Μπακογιάννη: Όποιος πρόεδρος έχασε, παραιτήθηκε... -Eκτακτο συνέδριο ζήτησαν -εκτός από τη Ντόρα- Νικήτας Κακλαμάνης και Κυριάκος Μητσοτάκης.


Αιχμές κατά Σαμαρά...
-Eκτακτο συνέδριο ζήτησαν -εκτός από τη Ντόρα- Νικήτας Κακλαμάνης και Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

Τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής της στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος.
 Η πρώην υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε αυτό το συνέδριο ως, "συνέδριο επανεκκίνησης", ενώ άφησε και αιχμές για τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι όποιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχανε στο παρελθόν, παραιτούνταν και προχωρούσε στη διεξαγωγή συνεδρίου.
Τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ζήτησαν, επίσης,  Νικήτας Κακλαμάνης και Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία τους στη συνεδρίαση...  

dimitra galani paraitoumai δημητρα γαλανη παραιτουμαι

 

Σχόλια

  1. mmmmmmmmmmmmmmmmmm ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΑΛΑ ΟΠΩΣ Π.Χ Ο ΤΖΙΤΖΟΚΩΣΤΑΣ ΤΟΤΕ Ν.Δ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου