Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τσακίστε τους τους τα σχέδια πριν τσακίσουν την πατρίδα..Η απειλή του GREXIT, είναι πλέον ορατή, και η κυβέρνηση οφείλει να τη μετατρέψει από απειλή σε βάρος της χώρας, σε απειλητικό εργαλείο εναντίον των συμμοριών.




Τσακίστε τους τους τα σχέδια πριν τσακίσουν την πατρίδα Αυτό το παιχνίδι είναι από χέρι χαμένο, και όσο ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εγκλωβισμένος στις αυταπάτες του, στα σοσιαλδημοκρατικά νεφελώματα και στην επικίνδυνη πολιτική και στρατηγική ατολμία, τότε μοιραία η έκβαση αυτής της αντιπαράθεσης δύο τινά μπορεί να σημαίνει…
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το πρώτο είναι, η οριστική χρεοκοπία αυτού που ο κόσμος αντιλαμβάνεται ως «αριστερή» αντίληψη, την οποία συνειδητά καπηλεύτηκε εμφανίζοντας ως τέτοια την πολιτική του ατζέντα. Και η οποία θα δρομολογηθεί μέσα από τον εξευτελιστικό του συμβιβασμό με τις καταστροφικές για τον τόπο πολιτικές που του υπαγορεύουν να ακολουθήσει.
Και το δεύτερο είναι, να οδηγήσει τον τόπο σε πρωτοφανή καταστροφή, μέσα από τους στρατηγικά ερμαφρόδιτους χειρισμούς του, γράφοντας έτσι την πιο μοιραία σελίδα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας που θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και στον εδαφικό της διαμελισμό.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αφυπνιστεί, διαφορετικά....
είναι σαν να αποδέχεται και εκ των πραγμάτων να επιβεβαιώνει έναν ύπουλο ρόλο σε βάρος της χώρας που θα κληθεί να παίξει εκ των πραγμάτων, ευνουχίζοντας έτσι τα περί διαπραγμάτευσης διαδραματιζόμενα, σε βολικό σκηνικό που θα κληθεί να καταστήσει πειστικότερες, τις ανεπίτρεπτες στρατηγικές της υποχωρήσεις.
Με συνομιλητή το ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στη χώρα σήμερα δε βρίσκονται σύμμαχοι και εταίροι, αλλά μια συμμορία αδίστακτων μαφιόζων και…
εκβιαστών, και ως τέτοιους οφείλει να τους αντιμετωπίσει τροποποιώντας άμεσα την πολιτική της στρατηγική.

Η απειλή του GREXIT, είναι πλέον ορατή, και η κυβέρνηση οφείλει να τη μετατρέψει από απειλή σε βάρος της χώρας, σε απειλητικό εργαλείο εναντίον των συμμοριών.
Αυτό το εργαλείο θα παραμείνει ημιτελές και επικίνδυνο, αν δε συνδυαστεί με εθνική αποφασιστικότητα για συνολική αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Ευρωζώνη δεν αποτελεί αυτή καθ εαυτή τη φυλακή αλλά το εργαλείο, το μέσον για την καταδυνάστευση των λαών και των χωρών. Η πραγματική φυλακή είναι η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η συμμετοχή σ αυτή ήταν που οδήγησε στον αφανισμό της παραγωγής και της βιομηχανίας και όταν αυτή η καταστροφή ολοκληρώθηκε, ήρθε η μέγγενη του ευρώ, για να κλειδώσει οριστικά την υποτέλεια και την απόλυτη εξάρτηση.

Επομένως…
Η οποιαδήποτε εμμονή σε μια υποτιθέμενη διαπραγμάτευση με τη χώρα πλήρως αφοπλισμένη και καθολικά σμπαραλιασμένη από παραγωγική υποδομή, και με όλα τα όπλα παραχωρημένα στα χέρια εκβιαστών και των μαφιόζικων συμμοριών της Ευρώπης, είναι καταδικασμένη να συντηρεί το καθεστώς της απόλυτης αιχμαλωσίας και να αναπαράγει πολιτικά και εθνικά αδιέξοδα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οφείλει να αναλάβει άμεση και στοχευμένη πρωτοβουλία με στόχο την άμεση απομυθοποίηση της θλιβερής ευρωλαγνείας που σκόπιμα συντηρείται στην κοινωνική συνείδηση.
Τα πρόσκαιρα ωφελήματα που κάποιες κοινωνικές ομάδες υποτίθεται ότι απόλαυσαν σ αυτή τη διαδρομή της καμουφλαρισμένης υποτέλειας…
Πρώτον ήταν πληρωμένα με αίμα από την κοινωνία στο σύνολό της…
Δεύτερον «χρηματοδότησαν» τη συνολική αποδιοργάνωση της χώρας και η καθολική της γύμνια είναι πλέον οφθαλμοφανής…
Και τρίτον, τώρα που οι μάσκες έπεσαν, όλα αυτά όχι μονάχα παίρνονται πίσω στο πολλαπλάσιο, αλλά τίθεται συνολικά εν αμφιβόλω η ίδια η υπόσταση του τόπου μας.

Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τα παραμύθια, την εξαπάτηση, και το σκόπιμο αποπροσανατολισμό του λαού, και αποδεσμεύστε τώρα τη χώρα από τη μέγγενη του αδιέξοδου και διαρκούς εκβιασμού στην οποία την υποβάλουν οι συμμορίες.
Σε διαφορετική περίπτωση η κυβερνητική σας διαδρομή θα καταγραφεί σύντομα ως η πιο μαύρη σελίδα στη νεότερη ιστορία του τόπου.
«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

Σχόλια

  1. ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΥΡΩΠΗ.
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΤΣΙΠΡΑ ΑΝ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ 70%.
    ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ-ΦΙΛΟΤΙΜΟ- ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου