Εχουν χάσει τον ύπνο τους με τον Καμμένο (διαβάστε tweet του υπ. Αμυνας που θα συζητηθεί)


Ο Πάνος Καμμένος δεν αφήνει κανέναν σε ησυχία. Με tweet του ο υπουργός Άμυνας αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για έρευνα στις διαφημίσεις που χορηγούσε, έναντι ανταλλαγμάτων βεβαίως, το ΚΕΕΛΠΝΟ


Καμμένος
Panos Kammenos
Ανοίγουν οι κρατικές διαφημίσεις ΚΕΛΠΝΟ…..κάθε πληρωμή στο διαδύκτιο και επίθεση στην τότε αντιπολίτευση καλύπταν και τις αγωγές …
koutipandoras

Σχόλια

  1. Στα 658 εκατ ευρώ οι μη νόμιμες δημόσιες δαπάνες του 2009!
    ===================================
    Διαβάζω στο Newsit.gr για τις δαπάνες που έκρινε παράνομες το Ελεγκτικό Συνέδριο :
    Μέσα σε ένα χρόνο εξαπλασιάστηκαν οι μη νόμιμες δαπάνες. Το 2008 ήταν 106,4 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 40 εκατ. καταγράφηκαν σε ΟΤΑ και άλλα 60 εκατ. σε ΝΠΔΔ. Ένα χρόνο μετά, εν μέσω κρίσης πάντα αλλά και προεκλογικής περιόδου, το συνολικό ποσό των δαπανών έγινε μεγαλύτερο κατά έξι φορές, φτάνοντας τα 657,7 εκατ. ευρώ! Από αυτά, τα 505,5 αφορούν...

    ...στις υπηρεσίες του κεντρικού κράτους, τα 113 εκατ. τα ΝΠΔΔ και τα 38 εκατ. τους ΟΤΑ.

    Σχόλιο : Οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή αποτυπώνονται για ακόμα μια φορά σε αριθμούς που σοκάρουν. Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι το έλλειμμα του 2009 φουσκώθηκε, έλαβαν την πολιτική απόφαση να ξοδέψουν 658 εκατομμύρια ευρώ σε μη νόμιμες δημόσιες δαπάνες μέσα στο (εκλογικό) έτος 2009.

    Και μετά φταίει η Μέρκελ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου:
    ====================
    Τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο 2009, περιγράφεται στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: Υστέρηση εσόδων 12,8 δισ. ευρώ, υπέρβαση δαπανών 47 δισ. ευρώ, υπέρβαση κρατικού δανεισμού κατά 64 δισ. ευρώ.
    Αυτός είναι και ο λόγος της Καραμανλικής λιποταξίας. Εκλογές και ανευθυνότητα…
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
    865.000 προσλήψεις μέσα σε πέντε χρόνια. Άρα πόσοι ήταν οι πραγματικοί άνεργοι το 2009; Πόσοι έφυγαν από τις παράνομες ‘’γαλάζιες’’ επιλογές Παυλόπουλου;
    Πόσοι ΠΡΕΠΕΙ ακόμη να φύγουν; Πόσο ήταν το ποσοστό ανεργίας το 2004 και πόσο ήταν το 2009, και πόσα ΔΙΣ ΕΥΡΩ χαμένα μας στοίχισε ο Πάκης της αμαρτίας;

    Και ο ΑΘΕΟΣ, κατά δήλωσή του,Τσίπρας ,
    ''τώρα'' ..γίνεται Χριστιανός και ''αμολάει'' περιστέρια των Θεοφανείων.
    Μήπως είσαι και εσύ ''τέτοιος'' Έλληνας?
    Αν ξέρεις λίγα γράμματα, σου επισυνάπτω την κατάσταση της οικονομίας στο τέλος του 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ποιο ΚΟΜΜΑ πήγαν τα λεφτά κ. Καραμανλή??? .
    =================================
    Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό
    του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα (!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων , τις μισθοδοσίες των εκατοντάδων χιλιάδων προσληφθέντων υπαλλήλων, και τόσες άλλες σπατάλες και χαριστικές δανειοδοτήσεις,
    ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε « συγκεκριμένο πολιτικό χώρο».
    *Ποιος ήταν ο πολιτικός χώρος που πήγαν τα χρήματα, κύριε Καραμανλή;
    *Τί άλλα στοιχεία επί πλέον απαιτούνται για να μάθουμε ποιοι είναι ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; Πως κ. Καραμανλή αποφάσισες να κλείσεις τη Βουλή;
    Γι αυτό τον εκπαραθυρώσατε?
    * Τι φοβόσουνα;
    *Τι έγιναν τα λεφτά; Σ ε ποιό κόμμα πήγαν, όπως υπέδειξε η έρευνα και η έκθεση, του αρμόδιου Προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΝΤΑΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΟΙ...ΚΑΡΑΜΑ(Ν)ΛΑΚΗΔΕΣ !!!!Σ

    Η είδηση αυτή έχει ιδιαίτερη μεγάλη και χρονική αξία,

    αφού με τα στοιχεία που παρουσιάζονται σήμερα η ελληνική τράπεζα που αγόρασε CDS είναι κρατική και πρόκειται για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
    Οπως αποκαλύπτεται,
    ο τέως πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης είχε αγοράσει ασφάλιστρα κινδύνου, στις 9 Αυγούστου 2009, για να ασφαλίσει τα ελληνικά ομόλογα της τράπεζάς του.
    =======================
    Ολες οι ελληνικές τράπεζες κατέχουν ομόλογα ελληνικού δημοσίου αξίας περίπου 50 δισ. ευρώ.
    Με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια οι ελληνικές τράπεζες θα μπορούσαν να προστατεύσουν τα ομόλογά τους αγοράζοντας ασφάλιστρα.
    Οταν όμως μία ελληνική τράπεζα αγοράσει προστασία (CDS) είναι σαν να αμφισβητεί την ίδια τη φερεγγυότητα του ελληνικού κράτους, δείχνοντας ότι πιστεύει εμμέσως στη χρεοκοπία του.
    ====================================
    Η Κρατική Τράπεζα ,επί κυβερνήσεως Καραμανλή και…Καμμένου ‘’επαιξε’’ τον Αύγουστο του 2009, θεωρώντας
    =================================================
    σίγουρη ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Pano, parlez vous francais?
    «ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Ν. ΣΑΡΚΟΖΙ».
    Αντάμωσαν και πάλι σήμερα οι… παλιοί φίλοι, Πάνος Καμμένος και Χρήστος Ζώης. Ο δεύτερος, αφού… ρώτησε τους ψηφοφόρους του (έτσι το λένε τώρα…) ανακοίνωσε την προσχώρησή του στο αριστεροδεξιοκεντρώο μόρφωμα Καμμένου. Είναι, όμως –όπως είπαμε- παλιοί φίλοι. Και δεν ήτανε μαζί μόνο στη ΝΔ, αλλά και στο «Σωματείο Ελλήνων Φίλων του Νικολά Σαρκοζί», του οποίου υπήρξαν… ιδρυτικά μέλη.
    Μαζί με τον αντιπρόσωπο των μαχητικών «Ραφάλ» και διευθυντή της γαλλικής πολεμικής βιομηχανίας κι έναν μεσίτη όπλων –σύμφωνα με ένα «περίεργο» δημοσίευμα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, στις 29/04/2007, που θα παραθέσουμε παρακάτω.

    Κατά… διαβολική σύμπτωση, οι δύο σημερινοί… φανατικοί αντιμνημονιακοί εθνοσωτήρες, είχαν την εποχή εκείνη θέσεις που είχαν σχέση με την εθνική άμυνα και τα εξοπλιστικά προγράμματα! Άντε μετά να.....πείσεις τυχόν … κακόβουλους «νεοναζιστές» ότι επρόκειτο (ασφαλώς!) περί μιας ακόμη συμπτώσεως. Τέλος πάντων, εμείς δε θα σχολιάσουμε το δημοσίευμα, θα το παραθέσουμε και θα το αφήσουμε στην κρίση των πραγματικά ανεξάρτητων Ελλήνων αναγνωστών μας:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΦΥΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΘ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΑΞΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΒΥΣΜΑΤΟΣ.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΒΥΣΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ Ε.Δ. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ Η ΘΑ ΑΡΚΕΣΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΟΥΕΖΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου