξυπνήσω. Θα χτυπήσω, δεν θα ανοίγουν, θα ξαναχτυπήσω, κάποια στιγμή θα ανοίξει ένας αλαφιασμένος τύπος και θα μου πει ‘
‘Τι είναι άνθρωπέ μου; Τι μου χτυπάς νυχτιάτικα;’’ κι εγώ θα του πω 
‘‘Συγνώμη που σας ενοχλώ αλλά έμεινα από λάστιχο και χρειάζομαι ένα γρύλο’’ κι αυτός θα μου πει ‘‘Και επειδή εσύ δεν σκέφτηκες να πάρεις το γρύλο σου πρέπει να έρθεις να μας ξυπνήσεις; ’’ κι εγώ θα του πω ‘
‘Μα δεν το έκανα επίτηδες’’ κι αυτός θα μου πει ‘‘Τι με νοιάζει αν το έκανες επίτηδες; Εγώ έχασα τον ύπνο μου! ’’ 
κι εγώ θα του πω ‘‘Μα κύριέ μου, άνθρωποι είμαστε και όλοι πού και πού χρειαζόμαστε βοήθεια’’ κι αυτός θα μου πει ‘‘Να πας αλλού να ζητήσεις βοήθεια’’ 
κι εγώ θα του πω ‘‘Μα πού αλλού να πάω τέτοια ώρα; ’’
 κι αυτός θα μου πει ‘‘Δεν με νοιάζει –να κόψεις το λαιμό σου! ’’ κι εγώ θα του πω
 ‘‘Μα εγώ βοήθεια σας ζήτησα, γιατί με βρίζετε; ’’ κι αυτός θα μου πει ‘‘Ρε α σιχτίρ!’’»
Ο πρωταγωνιστής οδηγεί αργά τη νύχτα στην εξοχή και παθαίνει λάστιχο. Ανοίγει το πορτ-μπαγκάζ, βλέπει ότι έχει ρεζέρβα αλλά δεν έχει γρύλο, το κινητό του δεν έχει σήμα και βλέποντας περίπου ένα χιλιόμετρο πιο κάτω ένα σπίτι, αποφασίζει να πάει και να ζητήσει από τους ενοίκους να του δανείσουν έναν. Ξεκινάει λοιπόν και καθώς περπατάει αρχίζει να σκέφτεται: «Ωχ, είναι και αργά και θα τους ξυπνήσω. Θα χτυπήσω, δεν θα ανοίγουν, θα ξαναχτυπήσω, κάποια στιγμή θα ανοίξει ένας αλαφιασμένος τύπος και θα μου πει ‘‘Τι είναι άνθρωπέ μου; Τι μου χτυπάς νυχτιάτικα;’’ κι εγώ θα του πω ‘‘Συγνώμη που σας ενοχλώ αλλά έμεινα από λάστιχο και χρειάζομαι ένα γρύλο’’ κι αυτός θα μου πει ‘‘Και επειδή εσύ δεν σκέφτηκες να πάρεις το γρύλο σου πρέπει να έρθεις να μας ξυπνήσεις; ’’ κι εγώ θα του πω ‘‘Μα δεν το έκανα επίτηδες’’ κι αυτός θα μου πει ‘‘Τι με νοιάζει αν το έκανες επίτηδες; Εγώ έχασα τον ύπνο μου! ’’ κι εγώ θα του πω ‘‘Μα κύριέ μου, άνθρωποι είμαστε και όλοι πού και πού χρειαζόμαστε βοήθεια’’ κι αυτός θα μου πει ‘‘Να πας αλλού να ζητήσεις βοήθεια’’ κι εγώ θα του πω ‘‘Μα πού αλλού να πάω τέτοια ώρα; ’’ κι αυτός θα μου πει ‘‘Δεν με νοιάζει –να κόψεις το λαιμό σου! ’’ κι εγώ θα του πω ‘‘Μα εγώ βοήθεια σας ζήτησα, γιατί με βρίζετε; ’’ κι αυτός θα μου πει ‘‘Ρε α σιχτίρ!’’»

Πηγή : Andro.gr [ http://www.andro.gr/zoi/zazen-2/ ]
Απορροφημένος στις σκέψεις του, φτάνει στο σπίτι, χτυπάει την πόρτα, ανοίγει ένας άνθρωπος, «Καλησπέρα σας. Χρειάζεστε κάτι;», τον ρωτάει κι αυτός του λέει θυμωμένα
 « ΡΕ άντε γαμήσου κι εσύ κι ο γρύλος σου»,  και γυρνάει την πλάτη και φεύγει.........

........Μέσα εξω απο το Γαμημένο το κωλοευρώ πέντε χρόνια τώρα μας τα πρήξατε, έχουμε παραφρονήσει όλοι..
Τι κι αν μας δώσετε  τώρα την δόση, θα προσθέσετε τους τόκους και μετά θα χρωστάμε περισσότερα..
και τι θα μας ζητήσετε μετά για να πάρουμε την επόμενη δόση...
ΡΕ άντε να πάτε να γαμηθείτε, η μας κουρεύετε το χρέος η αντε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ παλιολούγκρες...  
Με την δραχμή χτίσαμε την ΕΛΛΑΔΑ το ΕΥΡΩ απλώς έφερε την παρακμή...με τη δραχμή θα την ξαναχτίσουμε απο την αρχή.....
Απορροφημένος στις σκέψεις του, φτάνει στο σπίτι, χτυπάει την πόρτα, ανοίγει ένας άνθρωπος, «Καλησπέρα σας. Χρειάζεστε κάτι;», τον ρωτάει κι αυτός του λέει θυμωμένα «Άντε γαμήσου κι εσύ κι ο γρύλος σου», γυρνάει την πλάτη και φεύγει.

Πηγή : Andro.gr [ http://www.andro.gr/zoi/zazen-2/ ]

2 σχόλια:

 1. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΩΝ .
  ΟΙ ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!!

  Είναι πια φανερό σε κάθε Έλληνα Πατριώτη δημοκράτη, γιατί οι χρυσοδολοφόνοι ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ και ..άλλοι, επεδίωκαν και επιδιώκουν την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του Ευρώ και από την Ευρώπη, επιδιώκουν την πλήρη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ.
  Αφού δεν είναι Έλληνες αλλά ‘’αριθμοί’’ του διεθνούς φασισμού, δεν έχουν καμιά ενοχή και τύψη για ότι συμβεί στην Ελλάδα μας , στην πατρίδα μας.
  Λεγεώνα πληρωμένων δολοφόνων, σαν αυτούς που ακούμε και βλέπουμε παντού. Προστάτες της νύχτας και μπράβοι και σωματοφύλακες κάθε παράνομης, ανθελληνικής και απάνθρωπης δραστηριότητας, έμμισθοι ρουφιάνοι και επαγγελματίες ψευδομάρτυρες, έμποροι ναρκωτικών, γυναικών, μωρών, όπλων, παράνομου πετρελαίου, ρουφιανοχαφιέδες της ασφάλειας και του διεθνούς ναζισμού. Επιδιώκουν με κάθε τρόπο την διάλυση της κρατικής δομής και την υποδούλωση της Ελλάδας στα διεθνή φασιστικά καταγώγεια.
  Βασική επιδίωξη του διεθνούς ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ήταν και είναι και η υποδούλωση της Ελλάδας στο ζυγό του φασισμού και του θανάτου.
  Όσο όμως ανήκουμε στην Ε.Ε και στο ευρώ η υποδούλωση της Ελλάδας είναι αδύνατη.
  Όλη λοιπόν η προετοιμασία , η ενίσχυση των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ εφοπ-ληστών, η πίεση και οικονομική ενίσχυση των διαφόρων Σόρος, και των σκοτεινών κύκλων του διεθνούς εγκλήματος, αποδεικνύει ότι θα έδιναν και θα έκαναν τα πάντα, προκειμένου να μας μετατρέψουν σε χώρα φασισμού, δολοφόνων, παρακρατισμού, υποδούλων και χωρίς φωνή πολιτών.
  Να λοιπόν για ποιο λόγο οργάνωσαν τα τάγματα των ΑΝΩΜΑΛΩΝ δολοφόνων.
  Να λοιπόν γιατί δεν αναφέρουν ΛΕΞΗ για το τι θα συνέβαινε σήμερα αν η Τουρκία και ο’’περίγυρος’’ ήταν ελεύθεροι να μας συμπεριφερθούν όπως παλιά. Να γιατί κάθε μέρα μας ζαλίζουν με ‘’πολέμους’’ με εχθρούς , με αίματα και με ΨΕΜΑΤΑ!!!
  Τι θα γινόταν σήμερα αν η Τουρκία ‘’μπορούσε’’ να μας κηρύξει πόλεμο ή να συνεχίσει την κατάληψη και άλλων τμημάτων της πατρίδας μας?
  Ποιοι ήταν στα πράγματα της Ελλάδας τότε που ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ την Κύπρο στους Τούρκους? Οι πρόγονοι αυτών που χύνουν ΨΕΥΤΙΚΑ δάκρυα για ..χαμένες ΠΑΤΡΙΔΕΣ που ξεπούλησαν διαχρονικά και αμετανόητα.!
  Μας ‘’παρουσιάζονται’’ σαν πολιτικές παρθένες που μόλις ήλθαν από το..διάστημα. Μα αυτοί δεν αποτελούν το γνωστό μας ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ που θέλουν να ‘’παρουσιάζονται’’ σαν εθνικός κορμός?
  ΒΓΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ….
  Έλληνα, έχε το νού σου στο παιδί….!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.

  Θα πιστεύαμε ποτέ, εάν δεν ζούσαμε τόσες δολοφονίες, κλοπές, ληστείες, εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς, καταστροφές, βανδαλισμούς, ναρκωτικά, εμπόριο βρεφών, γυναικών, όπλων, ότι είναι τόσο επικίνδυνοι εγκληματίες οι ακροδεξιοί χρυσοδολοφόνοι, αν δεν τους ζούσαμε στο πετσί μας αυτά τα τέσσερα τελευταία χρόνια , που τους ‘’έφερε’’ στο φως, ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ αρχηγός τους ο Αντωνάκης του Μαμανέα και της κλίκας του? Ποιος δεν θυμάται τον καταστροφέα της Καλαμάτας και τον προσκυνητή της Πηγάδας και της κάθε γιορτής μίσους ανά την Ελλάδα? Η χρυσή αυγή του σήμερα, είναι η ΣΑΒΟΥΡΑ της δεξιάς, οι μπράβοφονιάδες της νύχτας, οι χθεσινοί συναγωνιστές του Αντώνη, η αιώνια δεξιά ‘’κοινωνικών φρονημάτων ’’του ..προχθές και η παρακρατική συμμορία των απογόνων φονιάδων της μεταπολεμικής περιόδου..


  ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
  Θα πιστεύατε ποτέ, ότι δίπλα σας , στο γραφείο σας, στην υπηρεσία σας, ο περίεργος επισκέπτης, θυρωρός, κλητήρας, περαστικός μπορεί να ήταν ένας καμουφλαρισμένος ρουφιανοδολοφόνος ακροδεξιός και αδέξιος? Θα πιστεύατε ποτέ, ότι το πρεζόνι του σχολείου, που πωλούσε ναρκωτικά στα παιδιά μας, σχεδόν μπροστά στην αστυνομία, ότι είναι ένας ανώμαλος και επικίνδυνος δολοφόνος, που κυκλοφορούσε με… αστυνομική ‘’συνοδεία’’ και ότι όλοι μαζί ήταν το ‘’νέο αίμα’’ του Πάκη στο χώρο της δημόσιας διοίκησης και ειδικά της δημόσιας τάξης

  ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή