ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ..

http://www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2014/07/%CE%95%CE%92%CE%96-%CE%B6%CE%AC%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B7.jpgΗ συμμορία Σημιτη παραδίδει ολοκληρωτικά την χώρα στο ράιχ.


Κλείνεις την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και τι τρώς ;

Ζάχαρη Γερμανίας.
Άνεργοι Έλληνες, δουλειές σε Γερμανούς! 

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ


http://kefalokleidomata.blogspot.gr/2015/03/blog-post_22.html

2 σχόλια:

 1. Πίσω τα 387 εκ ευρώ που μοίρασε ο Χατζηγάκης στους αγρότες
  ζητά η Ευρώπη
  Αποζημίωση 1,2 δισ. ευρώ θέλει η Κομισιόν για πρόστιμα που αφορούν σε παράνομες κρατικές ενισχύσεις

  Πίσω ζητά παράνομες αποζημιώσεις ύψους 327 εκατομμυρίων ευρώ η Κομισιόν, ποσό που αντιστοιχεί σε παράνομες επιδοτήσεις που δόθηκαν από την κυβέρνηση Καραμανλή και επί υπουργείας Χατζηγάκη σε 700.000 αγρότες.

  Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εξέδωσε τη σχετική καταδικαστική απόφαση σε βάρος της Ελλάδας τον περασμένο Δεκέμβριο με το σκεπτικό ότι τα ποσά που καταβλήθηκαν δεν αφορούσαν αποζημιώσεις για ζημιές αλλά στην ουσία επρόκειτο για κρατικές ενισχύσεις που νόθευσαν τον ανταγωνισμό.

  Η Κομισιόν, τώρα, ζητά από την Ελλάδα να καταβάλλει πρόστιμα ύψους 1,2 δισ. ευρώ για παράνομες κρατικές ενισχύσεις και απειλεί με νέα πρόστιμα στην περίπτωση που η χώρας μας δεν συμμορφωθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι φανερό και κατανοητό σήμερα γιατί έγιναν όλα…

  Γράφει ο Ν Βράχος.

  Ο Οκτώβριος του 2009, θα μείνει στην ιστορία , σαν ο μήνας της αποκάλυψης. Ο μήνας που φανέρωσε το πόσο άθλιο, πρόστυχο και αιμοβόρο είναι το παρακράτος του δοσιλογισμού και της…εθνικοφροσύνης .

  3% έλλειμμα
  =========
  ψέλλιζε την παραμονή των εκλογών ο ευτραφής πρωθυπουργεύων νεανίσκος ,της δυναστείας των ευκατάστατων κληρονόμων, ενώ ξεπερνούσε το 15% στο τέλος του 2009
  Είναι ‘’τρελό’’ το πανηγύρι που κάθε μέρα γίνονταν πίσω, δίπλα και εμπρός από τον ευτραφή νεανία της πολιτικής ανημπόριας, της εκλεκτικής ‘’κοψιδοφαγίας’’ και της εξειδικευμένης τυροπιτολαγνείας..

  865.000 προσλήψεις από το 2004-2009,
  =====================
  εκ των οποίων οι περισσότεροι από το..παραθύρι της ντροπής , της εξαπάτησης, της σπατάλης, της μικροκομματικής διαφθοράς και παραζάλης της γαλάζιας ‘’συνέντευξης’’.
  Καλόγηροι και ..πολιτικές καλόγριες κυβερνούσαν , αγόραζαν και πούλαγαν τα κρατικά ιμάτια και αποφάσιζαν για το σήμερα, το χθές και το αύριο των παιδιών μας και της πατρίδας μας.
  Και δεν παραπέμπεται ΚΑΝΕΙΣ ! γι αυτό το κακούργημα, αντιθέτως ο φυσικός αυτουργός ‘’ψηφίζεται’’ για Πρόεδρος Δημοκρατίας.
  Τελικά ο Προκρούστης είχε…δίκοι?

  Ένα (1) δις ευρώ κέρδισε η Μονή Εφραίμ.
  ======================
  Η μονή κέρδισε από την ιστορία αυτή πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ! Η
  ακριβής μοιρασιά παραμένει άγνωστη...

  Συνολικά ανταλλάσσονται με 31 συμβόλαια 260 (!) ακίνητα
  ==========================
  του ελληνικού δημοσίου με εκτάσεις της λίμνης Βιστωνίδας, εκτάσεις προστατευόμενες, κάποιες αρχαιολογικές, ενίοτε και με το νερό της λίμνης...

  Τα 260 ακίνητα αποχαρακτηρίζονται (όσα ήταν δασικά)
  =================
  ώστε να μπορούν να
  μεταπωληθούν έναντι υψηλής αξίας ως οικοδομήσιμα.

  Η μονή κέρδισε από την ιστορία αυτή πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ! Η
  =========================================
  ακριβής μοιρασιά παραμένει άγνωστη...


  Με 120.000 ευρώ αγόραζες
  ===============
  ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στο Καπανδρίτι και αλλού…. Κι όμως η προκλητικότητα, η αδιαφορία και ο’’ετσιθελισμός’’ αποτελούν τα όπλα τους συστήματος.

  35 ΔΙΣ ευρώ έλλειμμα
  ================
  και ο ανενδοίαστος μεγαλοκληρονόμος δεν συγκινήθηκε δεν..δάκρυσε. Πήρε τα όρη και τα βουνά ψάχνοντας για ‘’κοψίδια’’ και γελαδόγαλο.

  Έτσι είναι φανερό και κατανοητό σήμερα, γιατί όλοι οι πολιτικάντηδες ξεσηκώθηκαν εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.

  Υπάρχει κανείς σήμερα που να μην έχει πεισθεί, πως η κυβέρνηση Πασοκ του 2009 παρέλαβε μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί;
  Και μη μου πει κανείς ότι ο Παπανδρέου υπεσχέθη πράγματα που δεν υπήρχαν. Μίλησε για λεφτά που ..χανόντουσαν στις τσέπες των επιτηδείων και σήμερα παρουσιάζονται συνοδευόμενα από χειροπέδες ..πολυτελείας !

  Μίλησε για συνταξιούχους ‘’μαϊμού’’ ,
  για αεριτζήδες χρυσοχέρηδες, για φακελάκια ντροπής, για σύστημα υγείας, δικαιοσύνης , δημόσια διοίκησης που είχαν μεταβληθεί σε βαλτότοπους της διαφθοράς με παγίδες θανάτου.

  Δεν μίλησε για δημόσιο έλλειμμα αφού ακόμη ! αποκαλύπτονται οι ταχυδακτυλουργίες του Αλογοσκούφη, του Μπέζα , του Δούκα και του αδόκιμου Παπαθανασίου των πολλών ακινήτων.

  Όλα αυτά είχαν δημιουργήσει
  ένα πλέγμα διαστροφής, διαφυγής και επιθανάτιου οικονομικού ρόγχου. Η Ελλάδα πέθαινε, χρεοκοπούσε και ημείς.. άδαμε !

  Βρέθηκε λοιπόν ένας Έλληνας πολιτικός ,
  με μερικούς αποφασισμένους συνεργάτες και άρχισε να ξηλώνει κυριολεκτικά τα τείχη της διαφθοράς και πέσανε πάνω του όλες οι ΗARD- βδέλλες της διαπλοκής.

  ΄Εδωσαν και δίνουν τον υπέρ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗΣ αγώνα,
  γνωρίζοντας ότι έρχεται το τέλος τους. Και φέρνουν ως παράδειγμα..επιτυχίας τους !την αποτυχία να εκλεγεί βουλευτής ο εμπνευστής και δημιουργός του ΑΣΕΠ, ο έντιμος καθ όλα πολιτικός, ευπατρίδης και Έλληνας,
  ο Αναστάσιος Πεπονής .
  ==============
  Και νόμισαν ότι όλες οι εποχές είναι ίδιες !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή