Spiegel προς Μέρκελ: «Σταμάτα την παράλογη πολιτική που ακολουθείς για την Ελλάδα»


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgq1azpCwhOd_ysWCrrQr-68gox2_t3jrRtTplP4rxxFDGOQ_fu-5EJwcIeMDEI-R0j_k8hxTjk6jSG6yJA2JHshjZe7VLSqCcVdydGTm9P2Ib2g1vyNAZYWC1iud6NaVPGW4hrC9e5krI/s1600/germania_15.jpgΕκ των έσω πυρά δέχεται η Ανγκελα Μέρκελ, και μάλιστα από το «Spiegel». Ο Γιάκομπ Αουγκσταϊν, εγγονός του ιδρυτή του γερμανικού περιοδικού, καλεί την καγκελάριο της Γερμανίας να κάνει βήματα για την ενοποίηση της Ευρώπης και να σταματήσει την παράλογη πολιτική που ακολουθεί για την Ελλάδα.
Ο ίδιος υποστηρίζει πως η πολιτική του Βερολίνουτόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα έχει προκαλέσει ρήγματα κι έχει υπονομεύσει το πνεύμα ειρήνης που διέπνεε την Ε.Ε. από την ίδρυσή της ενώ αποκαλεί «ανοησία» την γερμανική πολιτική που δέχεται τις εξαγωγές και το ευρώ, αλλά λέει όχι στην πολιτική ενοποίηση.

Κατά τον κ. Αουγκσταϊν, η κα Μέρκελ έχει επιτρέψει να γίνεται αυτή η υπονόμευση με δηλώσεις της όπως εκείνη του 2011 που έκανε λόγο για τεμπέληδες Έλληνες, λέγοντας ότι «δεν μπορούμε στην Ευρώπη ο ένας να έχει όλη την ώρα διακοπές κι ο άλλος να μην έχει σχεδόν καθόλου». Ωστόσο, όπως παραδέχεται το «Spiegel», ο μέσος έλληνας εργαζόμενος δουλεύει σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ 2039 ώρες το χρόνο, ενώ οι Αμερικανοί 1786, οι Ιταλοί 1786 και οι Γερμανοί μόλις 1405.  

 Πηγή: koutipandoras.gr


Σχόλια

  1. Επικίνδυνα βήματα από ΗΛΙΘΙΟΥΣ ''Ελλαδεμποράκους'' !!!

    Αφού έκανε αναφορές
    ότι είναι και με το ευρώ
    και ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, (είναι δεν είναι υπέρ της δραχμής) και άλλα νεφελώδη άνευ λογικού ειρμού κατά το "ολίγον έγκυος" , στο τέλος είπε το εξής αμίμητο:
    "Δεν θα πληρώσουμε το επαχθές χρέος πλην των 130 δις ευρώ πού αναγνωρίζουμε", και όταν ερωτήθηκε τα 130 δις πως θα τα πληρώσει απάντησε:
    "Θα κάνω έρευνες στη Νότια Κρήτη για πετρέλαιο και αέριο θα... τιτλοποιήσω τα μελλοντικά κέρδη, θα πάρω μία επιταγή των 130 δις ευρώ από την Gazprom θα την παραδώσω στους δανειστές και έτσι θα εξοφλήσουμε"...!!!
    Τί είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του...
    Ότι ακριβώς θα περίμενε να ακούσει κάποιος και από τον τέως γαλατά και ήδη απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF...TRIXES πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη.
    Ορθώς μας επισήμανε φίλος ότι ο Πάνος , είναι μία παραλλαγή Καρατζαφέρη, "μορφωμένου" όμως, γιατί ο Πάνος έχει βέβαια απολυτήριο Γυμνασίου...
    ΣΧΟΛΙΟ: Με ποια ιδιότητα συνδιαλέγεται ο μέγιστος της μπουρδολογίας ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΦΡΟΙΛΑΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου