Στην οικονομική θέση, πέταξε ο Αλέξης...


 Δεν είναι η πρώτη φορά. Άλλωστε, παραμένει πιστός στην...
κυβερνητική γραμμή για λιτό βίο, που έδωσε στους βουλευτές του.
Μαζί του, στην πτήση προς Βρυξέλλες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θοδωρής Μιχόπουλος...

Σχόλια

  1. Ενοχλημένος από τη στάση μεγάλης μερίδας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

    Ο πρωθυπουργός δεν κρύβει τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι παρά τις συστάσεις του στις προγραμματικές δηλώσεις αλλά και στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και παρά το ότι ανάλογες συστάσεις απηύθυνε και η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, τελικά ήταν η μειοψηφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που επέλεξε να απαρνηθεί το προνόμιο του βουλευτικού αυτοκινήτου.

    Μέχρι στιγμής, η πρωθυπουργική ενόχληση δεν έχει εκφραστεί ευθέως μέχρι στιγμής προς τους βουλευτές, ωστόσο το μήνυμα έχει... παραδοθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο πρωθυπουργός θα προβεί σε ανάλογη σύσταση και για τρίτη φορά ζητώντας από τους βουλευτές να επιστρέψουν τα αυτοκίνητα.

    Παράλληλα, θα απευνθυθεί και στα κυβερνητικά στελέχη που κατέχουν και υπουργικό και βουλευτικό αυτοκίνητο, ξεκαθαρίζοντάς τους ότι θα κρατήσουν μόνο ένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παγώνει ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές συχνότητες

    στο αόριστο μέλλον αναβάλλεται η προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για τις πανελλαδικές τοπικές άδειες τηλεοπτικών συχνοτήτων.
    Οι πιέσεις που δέχεται ο Νίκος Παππάς είναι ισχυρές γιατί σχεδόν το σύνολο των βαρόνων της τηλεόρασης δεν επιθυμούν να μπουν σε διαδικασίες διεκδίκησης της άδειας και μάλιστα από μηδενική βάση όπως είχε προαναγγείλει η κυβέρνηση.
    Ο Νίκος Παππάς πιέζεται και από αυτούς που επρόκειτο να διεκδικήσουν μια τηλεοπτική συχνότητα μέσω του διαγωνισμού.
    Πάντως το Μαξίμου μετά τις αντιδράσεις πάγωσε προσωρινά το σχέδιο για το διαγωνισμό και όταν επανέλθει να είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν θα θυμίζει τις αρχικές εξαγγελίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα θα μου πεις να πληρώσω?
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κ.Τσίπρα !!!
    Κύριε Τσίπρα.
    Το μεγαλύτερο και ασυγχώρητο κακούργημα, μπολσεβίκικου τύπου, ήταν η παράνομη, πρόστυχη και ανήθικη συμπεριφορά του ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’!!!
    Τι μεγαλύτερη ΠΡΟΔΟΣΙΑ, για σένα και όσους την εμπνεύστηκαν, βρε άθλιε πολιτικέ τυχοδιώκτη, θα μπορούσες να κάνεις, από τα να στραφείς εναντίον του δημοσιονομικού ιστού που κρατά στη ζωή χιλιάδες ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, συνταξιούχους αναπήρους, πρόσωπα που ζούν και υποφέρουν σήμερα από τα ‘’προσωπικά σου ‘’ κακουργήματα.
    Ζήτησες, απαίτησες, εμπόδισες την πληρωμή στο Ελληνικό δημόσιο , όλων εκείνων των υποχρεώσεων που έχουμε σαν πολίτες, μόνο και μόνο βρε άθλιε ΑΘΕΕ, την αποτυχία των αγώνων που κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ έδιναν κάθε μέρα για τη σωτηρία της πατρίδα μας, για το αύριο των παιδιών μας.
    Ήθελες αίμα άθλιε μπολσεβίκε και πτώματα.
    Ήθελες πτώματα για να ‘’φωτογραφιζόσαστε’’ σαν ελεεινές πολιτικές πόρνες ''χύνοντας'' δάκρυα συμπάθειας και αγανάκτησης.
    ΄Ηθελες ΑΙΜΑ, ύαινα της βρόμικης πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου