Η 5η ΦΑΛΑΓΞ ΤΩΝ “ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ” ΚΑΙ Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΣΌθων Ιακωβίδης Kατά τεκμήριο (και όπως όλοι ξέρουμε) στην “Κοινοβουλευτική Δημοκρατία”, ο βουλευτής είναι ο εκπρόσωπος της βούλησης/θέλησης του Λαού, την οποία εκφράζει μέσα στο κοινοβούλιο/βουλή, κατά τη λήψη αποφάσεων.
Κατά τεκμήριο, επίσης, το κοινοβούλιο, συνεδριάζει και συσκέπτεται με σκοπό να λαμβάνονται αποφάσεις υπέρ της ευημερίας τού (κατά το Σύνταγμα) κυρίαρχου Λαού, καθώς (πάντοτε, κατά τεκμήριο) αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης των Δημοκρατικών διαδικασιών, στη Δημοκρατία.
Αμ δέ !!!
Όλες οι παραπάνω βασικές παραδοχές που τεκμαίρουν την ύπαρξη της Δημοκρατίας και τη λειτουργία της, είναι (στην Ελλάδα) αποδεδειγμένως κίβδηλες !!!
Αυτή είναι η τεράστια “Μητέρα Απάτη” από την οποία γεννώνται όλες οι άλλες απάτες, που καθίστανται, έτσι, μικρότερης σημασίας, όπως π.χ......


η λεηλασία του Δημόσιου πλούτου, με το ψευδές πρόσχημα της αξιοποίησής του,
η παράδοση της Αυτοδιάθεσης της Οικονομίας της Χώρας σε εξωχώριες δυνάμεις (Τρόϊκα/Θεσμοί) με το ψευδές πρόσχημα της σωτηρίας της,
η εξάρτηση της Δικαιοσύνης από την Εκτελεστική Εξουσία/Κυβέρνηση, υπό το ψευδές πρόσχημα της ανεξαρτησίας της,
Η πολυέξοδη εκπαίδευση των νέων γενεών, υπό το πρόσχημα της “Δωρεάν Παιδείας”
κλπ, κλπ…
Αυτή η “Μητέρα Απάτη” είναι τόσο τεράστια που (σύμφωνα με την κατά Γκαίμπελς θεωρία της προπαγάνδας) καθίσταται απίστευτη από την πλειοψηφία της κοινωνίας !!!……..
Όμως, ευτυχώς (για όσους θέλουν να ψάχνουν την Αλήθεια) υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις !…
Τελευταία απόδειξη της ύπαρξης αυτής της “Μητέρας Απάτης”, αποτελεί η κατηγορία που απηύθυνε προχθές ο βουλευτής Κυριάκος Μητσοτάκης προς την κυβέρνηση, όταν, μέσα στο κοινοβούλιο, ως εκπρόσωπος του κόμματος της ΝΔ, κατηγόρησε τη κυβέρνηση πως το νομοσχέδιο (για τη Δημόσια Διοίκηση) που κατέθεσε προς ψήφιση στη βουλή, αποτελεί, λέει, “μονομερή ενέργεια” εις βάρος των συμφερόντων των “δανειστών” της Χώρας, όπως αυτά διατυπώνονται στα “Μνημόνια” και στα παρεπόμενα τους!!…..
Με αυτή την κατηγορία προς την κυβέρνηση, (σημειώνεται πως οι αμέσως ενδιαφερόμενοι “δανειστές” μας, δεν την επικαλέσθηκαν) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προαλειφόμενος και για αρχηγός του κόμματος της ΝΔ, πήρε ανοιχτά τη θέση του υπερασπιστή των “δανειστών” και αποκάλυψε ότι:
“Εκπρόσωποι του Λαού” που βρίσκονται μέσα στο κοινοβούλιο, δεν εκφράζουν την θέληση του λαού και δεν υπερασπίζονται τα συμφέροντά του, αλλά νοιάζονται και υπερασπίζονται τα συμφέροντα άλλων δυνάμεων, που μπορεί να είναι ακόμα και αντιπάλων συμφερόντων, όπως είναι σήμερα τα συμφέροντα των “δανειστών”, που η 5ετής εξυπηρέτησή τους έχει οδηγήσει την κοινωνία της Χώρας στη φτωχοποίησή της, στην ακραία δημογραφική συρρίκνωση και αλλοίωσή της, στην απορφάνιση της Χώρας από το πνευματικό/επιστημονικό δυναμικό της που μεταναστεύει κατά χιλιάδες, έχει οδηγήσει άλλες χιλιάδες Έλληνες πολίτες στην αυτοκτονία και πολλαπλάσιες χιλιάδες στο θάνατο από αρρώστιες που εκπορεύονται από την ξαφνική ανέχεια, η οποία προκύπτει από την εξασφάλιση των συμφερόντων των δανειστών εις βάρος των συμφερόντων της Ελληνικής κοινωνίας !!….
Η αποκάλυψη αυτή, δείχνει πως το κοινοβούλιο, δεν αποτελεί χώρο λήψης αποφάσεων, αποκλειστικά υπέρ του κυρίαρχου Λαού, αλλά δύναται να αποτελέσει χώρο λήψης αποφάσεων εις βάρος του Λαού και υπέρ συμφερόντων άλλων !!!…. Αρκεί, μέσα στο κοινοβούλιο της Χώρας να βρίσκεται το κατάλληλο γι’ αυτή την αποστολή, κόμμα ή κομματικό προσωπικό !!!
Δείχνει, επίσης, πως ο “κυρίαρχος Λαός”, υπό το σύστημα αυτό (της “Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας”) είναι ανυπεράσπιστος από επιθέσεις εναντίον του, όταν αυτές εκδηλώνονται από πρόσωπα ή κόμματα που (εντελώς νομότυπα) αποτελούν όργανα άλλων (θεσμικών ή εξωθεσμικών) δυνάμεων!!! Αρκεί να αποσπασθεί η ψήφος των πολιτών, η οποία είναι έρμαιο μίας αδυσώπητης προπαγάνδας, τα εργαλεία της οποίας (Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) βρίσκονται στα χέρια προσώπων που αποτελούν την κορυφή της οικονομικής Ολιγαρχίας του Τόπου !!…..
Σημειώνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, (εξαιρουμένου του γιού της αδελφής του Ντόρας, που αρχίζει, τελευταίως, σαν άνθος κι αυτός, ν’ ανοίγει τα πέταλά του στον κήπο των media) είναι ο τελευταίος ανθός μίας εκ των κυρίαρχων (στο πολιτικό πάλκο) οικογενειών της Ελληνικής οικογενειοκρατίας, η ύπαρξη της οποίας (οικογενειοκρατίας) αποτελεί μία από τις ατράνταχτες αποδείξεις της ψευδούς επιγραφής του πολιτεύματος της Χώρας ως “Δημοκρατίας”, καθώς “Δημοκρατία” και “Οικογενειοκρατία” (που είναι η έσχατη συρρίκνωση της Ολιγαρχίας) δεν μπορούν να συνυπάρχουν, καθώς είναι έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες.
Ο ΚΜ, μέσα στην παραζάλη του να κατηγορήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους για ανεπάρκεια, με την προαναφερόμενη παρέμβασή του, άφησε και τού ‘πεσε, προχθές, μέσα στη “Βουλή των Ελλήνων” η μάσκα του λαοπρόβλητου βουλευτή, κάτω από την οποία κρύβει το πρόσωπο ενός πεμτοφαλαγγίτη των δυνάμεων που μέχρι χθές ασκούσαν (για λογαριασμό των εξωχώριων δυνάμεων των “δανειστών”) την οικονομική κατοχή στη Χώρα και, φυσικό είναι να θέλουν να επανακτήσουν αυτή τη θέση, την οποία έχασαν μετά τις πρόσφατες εκλογές.
Το θέμα δεν θα ήταν και τόσο σημαντικό, αν ο ΚΜ αποτελούσε ένα μεμονωμένο περιστατικό. Όμως, δεν είναι μόνος σ’ αυτό τον επαίσχυντο ρόλο.
Είναι μαζί του όλος αυτός ο κομματικός συρφετός που, αφού προηγουμένως βούλιαξε την Ελλάδα στα χρέη προκειμένου να ευημερεί το κόμμα (και δεν αναφέρομαι μόνο στη ΝΔ) στη συνέχεια παρέδωσε τη διαχείριση της ρημαγμένης Εθνικής Οικονομίας στα χέρια της Διεθνούς Ολιγαρχίας του Χρήματος (Διεθνές Τραπεζικό Σύστημα) η οποία, με ένα μεγαλοφυές σχέδιο, έσωσε τον εαυτό της από το πλήγμα τής μη πληρωμής των δανείων προς αυτήν, μεταβιβάζοντας στις πλάτες και των Ευρωπαϊκών Λαών του Ευρώ) το Χρέος, που δεν είναι χρέος της Ελλάδας (δηλαδή της κοινωνίας της) αλλά είναι χρέος της Ελληνικής (πολιτικής και οικονομικής) Ολιγαρχίας, καθώς μόνον αυτή ωφελήθηκε από τις ατέλειωτες ροές του, που εκτράπηκαν προς εξωχώριες Τράπεζες, στο όνομα
των μελών αυτής της Ολιγαρχίας….
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποκάλυψε, έτσι, κατά πανηγυρικό τρόπο, την ύπαρξη της 5ης Φάλαγγας των “δανειστών”, η κουκούλα (και το κάστρο) της οποίας είναι το κομματοκρατούμενο κοινοβούλιο !!!
Η διακυβέρνηση της Χώρας που, μετά τις τελευταίες εκλογές, έχει ανατεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ (μαζί με τους ΑΝ.ΕΛ) βρίσκεται σε ένα εξαιρετικά ευαίσθητο σημείο, μέσα σε ένα (ήδη μεταλλασσόμενο και ως εκ τούτου ασταθές) διεθνές περιβάλλον.
Τα στοιχεία αυτά, απαιτούν τον ύψιστο βαθμό περιφρούρησης των ενεργειών μίας πραγματικά πατριωτικής κυβέρνησης (όπως δείχνει ότι θέλει να είναι η παρούσα συγκυβέρνηση) από εγκάθετους δολιοφθορείς των δυνάμεων που μέχρι χθές ασκούσαν (και επιδιώκουν να συνεχίσουν να ασκούν) οικονομική κατοχή της Χώρας, έχοντας μετατρέψει (με την νομοθέτηση καθ’ υπαγόρευση των “δανειστών”) τη “Βουλή των Ελλήνων” σε “Βουλή των κατοχικών δυνάμεων” ….
Η 5η Φάλαγξ των “δανειστών/πατρώνων”, μετά την παταγώδη αυτή αποκάλυψή της, πρέπει να απομονωθεί, να αφοπλιστεί (από τον βαρύ οπλισμό της που είναι το βαρύ πυροβολικό των ΜΜΕ) και (με άψογες δημοκρατικές διαδικασίες) να εξαφανισθεί, “άπαξ και δια παντός”!
Αυτό, είναι ιστορική αναγκαιότητα, για να μπορέσει η Ελλάδα να σηκώσει το ανάστημά της, που είναι, πράγματι, πολύ μεγάλο, διότι, ΕΛΛΑΔΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι έννοιες απόλυτα συνυφασμένες και αλληλοτροφοδοτούμενες.
Αυτό το “εκ βάθρων” ξήλωμα του βαθέος κράτους των πεμπτοφαλαγγιτών, γίνεται μόνον με έναν τρόπο: Με την οργάνωση Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης Λαϊκής βάσης, που είναι η μόνη που μπορεί να δώσει στον Τόπο (και όχι μόνο) μία πραγματικά Δημοκρατική Πολιτεία.
Μία πραγματική Δημοκρατία (αποκαλείται και “άμεση”) που τόσο την έχει ανάγκη η σύγχρονη ανθρώπινη κοινωνία που καταδυναστεύεται και βασανίζεται σε όλα τα επίπεδα ζωής της από την παγκόσμια επίθεση του Ολοκληρωτισμού που επιδιώκει να επιβάλλει, μέ όλα τα μέσα (και κυρίως με το ευαγγέλιο τού απύθμενου καταναλωτισμού) η “Διεθνής του Χρήματος”.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται (από την Ιστορία) να αποδείξει πως αποτελεί τη συνισταμένη των μεγάλων και αγνών λαϊκών δυνάμεων που αποζητούν ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.
Για την ώρα, δείχνει πως υπάρχει μέσα του η σπίθα της πραγματοποίησης αυτού του θεμελιακού τρίπτυχου, επάνω στο οποίο μπορεί να στηθεί το όποιο Δημοκρατικό όραμα, θέλουμε.

4 σχόλια:

 1. Καλογρίτσας- Καραμανλής
  Σ αυτόν τον άνθρωπο στηρίζεται ο Καραμανλής
  Καλογρίτσας: Ο κουμπάρος του Πάνου Καμμένου
  ================================
  Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2009.

  Όποια πέτρα και αν σηκώσει κανείς ο Χρήστος Καλογρίτσας παραμονεύει από κάτω. Η διαπίστωση δεν χρήζει αμφιβολίας. Ο πρώην εκδότης της εφημερίδας «Πρώτη» η οποία αν και αμιγώς αριστερής καταγωγής, έκανε το μεγάλο άνοιγμα στην κοινωνία, είναι ένας από τους γνωστότερους εργολάβους κατασκευαστές. Αυτό που δεν είναι γνωστό ωστόσο αφορά την σχέση του επιχειρηματία, το όνομα του οποίου εμπλέκεται σε πολλές από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του βαρυποινίτη Βλαστού με τον υπόδικο επιχειρηματία Γιώργο Τρομπούκη, με μία από τις γνωστότερες εταιρείες Δημοσκοπήσεων, την GPO.
  Ο Χρήστος Καλογρίτσας, που επελέγη πριν από δύο δεκαετίες από τους αριστερούς κύκλους του πολιτικού σκηνικού να αναλάβει την έκδοση της εφημερίδας «Πρώτη», ελέγχει μέσω των τριών παιδιών του, τον Ιωάννη, την Ηλέκτρα και την Κωνσταντίνα το 75% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας GPO.
  Διευθύνων Σύμβουλος της GPO είναι ο Γιάννης Θεοδωρικάκος, πρώην Γραμματέας της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας (ΚΚΕ) που διαχειρίστηκε και την Μεγάλη διάσπαση 1991-1992. Πολύ αργότερα και όταν ο Κώστας Λαλιώτης αναλαμβάνει Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Θεοδωρικάκος αναλαμβάνει το Γραφείο Τύπου του Κινήματος. Είναι προφανές πως η γνωριμία Καλογρίτσα- Θεοδωρικάκου υφίσταται από τα χρόνια μιας κοινής πορείας στα μονοπάτια της Αριστεράς.
  Ο άνθρωπός που στηρίζει τον Καραμανλή
  Στην σελίδα 603 της δικογραφίας με τις απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών των μελών της «Σπείρας των 16» ο Γιώργος Τρομπούκης αναφερόμενος στον Χρήστο Καλογρίτσα επισημαίνει πως είναι ο άνθρωπός που στηρίζει τον Κώστα Καραμανλή και μέσω της εταιρείας Δημοσκοπήσεων GPO. Η συζήτηση είναι πραγματικά απολαυστική.
  ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Άκου τώρα, εκεί στέκονται προσοχή…
  ΒΛΑΣΤΟΣ: Ναι…
  ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Κυβερνήσεις…
  ΒΛΑΣΤΟΣ: Ρε το ξέρω αυτό ρε τρελοκομείο, το ξέρω δε σου λέω όχι, κατάλαβες;
  ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Εκεί στέκονται προσοχή, ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ αυτή τη στιγμή στηρίζεται από αυτόν τον άνθρωπο…
  ΒΛΑΣΤΟΣ: Ρε το κατάλαβα τι λες, κατάλαβα τι λες, ωραία…
  ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Όταν οι δημοσκοπήσεις που βλέπεις στην τηλεόραση…
  ΒΛΑΣΤΟΣ: Ναι, ναι, τα ξέρω, τα ξέρω…
  ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Της GPO…
  ΒΛΑΣΤΟΣ: Ναι, ναι, ναι…
  ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Από πίσω είναι αυτός, αυτός τα βγάζει, αυτός τα κάνει, αυτός τα φτιάχνει…
  ΒΛΑΣΤΟΣ: Έτσι μπράβο…
  ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Λοιπόν, επειδής εγώ ξέρω πολλά, εκεί που είμαι να ξέρεις έτσι; Όλα, όλα τα νταραβέρια τα ‘χω κάνει εγώ, εγώ είμαι η εμπιστοσύνη του, αυτουνού, κανένας άλλος.
  ΒΛΑΣΤΟΣ: Γι’ αυτό σου λέω γιγαντάκια μου…
  ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Κατάλαβες γιατί μιλάω έτσι; Γιατί εγώ έχω κάνει απ’ το 2000 εκεί…
  ΒΛΑΣΤΟΣ: Σωστά…
  ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Πράγματα…
  ΒΛΑΣΤΟΣ: Ναι…
  ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Που δεν μπορείς να καταλάβεις, θα στα λέω και θα μου λες είναι δυνατόν και θα σου λέω ναι, πάρε εδώ χαρτιά να δεις…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΦΟΝΙΑΔΩΝ ΣΕ..ΦΟΡΤΗΓΟ ???
  ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ…

  Να ! τι έκαναν και τους έβαλαν φυλακή?
  ==========================
  Δηλαδή, όλοι οι βουλευτές της Χρυσής ορδής ,τώρα θα πάνε φυλακή?
  Για ποιο λόγο κατηγορούνται?
  Κατηγορούνται ως μέλη, μιας εγκληματικής οργάνωσης , η οποία προέβη σε δολοφονίες, ληστείες, εκβιασμούς ,κλοπές, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, εκτέλεση συμβολαίων, τραμπουκισμούς, προστασίες, προετοιμασίες για εκνομες αντισυνταγματικές ενέργειες και τόσα ακόμη.
  *Είναι ψέμμα ότι σκότωσαν τόσους ανθρώπους?
  *Είναι ψέμα ότι κατέστρεψαν τόσες περιουσίες?
  Είναι ψέμα ότι όσες πέτρες υπάρχουν τόσες είναι και οι παρανομίες τους?
  *Σε ποια υπόθεση τους ‘’κατηγόρησαν’’ …Άδικα?
  Σε ποιο έγκλημα η οργάνωση ήταν απούσα?
  **[[Με πήραν τηλέφωνο να πάω να σκοτώσω, καταθέτει ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ!]] που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα.
  **Τον σκότωσα γιατί πήγε να με κλέψει στα ναρκωτικά, δηλώνει ο Πηρυνάρχης Δράμας Παναγιώτης Μπαντέμης, κατακρεουργώντας και τσιμεντώνοντας τον εικοσαετή ΡΟΥΜΑΝΟ, που δούλευε στο Κατάστημα του πατέρα τους.
  **Τον σφάξαμε γιατί ‘’βρέθηκε μπροστά μας’’ δηλώνουν οι ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ) ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού με κατηγορουμένους τους Διονύσιο Λιακόπουλο και Χρήστο Στεργιόπουλο, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών δια του υπ' αριθ. 3082/2013 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών,
  ** Σκότωσε τη Φαίη ο χρυσοδολοφόνος …εραστής Βαγγέλη Στεφανάκης
  με μπουνιές και κλωτσιές, για να δείξει πως είναι άντρας ο κουραδόμπεης.
  **β) απόπειρα ανθρωποκτονίας με κατηγορούμενο τον Κωνσταντίνο Κοντόμου, ο οποίος έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών δια του υπ' αριθ. 3643/2013 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών,
  γ) απόπειρα ανθρωποκτονίας και άμεσος συνέργεια στην προαναφερομένη πράξη με κατηγορουμένους τους Γεώργιο Αποστολόπουλο και Αλέξανδρο Χατζηπαυλίδη (έχει περαιωθεί η κυρία ανάκριση),
  δ) ληστεία απο κοινού με κατηγορουμένους τους Αλέξανδρο Βασιλάκη και Αγγελο Γεωργόπουλο (Α.Β.Μ. Φ 2013/2077/16.9.2013),
  ε) ληστεία απο κοινού κλπ με κατηγορουμένους τους Νικόλαο Βόσσο κλπ (Α.Β.Μ.Φ. 2011/4558 – ΕΓ46 – 12/5),
  στ) έκρηξη κλπ με κατηγορουμένους τους Χρήστο Κιουμουρτζούγλου κλπ. (Εισαγγελία Πρωτοδικείου Βόλου – Α.Β.Μ. Η/13 – 98),
  ζ) παραβάσεις σχετικώς με τις εκρηκτικές ύλες με κατηγορουμένους τους Ζήνωνα Μανθογιάννη κλπ (Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου – Α.Β.Μ. Η/12 -663),
  η) βαρεία σκοπουμένη σωματική βλάβη με κατηγορουμένους τους Αναστάσιο Πανταζή κλπ. (Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς – Α.Β.Μ. Φ 2012/979),
  θ) απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως από κοινού και κατά συρροή με κατηγορουμένους τους Βασίλειο Σιατούνη κλπ, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών δια της υπ' αριθ. 30481/3.5.2011 αποφάσεως του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και
  ι) ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με κατηγορούμενο τον Γεώργιο Ρουπακιά,
  πέραν δε τούτων σε πληθώρα περιπτώσεων (μη εισέτι επακριβώς διαγνωσθεισών κατά την Ανάκριση) μέλη της οργανώσεως αναθέτουν την πώληση σε αλλοδαπούς διαφόρων ειδών και λαμβάνουν το μέγιστο μέρος των κερδών, παρέχοντες σε αυτούς “προστασία” (κατά παράβαση του άρθρου 385 παρ. 1 περ. α' και β' ΠΚ), εκμεταλλευόμενοι με σκοπό το κέρδος την ανάγκη των μεταναστών για ασφάλεια.
  Ηδη κατά τη διεξαγωγή εκ μέρους μας ανάκριση έχουν προκύψει νέα στοιχεία (άγνωστα κατά την προηγηθείσα προκαταρκτική εξέταση), τα οποία, κατα την άποψη μας, ενισχύουν το κατηγορητήριο και παρέχουν έναυσμα για εντατικοποίηση των ερευνών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. «Με πήραν τηλέφωνο να πάω να σκοτώσω», λέει ο 45χρονος δράστης
  ======================================
  Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, καθώς κατά την διάρκεια της ανάκρισης του στην Ασφάλεια, ο 45χρονος Γ.Ρ. ο οποίος μαχαίρωσε και σκότωσε τον 34χρονο τραγουδιστή, παραδέχθηκε πως τον πήραν τηλέφωνο για να πάει στο «φονικό ραντεβού».
  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας από τους συμμετέχοντες στο επεισόδιο πήρε τηλέφωνο τον Γ.Ρ. προκειμένου να μεταβεί στην οδό Παναγή Τσαλδάρη όπου έγινε το επεισόδιο με την τραγική κατάληξη.

  Ο δράστης, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού παραδέχθηκε πως ανήκει στη Χρυσή Αυγή και μάλιστα είπε στους άνδρες της Ασφάλειας πως επισκεπτόταν πέντε με έξι φορές την εβδομάδα τα γραφεία του ακροδεξιού κόμματος.

  Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες προκειμένου να «ξεσκονίσει» το αρχείο του και να δει εάν είχε συμμετάσχει και σε άλλες παρόμοιες επιθέσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
  ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.
  ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΠΟΤΑΜΟΝΟΥΔΟΥΛΟΙ ΣΑΜΑΡΕΛΑΚΗΔΕΣ.
  Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή