ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Αναστασιάδης παίρνει επιχειρηματίες τηλέφωνο και τους «προειδοποιεί»!... οτι η Ελληνική κυβερνηση δεν ειναι τίποτε άλλο από μια παρένθεση και να μην «επενδύουν» πάνω της!



Ο πολιτικός απατεωνας του σχεδίου Ανάν, το όνειδος της Κύπρου, ξεπέρασε τις κόκκινες γραμμές τις εθνικής μειοδοσίας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, παίρνει γνωστούς του επιχειρηματίες, εφοπλιστές κλπ για να τους «προειδοποιήσει» λέγοντας τους οτι η Ελληνική κυβερνηση δεν ειναι τίποτε άλλο από μια παρένθεση και να μην «επενδύουν» πάνω της!
Έτσι εξηγείται και η προδοτική στάση του Κύπριου ΥΠΟΙΚ Γεωργιάδη στο Eurogroup.
Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα, η κυβερνηση πρέπει ΧΘΕΣ να εντοπίσει τα εμβάσματα που έφυγαν στο εξωτερικό. Εκτός από τον φορολογικό έλεγχο, θα πρεπει να ερωτηθούν οι επιχειρηματίες που έβγαλαν λεφτά χωρις προφανή λόγο, εάν δέχθηκαν «νουθεσίες» ειδικά από πολιτικά πρόσωπα. Γιατί αυτές οι νουθεσίες συνιστούν έσχατη προδοσία και όχι «πλακιτσα» τύπου τορναδόρου.


Σχόλια

  1. ΜΕ ΕΓΚΑΘΕΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΑΡΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΔΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ο ΦΟΝΟΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
    ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΣΥΜΦΟΡΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.
    ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΕΠΙΒΑΛΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΥΣΒΑΧΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΗΓΕΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ; OXI, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου