Ηταν όλοι εκεί.!!!Επιχείρηση φθοράς του ΣΥΡΙΖΑ απο τα συστιμικά media..Αλέξη τι τους κοιτάς καθάρισε τι σαπίλα μην κολώνεις, έχεις το λαό στο πλευρό σου..







O Σαμαράς..όλος ο ΔΟΛ μαζί ..και ο Χιώτης παρέα..
samaras-vima
Μετά την συνάντηση άρχισε ο αγώνας κατά της διαπλοκής..

Σχόλια

  1. ΨΥΧΑΡΗΣ: Εγώ θα τον ρίξω τον Παπανδρέου και θα τον στείλω και στο Ειδικό Δικαστήριο».
    =========================================
    Είπε ο ‘’προστάτης’’ του ‘’πληθωρικά ατάλαντου αγά’’ !

    Ο Μιχάλης Καρχιμάκης, υποψήφιος βουλευτής στη Β Αθηνών
    με το κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, απογυμνώνει τον '' πληθωρικά ατάλαντο Αγα'' Βαγγέλη, κολλητό φίλο του κ. Ψυχάρη:
    Η αντίδραση του κ. Ψυχάρη, όπως την περιέγραψε στους συγκεντρωμένους ο πρώην βουλευτής Λασιθίου ήταν: Εγώ θα τον ρίξω τον Παπανδρέου και θα τον στείλω και στο Ειδικό Δικαστήριο».
    ------------------------------------------------------------------
    Και κατέληξε υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων: «Πέσαμε γιατί είχαμε μια αισχρή αντιπολίτευση και από τα δεξιά και από τα αριστερά. Αυτό το αντιμετωπίζαμε όμως. Αλλά δεν αντιμετωπίσαμε το εσωτερικό μας πρόβλημα. Αν είχαμε κοινοβουλευτική ομάδα συμπαγή σήμερα το ΠΑΣΟΚ θα ήταν κυβέρνηση και θα είχε οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση».

    Καταχειροκροτούμενος, ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε στη συνέχεια: Μας λέγανε προδότες την ώρα που ο Παπανδρέου εξασφάλιζε δάνειο 140 δισ. ευρώ και σήμερα ο Σαμαράς πανηγυρίζει γι' αυτό που κατάφερε ο Παπανδρέου. Και ο Παπανδρέου λοιδορείται από τα ΜΜΕ που χρωστούν στο κράτος, που δεν πληρώνουν φόρους και δάνεια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΙΠΡΑ ΒΙΑΣΟΥ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ !!!
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΑΝ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ 70%.
    ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1960!!! Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
      ==============================
      Συνεχίζουν την καταστροφή τα Καραμανλάκια.

      Ανέβασαν το χρέος στα 350ΔΙΣ Ευρώ. Δηλαδή μόνο να γράψεις και να προσπαθήσεις να σκεφτείς το ποσό παθαίνεις..εγκεφαλικό.
      * Ένα ποσό πρωτόγνωρο και ασύλληπτο χωρίς διαφάνεια.
      * Επί πλέον 35 δις ευρώ ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ και 24 Δις έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου. Και παρέμεναν στις θέσεις τους και παραμένουν ακόμα.
      *Μέσα σε πέντε χρόνια (2004-2009) χάσαμε σχεδόν τα πάντα.
      *Τι ζητάει ο απλός Έλληνας που δεν ξέρει από οικονομία και ΑΠΑΤΗ.
      *Ζητά να μάθει πως φτάσαμε στα 350 Δισ. από 178 που ήταν το 2004?.
      * Πως ''γεννήθηκε '' ένα χρέος σε πέντε χρόνια ΙΣΟ ! με το χρέος όλων των κυβερνήσεων από το 1960 και μετά?
      *Δεν δικαιούμαστε να μάθουμε γιατί ΧΡΩΣΤΑΜΕ τόσα πολλά λεφτά και πως δημιουργήθηκε αυτό οικονομικό χάος.
      *Πως μέσα σε πέντε χρόνια πιάσαμε ‘’πάτο’’?
      *Τι μεσολάβησε, ποιος μεσολάβησε και τι αποφάσεις ελήφθησαν ώστε να χάσουμε σχεδόν τα πάντα ?
      *ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ο Καραμανλής κατέστρεψε την Ελλάδα ? Είναι τόσο ιδιοτελής και ανίκανος?
      Τόσο πολύ αισθητή είναι η απουσία της δικαιοσύνης.
      Και η παρούσα κυβέρνηση μαζί με τη ΝΔ κάνουν τα πάντα, προκειμένου να ''αθωώσουν'' τον εθνικό εγκληματία Καραμανλή.
      Που αλλού ακούστηκε, ο φυσικός αυτουργός της καταστροφής (παυλόπουλος) να επιλέγεται για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ εθνικός συκοφάντης , ψεύτης, μπουρδολόγος Πάνος ΚαΜένος εντελώς, να ''επιβραβεύεται για την ΑΜΕΣΗ συμμετοχή στη διάλυση της χώρας και την χρεοκοπία της?
      Όρθιοι, 230 και πλέον βουλευτές , επίορκοι , υπόλογοι και μη χειροκροτούσαν ΟΡΘΙΟΙ τις επιλογές Παυλόπουλου και Ζωής Κωνσταντοπούλου?
      Τέτοια αναισθησία, αδιαφορία και προκλητική επίδειξη αντεθνικής συμπεριφοράς, προς τους , και από τους ανθρώπους που ''δημιούργησαν'' το σημερινό ΧΑΟΣ με την συνεχή πενταετή τους παραπληροφόρηση, υπονόμευση και εθνικό ξεπούλημα?
      Και ύστερα ψάχνουμε και βρίζουμε τους τοκογλύφους και τους νταβατζήδες?
      Και ύστερα μας φταίνε οι ξένοι, που ΑΠΑΙΤΟΥΝ από την κυβέρνηση των λαοπλάνων ''εθνικοσοσιαλιστών',' να συνεχίσει την ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ της κυβέρνησης Παπανδρέου, την οποία τόσο ΠΡΟΣΤΥΧΑ και ανθελληνικά ανέτρεψαν ενώ ήδη είχαν αρχίσει να ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ οι διαρθρωτικές αλλαγές και οι νόμοι που είχε ψηφίσει?
      Τελικά δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ υπεύθυνος Έλληνας πολίτικος, εκτός από τον Γιώργο Παπανδρέου, που να αντιληφθεί τον κίνδυνο και να ''σαλπίσει'' εθνική συναίνεση και κοινό αγώνα?

      Διαγραφή
  3. Σόιμπλε : Δεν γίνεται να ικανοποιείτε το λαό με τα λεφτά άλλων και να μας βρίζετε από πάνω
    =========================================================
    Μεγαλύτερα αποσπάσματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη συνέντευξη του γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εκτός από το περιβόητο «λυπάμαι για τον ελληνικό λαό που επέλεξε μια ανεύθυνη κυβέρνηση».

    Μιλώντας ο κ. Σόιμπλε στο DLF αναφέρθηκε στις συνομιλίες του Eurogroup, λέγοντας πως το θέμα δεν είναι εάν θα υπάρξει συμβιβασμός, αλλά στο να δοθεί στην Ελλάδα κάποια στιγμή να φτιάξει την οικονομία της ώστε να μην χρειάζεται τη βοήθεια άλλων.

    Μάλιστα, ο κ. Σόιμπλε επισημαίνει πως η Ελλάδα για χρόνια έζησε πάνω από τις δυνατότητές της και πως κανείς δεν θέλει να δανείσει τη συγκεκριμένη χώρα, χωρίς να υπάρχει η εγγύηση τρίτων.

    Κληθείς να σχολιάσει την πρόταση του έλληνα ομολόγου του, κ. Βαρουφάκη για ένα κοινωνικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ο κ. Σόιμπλε όχι μόνο το απέρριψε αλλά δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι χάσιμο χρόνου».

    Αναφερόμενος σε ένα πιθανό Grexit σχολίασε χαρακτηριστικά:

    «Να ρωτήσετε τον έλληνα ομόλογό μου. Εμείς δεν το θέλουμε. Εμείς το λέγαμε πάντα».

    Όπως σημείωσε ο κ. Σόιμπλε πως η κάθε κυβέρνηση δεν μπορεί να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του λαού του με τα λεφτά των άλλων «κι από πάνω να τους βρίζεις διαρκώς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου