Συγκλονιστική ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού: Ο Πρωθυπουργός πέταξε σε οικονομική θέση και λίγο μετά…




…το πρωθυπουργικό αεροπλάνο έσωσε την ζωή ενός παιδιού!!
 

Είναι πραγματικά συγκλονιστική η ανακοινωση της οργάνωσης.
Επειδή ο Αλέξης αποφάσισε να πετάξει με την πτήση της γραμμής, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ηταν διαθέσιμο και ενεργοποιήθηκε άμεσα για να σωθεί το παιδί…
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού, το Ε.Κ.Α.Β και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγλαΐας Κυριακού ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να γίνει η επείγουσα διακομιδή της μικρής Δέσποινας από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Η 12χρονη Δέσποινα έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και έχει προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο του Ανόβερο. Η κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων ήταν άμεση, συνεχής και συντονισμένη με κύριο μέλημα να βρεθεί η ασφαλέστερη λύση για να ταξιδέψει η μικρή. 

Κάτω από την πίεση του χρόνου και των έντονων συναισθημάτων, τη λύση έδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού παραχωρώντας το αεροσκάφος της Προεδρίας για να φτάσει η Δέσποινα στη Γερμανία.
Σήμερα είναι το χειρουργείο της. Ζητάμε τις ευχές όλων σας ώστε να έχει επιτυχία και να γυρίσει σύντομα στο σπίτι της!

«Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε» είχε πει ο μικρός Ανδρέας και αυτό ακριβώς έγινε πράξη!

Σχόλια

  1. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια: Ο Καμμένος, η Ραχήλ, οι selfie, τα apache και τα έξοδά τους
    =============================================
    Άστραψε και βρόντηξε η Ραχήλ Μακρή, προκαλώντας νέο πρόβλημα στην κυβερνητική πλειοψηφία.
    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε ανοικτά στον τέως αρχηγό της (στους ΑΝΕΛ) και νυν υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, κατηγορώντας τον “για ταξιδάκια με Apache και με φρεγάτες που δεν ξέρω και πόσα κοστίζουν αυτά στον ελληνικό λαό”!
    Αναλυτικά, από το ραδιόφωνο του Βήματος τόνισε: “Δεν τον είδα να συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις τον κ. Καμμένο ούτε τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτό που βλέπω είναι ένα κυνηγητό για τη συμμετοχή τους στον κομματικό μηχανισμό με κάθε τρόπο, δηλαδή βλέπω ένα κυνήγι καρέκλας και το οποίο δεν μου φαίνεται και καθόλου περίεργο, γιατί υπήρξα σε αυτό τον χώρο και γνωρίζω πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία και αυτό που βλέπω είναι ταξιδάκια με Apache και με φρεγάτες που δεν ξέρω και πόσα κοστίζουν αυτά στον ελληνικό λαό, προκειμένου να βγάζει ο κ. Καμμένος selfie. Δεν έχω δει ούτε προτάσεις ούτε θέσεις ούτε βέβαια τη συμμετοχή τους στις διαπραγματεύσεις. Αν τους είδατε εσείς, πείτε το και σ’ εμένα”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου