ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! - Οταν δεν είχαν φάρμακα οι καρκινοπαθείς, εσείς δίνατε 500.000 στην γυναίκα του Στουρνάρα για διαφημιστική εκστρατεία

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! Για Στουρνάρα, Παπασταύρου, Βαρβιτσιώτη, Μπουμπούκο!

«Οταν δεν είχαν φάρμακα οι καρκινοπαθείς, εσείς δίνατε 500.000 στην γυναίκα του Στουρνάρα για διαφημιστική εκστρατεία σαν Υπουργός Υγείας»

Ολο το μνημονιακό στρατόπεδο δίνει τα πάντα για να αποπροσανατολίσει τον δημόσιο διάλογο, από τα σκάνδαλα που αποκαλύπτει η Υπουργός και να ασχολούμαστε με τα κουτσομπολιά της μονταζίερας για την δήθεν προκλητική συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής.

Η Ζωη όμως δεν έπεσε στην παγίδα και τους απάντησε ακριβώς εκεί που τους πονάει!

ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΕ 4′ ΛΕΠΤΑ 


Σχόλια

  1. ''ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ......ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ//???
    =====================================
    Ο Χαρτοπόλεμος του Πάνου?
    ‘’Ανάσταση’’ αεροπλάνων ΄η , σταύρωση των Ελλήνων?

    Πως θα γίνει η «ανάσταση» τους.
    Τα Ελληνικά Ρ -3 παρελήφθησαν μεταχειρισμένα(έτος κατασκευής 1963) από τις ΗΠΑ, 6 αεροσκάφη το διάστημα 1996-1997 και αντικατέστησαν τα HU-16B Albatross.

    *Είχαν 30 χρόνια πτήσεων!!! κυνηγώντας κατασκόπους και πρεζέμπορους των μεγάλων ..’’μπαζών’’ . Στη συνέχεια τα παραλάβαμε εμείς για να ελέγχουμε ‘’την νόσο των πτηνών’’ και να προστατεύουμε τον ‘’Iliatora’’ μη τυχόν και τον ‘’αναγνωρίσει’’ κανείς και νομίσει ότι οι Άγγλοι κατέλαβαν την Ικαρία, βλέποντας την Αγγλική του σημαία ! επί τόσα χρόνια στο Αιγαίου του καθαροέλληνα Πάνου

    **Δύο από τα έξι P-3B , πάντα με υπουργό τον Δ. Αβραμόπουλο, επελέγησαν για άμεση επαναφορά σε πτήσιμη κατάσταση ,με τον εξοπλισμό τους να παραμένει αρχικά ως έχει. Αυτά θα αποτελέσουν την ενδιάμεση λύση μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αναβάθμισης στα άλλα τέσσερα αεροσκάφη του τύπου.


    *Τα δύο πρώτα θα ανακαινισθούν στην Ελλάδα και το κόστος θα ανέλθει στα 60 εκατ ευρώ, ενώ για όλα η τιμή ανακαίνισης ήταν 370 εκατ. ευρώ. που έγγραφε και η προηγούμενη εκτίμηση κατά την τελευταία έκθεση με υπουργό τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Τώρα για 5 αεροπλάνα του ίδιου τύπου τα πληρώσουμε 500 εκατ. ευρώ? Τι συμβαίνει

    *Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν επιθεώρηση και συντήρηση εργοστασιακού επιπέδου καθώς και επέκταση του ορίου ζωής στις 15.000 ώρες πτήσης. Αυτό θα απαιτήσει και την αντικατάσταση των επιφανειών του εσωτερικού και του συνόλου του εξωτερικού τμήματος της πτέρυγας όπως επίσης και των ουραίων οριζόντιων πτερυγίων, από νέα.
    Τέλος, θα τοποθετηθεί νέος εξοπλισμός αποστολής που θα αντικαταστήσει στο σύνολό του τον ήδη υπάρχοντα που είναι απαρχαιωμένος

    *Και αυτές οι εργασίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν στην ΕΑΒ και όχι στις ΗΠΑ όπως προέβλεπε η αρχική πρόταση. Το κόστος της ανακατασκευής και των δομικών εργασιών που απαιτούνται υπολογίζεται να φτάσει τα 60 εκατ. ευρώ. Τώρα ακούμε για 500 εκατ. ευρώ για τα πέντε αεροπλάνα του ίδιου τύπου και γενιάς.

    ΣΧΟΛΙΟ: Ήταν πράγματι μια ευκαιρία για τα παιδιά που πεινάνε και λιποθυμούν στα σχολεία, να ξεπεράσουν την πείνα τους κοιτώντας τα αεροπλάνα ‘’του Πάνου’’ να πετούν στο Αιγαίο ψάχνοντας τα καράβια του Δαρείου και του Ξέρξη.
    Έτσι θα ξεχνούν την πείνα τους, τη φτώχεια τους την κακομοιριά τους.
    Ο Πάνος κι ο Αλέξης θα τα ‘’μεταφέρουν’’ …δωρεάν στα νοσοκομεία από την ασιτία και την ατέρμονη πολιτική αλητεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου