ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS!

ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗ – ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ…

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση Siemens!
Την ώρα που τα συστημικά ΜΜΕ ασχολούνται με τα «σκάνδαλα» Κατρούγκαλου και επιδίδονται σε επιθέσεις-μηνύματα προς την κυβέρνηση (όλα αυτά θυμίζουν τις κατά της κυβέρνησης Καραμανλή επιθέσεις, με αιχμή τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο, μετά τον «βασικό μέτοχο»), εξακολουθούν να υπάρχουν και… λιγότερο σοβαρά θέματα που «τρέχουν», για τα οποία βέβαια, έγκυρη και αποκαλυπτική ενημέρωση λαμβάνετε μόνο από το διαδίκτυο

Ένα απ’ αυτά είναι οι εξελίξεις γύρω απ’ το σκάνδαλο της Siemens, ίσως το μεγαλύτερο της μεταπολίτευσης, το οποίο θάφτηκε απ’ την πολιτική, τη δικαστική και την εκτελεστική εξουσία.
Και θάφτηκε ακριβώς επειδή σε αυτό συμμετείχαν...
 επιφανείς εκπρόσωποι της πολιτικής τάξης, ιδιαίτερα των τότε δύο μεγάλων κομμάτων, του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., ενώ φέρονται να εμπλέκονταν και στελέχη του επιχειρηματικού και μιντιακού συστήματος.

Μάλιστα, πάρα πολλοί θεωρούν ότι οι Γερμανοί κρατούν στο χέρι –μέσω των στοιχείων Χριστοφοράκου- πολλούς Έλληνες πολιτικούς και τους εκβιάζουν όποτε το κρίνουν αναγκαίο!
Καταλύτης στις ραγδαίες εξελίξεις που έρχονται είναι η επιστολή που απέστειλε ο τότε πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο της Siemens Σ. Βαλυράκης προς τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα και την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόσφατα.
 
Με την επιστολή του αυτή ο Σ. Βαλυράκης καταγγέλλει..... τη συγκάλυψη που επιχειρήθηκε και απ’ την πολιτική αλλά και απ’ τη δικαστική εξουσία, που είχε σαν αποτέλεσμα να θαφτούν –κυριολεκτικά- τα σημαντικότατα στοιχεία που είχε συλλέξει η Εξεταστική Επιτροπή και προτείνει τη συνέχιση της διερεύνησης αυτής της όζουσας υπόθεσης, με την αξιοποίηση αυτών των στοιχείων.

Υπάρχει, τονίζει, αυτή η δυνατότητα, αφού το σύστημα στο σύνολό του τότε αποδείχτηκε κατώτερο των περιστάσεων και ουσιαστικά συναίνεσε στο θάψιμο του σκανδάλου.
Με στόχο, μεταξύ άλλων, προσθέτουμε, να μη φτάσει η διερεύνηση σε υψηλότατα πολιτικά πρόσωπα και στα κομματικά ταμεία του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.!

Υπενθυμίζουμε εδώ κάτι που έχουμε αποκαλύψει στο παρελθόν.

Ενώ ο Θ. Τσουκάτος έχει παραδεχτεί ότι πήρε λεφτά απ’ τη Siemens και τα κατέθεσε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, ενώ τον επιβεβαίωσαν στελέχη του ταμείου του ΠΑΣΟΚ, τελικά παραπέμπεται σε δίκη με την κατηγορία ότι τα λεφτά τα έδωσε σε… στελέχη του ΟΤΕ και μάλιστα για μια σύμβαση που είχε υπογραφεί πολύ πριν ο «στρατηγός» πάρει αυτά τα χρήματα!
Και αυτό είναι ένα μόνο –χαρακτηριστικό- παράδειγμα της τεράστιας όσο και τερατώδους επιχείρησης συγκάλυψης που επιχειρήθηκε!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η Πρόεδρος της Βουλής θα δώσουν συνέχεια στη διερεύνηση αυτής της σκανδαλώδους υπόθεσης αξιοποιώντας και την επιστολή Βαλυράκη.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται να συναντηθούν με τον Σ. Βαλυράκη, ώστε να τους δώσει περισσότερα στοιχεία απ’ αυτά που περιλαμβάνει στην επιστολή του.
Σε κάθε περίπτωση θα συνεχιστεί η έρευνα από εκεί που τη σταμάτησαν πολιτικοί, δικαστές και ΜΜΕ συστημικά.

http://www.newsbomb.gr/

Σχόλια

  1. Τι θα γίνει με τους δικαστές κύριοι της κυβέρνησης; Τι θα γίνει με τις σκανδαλωδώς αθωωτικές αποφάσεις τους όταν πρόκειται γιά επώνυμους και γόνους δοσιλόγων και με τις καταδικαστικές αποφάσεις τους όταν πρόκειται γιά φτωχούς και αδύναμους ανθρώπους; Αθωώνεται ο άνθρωπος που μαζί με τον ανισόρροπο ΓΑΠ ενέπλεξαν την χώρα σε μία απίστευτη δίνη οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής εν καιρώ ειρήνης ; Εδώ έχει βουϊξει ο τόπος ότι οι χειρισμοί των δύο αυτών εσκεμμένα οδήγησαν την χώρα στην καταστροφική περιδίνηση της και αυτοί οι πρωτεργάτες του εγκλήματος ανακηρύσσονται αθώοι; Κάτι βρωμάει εδώ πέρα, και βρωμάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου